Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(mikcia @ 2013 07 09, 13:37)
aš su guminėm tapkėm visur buvau rolleyes.gif  nesinorėjo prisirinkt tų daiktų bereikalingu... ax.gif

irgi turejau gumines, bet kadangi neiseidavau is gimdyklos, ten vaisciuojau be ju))))))su kojinem))))niekas , man atrodo, net nepastebejo smile.gif ir, kaip ir rasiau, neturejau jokiu naktiniu, irgi visiems buvo dzin)))buvau tik su majke(beje ji neilga buvo, bet tuo momentu nerupejo 4u.gif ) Mano nuomone, tai yra didelis pliusas VGN(ar gal tai komandai)!!!Kada moteriai ir skauda ir bloga tikrai nesinori isgirsti kokiu nors pastabu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 07 10, 11:55)
ir, kaip ir rasiau, neturejau jokiu naktiniu, irgi visiems buvo dzin)))buvau tik su majke

Dėl naktinių - o kaip geriausia/patogiausia eiti gimdyti? Aš įsivaizduoju, kad gimdymui nusipirksiu patogius neilgus naktinukus , o po gimdymo - ilgus maitinimui pritaikytus naktinius ar pižamą g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 10, 13:29)
Dėl naktinių - o kaip geriausia/patogiausia eiti gimdyti?

Jei nesinaudosit VGN'o duodamais, tai manau, kad patogiausia būtų medvilniniai, laisvi ir tik dengiantys užpakalį, ne per ilgi, kad nesipintų apie kojas, kad būtų nesunku užkelti aukščiau, kai gims vaikutis - jį gi deda ant nuogo mamos kūno ax.gif

Aš pati naudojausi VGN'o, tai jie tokie baltos medvilnės, susisiaučiami (kaip kimono tipo), n dydžių per dideli, bet buvo labai patogu ir gerai - ne per karšta, ne per ilgi - tokie iki pusės šlaunų maždaug.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 07 10, 14:38)
Jei nesinaudosit VGN'o duodamais,

Tai, kaip suprantu, juos visoms pasiūlo? O ką dar reikia turėti gimdykloj sau, vaikiukui ir tėčiui? Būtų labai naudinga, jeigu kuri gimdžiusi galėtų išvardinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenBubble @ 2013 07 10, 16:13)
Tai, kaip suprantu, juos visoms pasiūlo? O ką dar reikia turėti gimdykloj sau, vaikiukui ir tėčiui? Būtų labai naudinga, jeigu kuri gimdžiusi galėtų išvardinti  4u.gif

Man nepasiūlė, aš pati paprašiau biggrin.gif O po to sekė klausimas "o savo neturi?" blink.gif biggrin.gif Gimdykloje reikia turėti kažkokių įklotų sau, chalatuką, vandens butelį, gumutę plaukams susirišti, šlepetes. Tėčiui irgi manau daug patogiau su šlepetėmis nei su tais maišais ant batų (bacilais), taigi manau reikėtų jas pasiimti smile.gif Vaikui pampersiukas, kojinytės vilnonės, kepurytė plona, rūbeliai. Nors ten gali aprengti ir ligoninės rūbeliais, bet manau žymiai smagiau aprengti savais, nes tie, kuriuos duoda ligoninė tikrai prastoki... ax.gif Šiaip dar patarsiu turėt monetų po 1 lt, nes prie įėjimo stovi aparatas, kur galima nusipirkt bacilus, o išsikeisti pinigų nėra kur jei neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimute89: 10 liepos 2013 - 16:31
QUOTE(raimute89 @ 2013 07 10, 17:30)
Man nepasiūlė, aš pati paprašiau  biggrin.gif

Ir teisingai padarei biggrin.gif Ir aš taip darysiu, jei nepasiūlys biggrin.gif Labai ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
nors turėjqau savo ir jau buvau apsirengus, man naktinius pasiūlė ligoninės, tiesą sakant labai džiaugiuosi, kad buvau per gimdymą su ligoninės naktinukais, patogu, ir negaila blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norejau pasiteirauti gal kuri zinote ar VGN priima su gestaciniu diabetu? smile.gif
Atsakyti
Bent jau man, prieš 1 m. ir 8 mėn sakė, kad su gestaciniu galiu rinktis RK arba Kauno klinikas doh.gif Kaip yra ištikrųjų nžn. Žinau tik, kad ligoninėj turi būt endokrinologas, kad su gestaciniais priimtų. Nelabai padėjau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenBubble: 11 liepos 2013 - 14:30
O kaip yra, kai tėtukas lieka su mamyte ligoninėje, yra kažkokia kavinė, ar kai susimoka tuos 100 litų ir jam priklauso tas ligoninės maistas, kaip ir mamai?
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2013 07 11, 14:34)
O kaip yra, kai tėtukas lieka su mamyte ligoninėje, yra kažkokia kavinė, ar kai susimoka tuos 100 litų ir jam priklauso tas ligoninės maistas, kaip ir mamai?

nea, valgyt jam nepriklauso. Kavinės nėra, tik mokamose palatose yra virdulys ir šaldytuvas tai gali tėtis atsinešti maisto iš namų.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 07 11, 16:06)
nea, valgyt jam nepriklauso. Kavinės nėra, tik mokamose palatose yra virdulys ir šaldytuvas tai gali tėtis atsinešti maisto iš namų.

pas mane dar mikrobange buvo palatoje 4u.gif

siaip, nereali ligonine ir personalas 4u.gif pagimdziau liepos 3, su niekuo nesitariau...todel buvau labai maloniai nustebinta viso personalo demesiu 4u.gif tikrai maloniai nustebino, jog tokia gali buti nemokama medicina biggrin.gif
Atsakyti