Mano šešemetė dukrelė mano kartais apiberia komplimentais Mamyte,tavo labai gražūs auskarai,mama labai tave myliu,mama,labai skaniai paruošei valgį džiugu girdėti tokius komplimetus
mano dukryte beveik 3 metu, irgi daznai kartoja ,kad myli.bet labai viena karta prajuokino mane,as laukiausi ir buvo jau paskutinis menesis.sedejom abi ant zemes ir piesiem ir staiga ji man sako :dyyydele mama bet tokiu tonu,mazdaug oho koks dramblys ta mama
Mano beveik keturmetė - myliu per dieną pasako kokius 5 kartus ir daugiau. O kartą nustebino "mamyte, kaip tu šiandien gražiai atrodai" (ruošiausi kaip tik į darbą - tai tvarkinga šukuosesa, makiažas ir dalykinis kostiumėlis ją sužavėjo). Dažnai pagiria plaukus... šukuoja juos ir sako kad jos mamytės plaukai nuostabūs ))) Dieviškai miela, nes tai natūralus vaiko jausmas
Mano sūnus irgi kelis kart per dieną pasako MYLIU, o kartą (dar nebuvo 5 m.) sako: "aš tave myliu kaip du vandenynai suspausti. Ne! - Kaip visa žemė ir dar kosmosas."
Mano sūnus irgi kelis kart per dieną pasako MYLIU, o kartą (dar nebuvo 5 m.) sako: "aš tave myliu kaip du vandenynai suspausti. Ne! - Kaip visa žemė ir dar kosmosas."
maniskis irgi pasireiskia,ypac tai nori miegot musu lovoj.apsikabina mano MB ir pareiskia"tu gejas tevas" tapati padaro ir man"tu ilgi geja mama"pirma kart mudu su vyru istiko lengvas sokas nuo tokio 3mvyro komplimento