Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(ta_is @ 2013 07 16, 15:21)
Gal buvo priezastis , kodel neleido?

Neįsivaizduoju kodėl, liepė gultis, kad matuotų tonus ir taip iki pat kol pagimdžiau, nors kelis kartus prašiau, kad leistų bent atsisėsti g.gif

QUOTE(flight @ 2013 07 16, 15:35)
O pas ką gimdėte?

Pas Kitovienę 4u.gif

QUOTE(voitik @ 2013 07 16, 15:37)
Mamytes, gal kas zino ar dabar isleidzia namo savaitgali? Pernai tai neleido mane, o neseniai kaz kur perskaiciau (tik jau neatsimenu apie kuria ligonine skaiciau  rolleyes.gif ) kad jei viskas ok, gali paleisti ir savaitgali, pvz jei pagimdei koki ketvirtadieni..

Dabar išleido sekmadienį. Kai pagimdžiau pirmąjį namo paleido šeštadienį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LabaiTyli: 16 liepos 2013 - 14:51
Mamkos ar yra VGN internetas palatatuose (Wifi ar kitoks)?
Atsakyti
QUOTE(Mamona @ 2013 07 17, 01:53)
Mamkos ar yra VGN internetas palatatuose (Wifi ar kitoks)?

Aš neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 07 16, 14:51)
Neįsivaizduoju kodėl, liepė gultis, kad matuotų tonus ir taip iki pat kol pagimdžiau, nors kelis kartus prašiau, kad leistų bent atsisėsti  g.gif
Pas Kitovienę  4u.gif
Dabar išleido sekmadienį. Kai pagimdžiau pirmąjį namo paleido šeštadienį  4u.gif

o kada liepe? na ta prasme, gal jau veiksmas ejo prie pabaigos? smile.gif nes, is tikruju, keista, jei problemu nera:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 07 17, 11:03)
o kada liepe? na ta prasme, gal jau veiksmas ejo prie pabaigos? smile.gif nes, is tikruju, keista, jei problemu nera:)  smile.gif

Tik atėjus į gimdyklą, atsidarymas buvo 5cm., vandenys nenubėgę 4u.gif
Atsakyti
Man į gimdyklą atėjus irgi 5 cm atsidarymas buvo. Tonus įrašinėjo apie valandą (sulašino skysčius tuo tarpu) , o prasidėjus rimtiems skausmams atjungė viską ir leido vaikščiot, buvo ir kamuolys... Bet su bėgančiais vandenim nelabai faina vaikščiot buvo ir ypač ant kamuolio sėst ax.gif

Wi-fi nėra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 17 liepos 2013 - 14:04
Priimamajam tonus matuojant akušerė pasiūlė įsitaisyt patogiai (gulėjau ant šono), gimdykloj akušerė matuojant tonus norėdavo guldyt ant nugaros (arba pusiau sėdom, bet irgi ant nugaros), ko aš visiškai negalėjau iškęst - vis risdavausi ant šonų, riesdavausi ir visokias kitokias pozas bandžiau, kad būt iškenčiama), bet akušerė kažkokia fu buvo, jei ten privalu buvo gulėt nejudant ant nugaros... Stengiausi nepasiduot biggrin.gif Nors tų laidų juk ilgis toks, kad ten ir aplink palatą galėtum pasivaikščiot ><
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2013 07 17, 16:18)
Priimamajam tonus matuojant akušerė pasiūlė įsitaisyt patogiai (gulėjau ant šono), gimdykloj akušerė matuojant tonus norėdavo guldyt ant nugaros (arba pusiau sėdom, bet irgi ant nugaros), ko aš visiškai negalėjau iškęst - vis risdavausi ant šonų, riesdavausi ir visokias kitokias pozas bandžiau, kad būt iškenčiama), bet akušerė kažkokia fu buvo, jei ten privalu buvo gulėt nejudant ant nugaros... Stengiausi nepasiduot  biggrin.gif  Nors tų laidų juk ilgis toks, kad ten ir aplink palatą galėtum pasivaikščiot ><

man gulint ant sono toniukus matavo...bet aparatas nerode saremiu stiprumo...tai paskui girdejau, kaip akusere gydytojai sake, tai pakomentavus - "tai kad saremiu nera", jog matuota gulint ant sono, todel nesimato...taip kad turbut reikalinga jiems butent ant nugaros gulint matuot toniukus ir kartu saremius stebet... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2013 07 17, 16:19)
man gulint ant sono toniukus matavo...bet aparatas nerode saremiu stiprumo...tai paskui girdejau, kaip akusere gydytojai sake, tai pakomentavus - "tai kad saremiu nera", jog matuota gulint ant sono, todel nesimato...taip kad turbut reikalinga jiems butent ant nugaros gulint matuot toniukus ir kartu saremius stebet...  4u.gif

Bet ten, registratūroje, man sąrėmius rodė... Ir gimdykloj rodė, kad ir kaip ten varčiaus, po to jau vien toniukus matavo, bet vistiek norėjo, kad ant nugaros būčiau.
Jau stangų metu aš ant šono guliausi - daktaras tuomet jau atėjo ir nieko nesakė, kad taip negali stebėt tonų...
Manau, kad čia tik keista kai kurių akušerių politika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2013 07 17, 19:57)
Bet ten, registratūroje, man sąrėmius rodė... Ir gimdykloj rodė, kad ir kaip ten varčiaus, po to jau vien toniukus matavo, bet vistiek norėjo, kad ant nugaros būčiau.
Jau stangų metu aš ant šono guliausi - daktaras tuomet jau atėjo ir nieko nesakė, kad taip negali stebėt tonų...

Ne, tai toniukus ir ant sono matuoja, bet va saremiu stipruma, kaip supratau per migla, blogai rodo, jei ant sono gulima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2013 07 17, 19:41)
Ne, tai toniukus ir ant sono matuoja, bet va saremiu stipruma, kaip supratau per migla, blogai rodo, jei ant sono gulima  4u.gif

Nesusikalbėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2013 07 17, 18:57)

Kai gimdziau pirma vaikeli, tai pas mane lankydavosi net 3 akuseres (tikriausiai 2 is ju praktikantes), tai vos pamatavus toniukus ir saremius vienai, po minutes ateidavo kita ir vel pajungdavo prie aparato biggrin.gif sakiau, kad jau buvo matuota ka tik, o ji atsakydavo kad dabar jai reikia paziureti..
O gultis kai kurios irgi liepe ant nugaros bet as labai priesinausi nes visiskai negalejau taip guleti, tai leisdavo biskuti i sona pasisukti, o kai kurios akuseres sake gultis kaip man patogiau bus 4u.gif
tai kad cia nesuprasi...gal vienom gimdyvem gerai saremius parodo ir gulint ant sono ar dar kazkaip, o kitom tik ant nugaros... g.gif
Atsakyti