Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 04 09, 21:50)
Kiekviena diena apsikabina ir sako tu pati geriausia ir kad jis labiau myli mane nei as ji  biggrin.gif O labiausiai patinka kai ateina ir sako duok prie zanduko priglausti tu tokia minkstute ir trinasi  rolleyes.gif Ir dar zaidziame toki zaidimuka suglaudziam nosytem ir vienas kitam sakome komplimentus pvz... as sakau tu mano gelyte, jis man tu mano vabaliukas, vel as tu mano pukuotukas, jis tu mano meskute ir t.t tai patikekit ko tik jis neprimasto mirk is juoko  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir mes taip pazaidziam thumbup.gif
Atsakyti
Mamyte tu grazi,gera ir tt..sako senai jau blush2.gif jei kur ruosiames ir tvarkausi plaukus,ji butinai stebes ka su jais darysiu jei paliksiu palaidus tai gerai,labai sako grazu blush2.gif
Bet visai nesenai pasake man taip,kad vos verkt is laimes nepradejau..ka vosss....pradejau blush2.gif biggrin.gif

NIEKAS NETURI TOKIOS MYLIMIAUSIOS MAMYTES,po tokiu zodziu teliko ja stipriai apkabint ir visa isbuciuot blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 10 spalio 2011 - 11:22
mano penkiametės topinis posakis, kai esame apsikabinusios, žiūri man į akis savo blizgančiom akelėm ir sako " tu-esi aš, aš - esu tu" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buria: 10 spalio 2011 - 20:20
QUOTE(Baltike @ 2011 09 20, 09:23)
Pas mus dabar komplimentų meistras - jaunėlis sūnelis: visada pastebės ir pakomentuos ir puošnesnį drabužį, ir šukuoseną, ir netgi į šypseną dėmesį atkreipti gali. Komplimentą gali išsakyti ir pirmą kartą matomam žmogui. Kartą tvarkome reikalus banke ir mus aptarnauja mergina ilgais šviesiais banguotais plaukais. Martynas pareiškia: "Mama, Tu matai kokia graži panelė mus aptarnauja? Tikra princesė, tik be karūnos..." Ta "princesė" net išraudo po tokio keturmečio ar penkiamečio komplimento lotuliukas.gif .

O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..." biggrin.gif

Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo...  biggrin.gif O gaila.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
maniskiui neseniai suejo ketveri, siaip gan berniukiskas, diena nepagausi apkabinimui, bet vakare i maza katina pavirsta, pasakoja kad myles mane amzinai, kad gyvensim visada kartu, jis mane su savo juodu BMW vezios i darba:D karta lipom laiptais ir pasake : mamyte, tavo toks grazus uzpakaliukas doh.gif realiai pasijutau kazkaip nepatogiai, bet padekojau.Man sunus geras patarejas, ka apsiauti, kaip susisukuot, visada pasakys grazu jam ar ne..dar viena vakara buvom susipyke, tai atejo ir paznabzdejo: buk mano meile biggrin.gif (nujauciu cia lnk laida kalta) biggrin.gif bet labai miela girdeti kiekviena myliu, kiekviena grazu zodeli, gaudau juos, nes zinau kad praeis kiek laiko ir to nebebus, o dabar tiesiog tirpsta kojos wub.gif
Atsakyti
mano princese, pavalgius, pasako "aciu, buvo labai skanu"ir pabucioja, pareinu is darbo ji butinai atbega, apkabina ir sako,kad labai mane myli ir pasiilgo. atrodo su tokiais zodziais ir istirpsti vietoj, koks gyvenimas nemielas butu be ju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Maniškio keturmečio komplimentas:
- Tu tokia graži, kaip Beatričė (mergaitė iš jo darželio).

Atsakyti
Mano vyruko komplimentas: tu mano Olialia pupytė smile.gif 4.5m
Atsakyti
mano sūnus sako:
Tu labai graži, tikra panelė biggrin.gif
Tu pati geriausia šeiminikė biggrin.gif
Tu gamini fantastiškai skaniai biggrin.gif
Na žinoma aš tave myliu biggrin.gif
Atsakyti
Komplimentu sulaukiu ir as.KAi kazkur ruosiames tai pastebi,kad rubelis kitoks,sako mmm,kaip grazu,graziai atrodai.
KAi pavalgo sako Aciu sotus! lotuliukas.gif
KAda graziau pasidazau ir pastebi ir pagiria,kad labai grazi.
Atsakyti
Tema labai graži, šypseną sukėlė 4u.gif
Kartą ateinu pas sūnų į darželį, po kirpyklos smile.gif...sako: ko prisidažius į balių eisim? (suprask biggrin.gif antakiai išpašioti) Kad plaukai padažyti suprato tik einat gatve. Ir tokių įdomių 'kartų' būna daug.
Papildyta:
QUOTE(setute @ 2012 02 16, 16:55)
sako mmm,kaip grazu,graziai atrodai.

biggrin.gif Į mane dažnai kreipiasi: Sese, oi Mama. (su dukra panasios)
Atsakyti
Vartėm šiandien mokomąją knygutę apie žmogų, buvo puslapis apie kvapus ir klausė, kas labiausiai kvepia. Pasakė, kad ponis, šuniukas (žaisliniai lotuliukas.gif ) ir mamytė. wub.gif

Kartais labai įdomiu tonu pasako: mama, nu kokia tu moteris. lotuliukas.gif
Taip pat smagu, kai dukra galvoja, kad jos mama graži.
Atsakyti