Maniskis beveik kasdien pasako, kad myli ir kad mes geriausi draugai pasaulyje

Mano berniukui dabar 4,5 tai kai kur nors ruošiamės jis man dažnai sako, mamyte tu labai gražiai atrodai, arba tu pati gražiausia
nežinau iš kur išmoko
gal girdėjo, kaip tėtis sako, net nežinau, bet man labai malonu

nežinau iš kur išmoko

Na mums dar tik 2,7m bet pasisakysiu
Ziuredama kina, pamaciau simpatiska moteri jame, sakau garsiai: - ziurek kokia grazi (cia vyrui buvo adresuota), o man sunus atsistojes: - ir musu mamyte grazi
pirma karta jis taip pasake, o vyrui kiek laimes, va va sako girdi ka as sakau

Ziuredama kina, pamaciau simpatiska moteri jame, sakau garsiai: - ziurek kokia grazi (cia vyrui buvo adresuota), o man sunus atsistojes: - ir musu mamyte grazi

QUOTE(vasariux @ 2011 01 22, 04:05)
Mano tai dizaineris-megsta tiriamu zvilgsniu nuzvelgti ir pasakyti-tinka tau mama, arba-negrazu mama tau sitas, negrazu
Nors dar tik 3.4metuku:)

Man irgi yra buve, kad pareiškia "šita rankinė netinka prie šitų batų"

O šiaip tai beveik kasdien pasako "tu gražiausia mama pasaulyje"...arba "mano visa širdutė priklauso tau"

Kiekviena diena apsikabina ir sako tu pati geriausia ir kad jis labiau myli mane nei as ji
O labiausiai patinka kai ateina ir sako duok prie zanduko priglausti tu tokia minkstute ir trinasi
Ir dar zaidziame toki zaidimuka suglaudziam nosytem ir vienas kitam sakome komplimentus pvz... as sakau tu mano gelyte, jis man tu mano vabaliukas, vel as tu mano pukuotukas, jis tu mano meskute ir t.t tai patikekit ko tik jis neprimasto mirk is juoko

sveikos mamytes
nu ir man mano sunus buna pasako komplimentu, kokia tu grazi ir pan...
, bet vienas jo pasakymas pries kokius gerus metus man pasakytas istrigo ilgam
Viena diena, perpiet einu gamint pietu. Atsisedau, pradedu skust bulves, ateina mano grazuolis is niekur nieko, ir apsikabina
, kazka pakalbam ( jau nepamenu
) ir gale jis man sako: Kaip gerai mamyte kad tu tokia esi, as visada taves tokios norejau
, zinokit , viskas as tik susilydziau visa tokia, tik dar labiau ji apkabinau, neturejau ka as jam atsakyt
... Ir po siai dienai, nesuprantu kaip jis taip sumaste pasakyt, ar girdejo kazka panasaus ar kas... Bet man tai buvo pats geriausias komplimentas koki esu girdejus is savo sunaus

nu ir man mano sunus buna pasako komplimentu, kokia tu grazi ir pan...

Viena diena, perpiet einu gamint pietu. Atsisedau, pradedu skust bulves, ateina mano grazuolis is niekur nieko, ir apsikabina

Kokia grazi tema
kaip smagu skaityti tokius fainus ir unikalius vaiku pasisakymus
O man tai maloniausia buna, kai mano dabar jau trimetis sunus ateina, paglosto taip svelniai zanda ir sako - gera mamyyyte, gera...
Labai malonu buna
Nes labai daznai taip prieina ir nei sio, nei is to pasikeitusiu balsu ir zvilgsniu, glostydamas taip sako
O kai susirisu plaukus i dvi uodegytes, sako; "OOO, mama pupyte"
(supraski olialia pupyte)

kaip smagu skaityti tokius fainus ir unikalius vaiku pasisakymus

O man tai maloniausia buna, kai mano dabar jau trimetis sunus ateina, paglosto taip svelniai zanda ir sako - gera mamyyyte, gera...

O kai susirisu plaukus i dvi uodegytes, sako; "OOO, mama pupyte"

Vakar ruosiausi isieiti, atsisedus pupa ir sako : " Mamyte, tu zavinga moteris"
Toks juokas sueme, rimtu veiduku,kaip suaugus

QUOTE(ereeka @ 2011 04 12, 15:30)
Vakar ruosiausi isieiti, atsisedus pupa ir sako : " Mamyte, tu zavinga moteris"

Cia geras

QUOTE(****angeliuke**** @ 2011 04 06, 14:05)
Mano berniukui dabar 4,5 tai kai kur nors ruošiamės jis man dažnai sako, mamyte tu labai gražiai atrodai, arba tu pati gražiausia
nežinau iš kur išmoko
gal girdėjo, kaip tėtis sako, net nežinau, bet man labai malonu 

nežinau iš kur išmoko

Mano sūnutis vis sako, kad labai gražiai atrodau, visada užuodžia kai pasikvėpinu, pagiria, kad skaniai kvepia
dar kai nuotaikingas būna, vietoj "myliu tave, mamyte, ", sako "myliu tave, mažyte,pupyte"
(čia iš darželio parsinešė)

Dukryte kasdien sako, kad mane myli, ir esu kaip princese