Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Ne tiek komplimentas, kiek savo jausmo išsakymas - "Mamyte, aš tave myliu"... wub.gif Ir noras bučiuotis: į lūpas, rankas... smile.gif

Aš tokia jausminga su savo tėvais nebuvau... blush2.gif
Atsakyti
Mano mazoji 3m tai pastovei sako: tu grazi mama wub.gif Per diena kas kelias minutes pribega apsikabina ir sako "myliu mama wub.gif
Atsakyti
Maniškė,kaskart kai naują rūbą apsirengiu,sako-tu graži wub.gif ir dažnai kartoja-mama,aš tave myliu wub.gif
Atsakyti
Lb daznai sako- as myliu mamyte 4u.gif ir kai graziai apsirengiu sako ,,ai ai kokia grazi panele'' thumbup.gif
Atsakyti
mano mažoji tai sakyčiau komplimentų meistrė..
viską pastebi kiekvieną naujovę ir viską pagiria tongue.gif
Atsakyti
Kad aš labai ištverminga mama smile.gif Mano keturmečio nuomone
Atsakyti
Pas mus dabar komplimentų meistras - jaunėlis sūnelis: visada pastebės ir pakomentuos ir puošnesnį drabužį, ir šukuoseną, ir netgi į šypseną dėmesį atkreipti gali. Komplimentą gali išsakyti ir pirmą kartą matomam žmogui. Kartą tvarkome reikalus banke ir mus aptarnauja mergina ilgais šviesiais banguotais plaukais. Martynas pareiškia: "Mama, Tu matai kokia graži panelė mus aptarnauja? Tikra princesė, tik be karūnos..." Ta "princesė" net išraudo po tokio keturmečio ar penkiamečio komplimento lotuliukas.gif .

O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..." biggrin.gif

Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo... biggrin.gif O gaila.
Atsakyti
maniskis labai daznai pasako Myliu tave wub.gif wub.gif bet ir nepamirsta paklaust ar as ji taip pat myliu wub.gif biggrin.gif ir buciuoklis oj buciuoklis auga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 20 rugsėjo 2011 - 17:06
Kaip ją giriam, taip ir mums sako biggrin.gif Sako, kad labai myli, pasako, kad aš ar tėvelis šaunuolis thumbup.gif Kuo daugiau rasi už ką vaiką pagirt, tuo daugiau jis mokės kitus pagirt thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 21 rugsėjo 2011 - 21:40
kuris labiausiai istrigo is mazgio burnytes, kai mate mane besidaziancia ''mamyte, nesidazyk, buk grazi '' biggrin.gif jam tada buvo apie 2m.7men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 30 rugsėjo 2011 - 11:14
Mano mergytė sako: "Mamyte, tu glaži kaip kajalienė!" (Mamyte, tu graži kaip karalienė). O Tadas labai vertina aprangą ir šukuoseną.
Atsakyti
Kažkada kai mažesnis buvo, mano veidą čiupinėja: "mamyte, kaip aš tave myliu... ooo, kokia tavo nosis didelė, oho" smile.gif
Atsakyti