QUOTE(raimute89 @ 2013 07 10, 16:30)
Man nepasiūlė, aš pati paprašiau

O po to sekė klausimas "o savo neturi?"

Gimdykloje reikia turėti kažkokių įklotų sau, chalatuką, vandens butelį, gumutę plaukams susirišti, šlepetes. Tėčiui irgi manau daug patogiau su šlepetėmis nei su tais maišais ant batų (bacilais), taigi manau reikėtų jas pasiimti

Vaikui pampersiukas, kojinytės vilnonės, kepurytė plona, rūbeliai. Nors ten gali aprengti ir ligoninės rūbeliais, bet manau žymiai smagiau aprengti savais, nes tie, kuriuos duoda ligoninė tikrai prastoki...

Šiaip dar patarsiu turėt monetų po 1 lt, nes prie įėjimo stovi aparatas, kur galima nusipirkt bacilus, o išsikeisti pinigų nėra kur jei neturi.
Galiu pritarti, tik pacioj gimdykloj as jokiu iklotuku nenaudojau, nors ir turejom beveik visus daiktus su savim. Ten visus nesvarumus apiplove ir padejo tokia vienkartine palute. Cia jau palatoj uzdejau iklota:) Vyrui tikrai pasiimkit slepetes, nes ten labai silta, bet ir vistiek pergyvens, tai su tais bahilais jam bus kaip pirtyje)
Papildyta:
QUOTE(veversi @ 2013 07 11, 15:16)
pas mane dar mikrobange buvo palatoje
siaip, nereali ligonine ir personalas

pagimdziau liepos 3, su niekuo nesitariau...todel buvau labai maloniai nustebinta viso personalo demesiu

tikrai maloniai nustebino, jog tokia gali buti nemokama medicina
taip, mikrobange, saldytuvas ir virdulys yra mokomose palatose:) vyras viska atsinesdavo is namu:)+ kai jo nebuvo valgiau ligonines maista:)