Sako labai daug , ka myli, ka grazuole, saunuole ir pan
bet cia visai nesenai tokia rimta mina atejo i sako : mamyte esi man tobula , niekad taves nepaliksiu
taip suspaude sirdi , nezinau is kur istrauke bet sujaudino labai
QUOTE(fashion @ 2011 04 19, 09:10)
Daznai sako, kad myli, kad grazi, o kai uzsidedu batus su kulnais, tai tada jau bunu princese
(Gerai, kad ne bratz
)
Tu man pati geriausia mama
.... Sis komplimentas labai daznas. Dar daznai be priezasties sukteli "mama, as tave labai myliu"
Mano 3-metis berniokas daznai man sako kas laaaabai mane myli, taciau visai neseniai pasake kad as esu princese, kas mane labai nustebino, niekad to negirdejau is savo zuikio. Taciau ilgai dziaugtis neteko. Ta pati vakara kai pamate ant mano galvos plauku suktukus, pasake, kad as nebe princese ...
QUOTE(Lukana @ 2011 04 23, 22:32)
Mano 3-metis berniokas daznai man sako kas laaaabai mane myli, taciau visai neseniai pasake kad as esu princese, kas mane labai nustebino, niekad to negirdejau is savo zuikio. Taciau ilgai dziaugtis neteko. Ta pati vakara kai pamate ant mano galvos plauku suktukus, pasake, kad as nebe princese ... 
Pas mus dabar kai kazko nenuperki, tai :"Tu, mama, nebe princese. Ir as taves nemyliu"
Bet po kiek laiko apsikabina, ir :"Aij, mama, as vis tiek tave labai myliu, nors ir nenupirkai tos barbes su melyna suknele"
Maniškė labai dažnai mane vadina: Tu mano gražuolė
Ir iškart paklausia: O aš gražuolė?
laba diena
man siandien ryte mano grazuoliukas (2m8 men ) padainavo : mamyte mano graziausia, mamyte mylimiausia
tai taip gera paliko
aisku pasako ir daug kitu graziu zodeliu ne tik jis bet ir dukryte bet siandien is vis man taip graudu paliko
man siandien ryte mano grazuoliukas (2m8 men ) padainavo : mamyte mano graziausia, mamyte mylimiausia
man sako "mamyte - grazuolyte" , man patinka
Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina
Nežinau iš kur čia ištraukė, bet labai maloniai jaučiuosi
QUOTE(Rozeta @ 2011 07 15, 12:57)
Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina
Komplimentai buna irgi daznai sako:mamyte tu labai gera,as tave labai myliu
QUOTE(Rozeta @ 2011 07 15, 12:57)
Maniškis irgi taip daro
Čia tokia bendravimo forma