Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Na mano panička dabar jau didelė,tai irgi dažnai sako ir myliu,ir tu geriausia draugė,ir gražiausia ir t.t.t ,bet aš niekada nepamiršiu pirmojo jos komplimento,taip vaikiškai keistai išmąstyto,kai buvo jai apie 2,5m.Mamyte aš tave myliu,ir aš sakau tave myliu,o žinai kodėl?ne nežinau sakau,-nes tu labai gera,tu išpili mano sysiuką,kai aš į puodelį padarau,sutvarkai viską.smile.gif)))Va tada ir juokiaus ir susigraudinau...
Atsakyti
Tokie va komplimentai už paprasčiausius ir savaime suprantamus dalykus patys pačiausi. wub.gif Reiktų suaugusiems mokytis iš vaikų. rolleyes.gif
Atsakyti
Penkiamecio pasakymas:
mama as tave myliu taip... nu taip storai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2012 02 20, 19:52)
Penkiamecio pasakymas:
mama as tave myliu taip... nu taip storai  biggrin.gif

Fainiai:D thumbup.gif
Ai dar atsiminiau,mano mergina komplimentą sakė,bet čia jau ne man,o draugės sūnui(vienmečiui)kokios tavo akys gražios mėlynos ,kaip debesėliai.O gryžus man namo mestelėjo,kodėl mano akys rudos,kaip supuve lapai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi priskaiciau as cia visko ir prisijuokiau. Prisiminiau ir savo 6-mecio isprotavima. As sedziu , jis atsisedo salia manes, pradejo glostyti plaukus ir sako :-Tekek uz manes lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunelis labai meilus, tai is jo per diena po kelis kartus isgistu, mamyte, as tave labai myliu. as atsakau, as tave taip pat myliu. o jis: as tave labiau biggrin.gif dar sake:mamyte, tu labai grazi blush2.gif smagu tokius zodzius is vaiko girdeti wub.gif
Atsakyti
Mama, tu graži smile.gif
Atsakyti
Labai faina, 4u.gif
Man po kelis kartus i diena pasako-KAD LABAI TAVE MYLIU thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoliai visi pabiruciai ax.gif
Mamyt myliu tave, grazus tavo akinukai, graziai terliota (kartu kepem pyraga, ir sunus truputuka aptaske su tesla), priskina geliu, kad ir nuvytusiu ir sako tu uz ja pati graziausia ax.gif
Atsakyti
Mano keturmetis sunus, mane giria, pasoviai, kartoja kad mane labai labai myli! arba - "Mamyte, kokia Tu grazi!" miela girdeti tai....
Atsakyti
Mano mažiukas grįžęs iš darželio per valentino dieną atėjo apsikabino stipriai ir pasakė mamyte aš tave labai myliu. taip meiliai ir švelniai ir daug daug bučinukų davė. ax.gif
Atsakyti
5m : mama as tave myliu, tu pati minksciausia minkstesne uz pagalve biggrin.gif
Atsakyti