Aš tokia jausminga su savo tėvais nebuvau...
Ne tiek komplimentas, kiek savo jausmo išsakymas - "Mamyte, aš tave myliu"...
Ir noras bučiuotis: į lūpas, rankas...
Maniškė,kaskart kai naują rūbą apsirengiu,sako-tu graži
ir dažnai kartoja-mama,aš tave myliu
Lb daznai sako- as myliu mamyte
ir kai graziai apsirengiu sako ,,ai ai kokia grazi panele''
mano mažoji tai sakyčiau komplimentų meistrė..
viską pastebi kiekvieną naujovę ir viską pagiria
viską pastebi kiekvieną naujovę ir viską pagiria
Pas mus dabar komplimentų meistras - jaunėlis sūnelis: visada pastebės ir pakomentuos ir puošnesnį drabužį, ir šukuoseną, ir netgi į šypseną dėmesį atkreipti gali. Komplimentą gali išsakyti ir pirmą kartą matomam žmogui. Kartą tvarkome reikalus banke ir mus aptarnauja mergina ilgais šviesiais banguotais plaukais. Martynas pareiškia: "Mama, Tu matai kokia graži panelė mus aptarnauja? Tikra princesė, tik be karūnos..." Ta "princesė" net išraudo po tokio keturmečio ar penkiamečio komplimento
.
O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..."
Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo...
O gaila.
O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..."
Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo...
maniskis labai daznai pasako Myliu tave
bet ir nepamirsta paklaust ar as ji taip pat myliu
ir buciuoklis oj buciuoklis auga
Kaip ją giriam, taip ir mums sako
Sako, kad labai myli, pasako, kad aš ar tėvelis šaunuolis
Kuo daugiau rasi už ką vaiką pagirt, tuo daugiau jis mokės kitus pagirt
kuris labiausiai istrigo is mazgio burnytes, kai mate mane besidaziancia ''mamyte, nesidazyk, buk grazi ''
jam tada buvo apie 2m.7men.
Mano mergytė sako: "Mamyte, tu glaži kaip kajalienė!" (Mamyte, tu graži kaip karalienė). O Tadas labai vertina aprangą ir šukuoseną.
Kažkada kai mažesnis buvo, mano veidą čiupinėja: "mamyte, kaip aš tave myliu... ooo, kokia tavo nosis didelė, oho"