Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Mano šešemetė dukrelė mano kartais apiberia komplimentais ax.gif Mamyte,tavo labai gražūs auskarai,mama labai tave myliu,mama,labai skaniai paruošei valgį smile.gif džiugu girdėti tokius komplimetus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2012 03 19, 00:07)
5m : mama as tave myliu, tu pati minksciausia minkstesne uz pagalve  biggrin.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
mano dukryte beveik 3 metu, irgi daznai kartoja ,kad myli.bet labai viena karta prajuokino mane,as laukiausi ir buvo jau paskutinis menesis.sedejom abi ant zemes ir piesiem ir staiga ji man sako :dyyydele mama lotuliukas.gif bet tokiu tonu,mazdaug oho koks dramblys ta mama lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškei beveik ketveri,tai nuolat kartoja,kad myli wub.gif dar pagiria,kad gražus rūbas ar plaukai ir pan.Malonūs ir nuoširdūs tie vaikiški komplimentai smile.gif
Atsakyti
Trimečio sūnelio komplimentas:
Tu man tokia graži kaip močiutė(tai yra mano mama lotuliukas.gif )
Atsakyti
Mano beveik keturmetė - myliu per dieną pasako kokius 5 kartus ir daugiau. O kartą nustebino "mamyte, kaip tu šiandien gražiai atrodai" (ruošiausi kaip tik į darbą - tai tvarkinga šukuosesa, makiažas ir dalykinis kostiumėlis ją sužavėjo). Dažnai pagiria plaukus... šukuoja juos ir sako kad jos mamytės plaukai nuostabūs smile.gif))) Dieviškai miela, nes tai natūralus vaiko jausmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2012 03 18, 22:07)
5m : mama as tave myliu, tu pati minksciausia minkstesne uz pagalve  biggrin.gif

thumbup.gif

Mano sūnus irgi kelis kart per dieną pasako MYLIU, o kartą (dar nebuvo 5 m.) sako: "aš tave myliu kaip du vandenynai suspausti. Ne! - Kaip visa žemė ir dar kosmosas." heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2012 04 10, 15:49)
thumbup.gif

Mano sūnus irgi kelis kart per dieną pasako MYLIU, o kartą (dar nebuvo 5 m.) sako: "aš tave myliu kaip du vandenynai suspausti. Ne! - Kaip visa žemė ir dar kosmosas."  heart.gif

Kaip gražu thumbup.gif
maniškis kadangi dar mažas (3.6m), tai kai nori pasigerinti sako:"aš mamos meilė biggrin.gif"
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2012 04 10, 15:49)
thumbup.gif

Mano sūnus irgi kelis kart per dieną pasako MYLIU, o kartą (dar nebuvo 5 m.) sako: "aš tave myliu kaip du vandenynai suspausti. Ne! - Kaip visa žemė ir dar kosmosas."  heart.gif

Super 4u.gif
Atsakyti
maniskis irgi pasireiskia,ypac tai nori miegot musu lovoj.apsikabina mano MB ir pareiskia"tu gejas tevas" doh.gif tapati padaro ir man"tu ilgi geja mama"pirma kart mudu su vyru istiko lengvas sokas nuo tokio 3mvyro komplimento thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukra beveik 4 metu, sako: "Mama, as tave myliu simta kartu iki saules" wub.gif
Atsakyti
mano 3.5metuku mdukryte nuolat kartoja kad myli wub.gif ir dar prideda -mamyte, as tave myliu labiausiai...arba mamyte as tave karstai myliu wub.gif
Atsakyti