Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(flight @ 2013 07 10, 12:29)
Dėl naktinių - o kaip geriausia/patogiausia eiti gimdyti? Aš įsivaizduoju, kad gimdymui nusipirksiu patogius neilgus naktinukus , o po gimdymo - ilgus maitinimui pritaikytus naktinius ar pižamą g.gif

Asmeniskai man ir su majke buvo puiku, tiksliau man tuo momentu buvo visai nesvarbu)))))))o po gimdymo neturejau pritaikytu naktiniu, bet tikrai verta, nes zymiai patogiau maitinti. As tiesiog nespejau nusipirkt)Ir liemenele maitinimui patariu nusipirkt 2vnt, ar daugiau. Pvz. as turiu 2, bet skalbiu kiekviena diena, todel, patogiau turet 3-4. Beje, jei domina ne labai brangios, galiu patarti parduotuve) i AZ. , nes visur parduoda nuo 50 ir brangiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2013 07 10, 16:30)
Man nepasiūlė, aš pati paprašiau  biggrin.gif O po to sekė klausimas "o savo neturi?"  blink.gif  biggrin.gif Gimdykloje reikia turėti kažkokių įklotų sau, chalatuką, vandens butelį, gumutę plaukams susirišti, šlepetes. Tėčiui irgi manau daug patogiau su šlepetėmis nei su tais maišais ant batų (bacilais), taigi manau reikėtų jas pasiimti  smile.gif Vaikui pampersiukas, kojinytės vilnonės, kepurytė plona, rūbeliai. Nors ten gali aprengti ir ligoninės rūbeliais, bet manau žymiai smagiau aprengti savais, nes tie, kuriuos duoda ligoninė tikrai prastoki...  ax.gif Šiaip dar patarsiu turėt monetų po 1 lt, nes prie įėjimo stovi aparatas, kur galima nusipirkt bacilus, o išsikeisti pinigų nėra kur jei neturi.

Galiu pritarti, tik pacioj gimdykloj as jokiu iklotuku nenaudojau, nors ir turejom beveik visus daiktus su savim. Ten visus nesvarumus apiplove ir padejo tokia vienkartine palute. Cia jau palatoj uzdejau iklota:) Vyrui tikrai pasiimkit slepetes, nes ten labai silta, bet ir vistiek pergyvens, tai su tais bahilais jam bus kaip pirtyje) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(veversi @ 2013 07 11, 15:16)
pas mane dar mikrobange buvo palatoje  4u.gif

siaip, nereali ligonine ir personalas  4u.gif  pagimdziau liepos 3, su niekuo nesitariau...todel buvau labai maloniai nustebinta viso personalo demesiu  4u.gif  tikrai maloniai nustebino, jog tokia gali buti nemokama medicina  biggrin.gif

taip, mikrobange, saldytuvas ir virdulys yra mokomose palatose:) vyras viska atsinesdavo is namu:)+ kai jo nebuvo valgiau ligonines maista:)
Atsakyti
QUOTE(Ronceta @ 2013 07 11, 14:22)
Sveikos smile.gif norejau pasiteirauti gal kuri zinote ar VGN priima su gestaciniu diabetu? smile.gif

Tikrai priima. Pas mane yra GD, gimdymas po savaites, buvau jau nuejusi i konsultacini centra, sake, kad del GD tikrai jokiu problemu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kuri zinote ar po CP leliukui leidziama likti su teciu ar ji isveza i naujagymiu skyriu iki kol mama atsigauna?
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 07 13, 17:24)
Sveikos  smile.gif

Gal kuri zinote ar po CP leliukui leidziama likti su teciu ar ji isveza i naujagymiu skyriu iki kol mama atsigauna?

Isveza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2013 07 11, 17:16)
pas mane dar mikrobange buvo palatoje  4u.gif

siaip, nereali ligonine ir personalas  4u.gif  pagimdziau liepos 3, su niekuo nesitariau...todel buvau labai maloniai nustebinta viso personalo demesiu  4u.gif  tikrai maloniai nustebino, jog tokia gali buti nemokama medicina  biggrin.gif

O į kasa nieko nemokėjote?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2013 07 15, 17:31)
O į kasa nieko nemokėjote?

I kasa sumokejome tik uz atskira palata 200 lt 4u.gif
Atsakyti
Pagimdziau pirma Kauno krikscioniskosiose, antra - pries kelias dienas vgn. Viskas labai super, visas personals malonus, reikia pacioms atvykti (jei imanoma) gerai nusiteikus ir niekas nuotaikos negadins smile.gif gyd. Razumas fantastiskas, profesionalus ir rupestingas. Darbo cia netruksta, taciau mums ramybes, kurios ieskojome irgi buvo. Tad, mamos, nusiteikim pozityviai irviskas bus gerai. Esant reikalui suleks kruva personalo ir viskuo pasirupins. Mumis pasiupino ir aciu jiems visiems uz ssiltas rankas, profesionalu rupesti ir supratima smile.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas gimdžiau VNG. Gimdymas greitas ir sklandus. Pogimdyvine prižiūra esu labai patenkinta. Maloniai nustebino, kad prieš išrašant mane dar apžiūrėjo ginekologė, nors neplyšau, nekirpo thumbup.gif
Nepatiko tai, kad sąrėmių metu neleido vaikščioti ir stumti liepė pilnai gulom.
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 07 16, 08:32)
Prieš kelias dienas gimdžiau VNG. Gimdymas greitas ir sklandus. Pogimdyvine prižiūra esu labai patenkinta. Maloniai nustebino, kad prieš išrašant mane dar apžiūrėjo ginekologė, nors neplyšau, nekirpo  thumbup.gif 
Nepatiko tai, kad sąrėmių metu neleido vaikščioti ir stumti liepė pilnai gulom.

keista:/ man leido ir vaiksciuoti ir i dusa nueiti.......tik kad po 4 cm, pati negalejau(.....nerealiai skaudejo......nors buvau nusiteikus ir vaiksciuoti ir po dusu pabuti, bet neisejo 4u.gif
Gal buvo priezastis , kodel neleido? o pas ka gimdet?
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 07 16, 09:32)
Prieš kelias dienas gimdžiau VNG.

O pas ką gimdėte?
Atsakyti
Mamytes, gal kas zino ar dabar isleidzia namo savaitgali? Pernai tai neleido mane, o neseniai kaz kur perskaiciau (tik jau neatsimenu apie kuria ligonine skaiciau rolleyes.gif ) kad jei viskas ok, gali paleisti ir savaitgali, pvz jei pagimdei koki ketvirtadieni..
Atsakyti