sveikutės
dažnai pasiskaitinėju čia įlindus, tačiau norėčiau savo nuomonę pasakyt dėl ryškių tapetų miegamajam: man atrodo, kad jie dinamiški, judrūs ar kaip paaiškint..toks jausmas, kad trukdys užmigti
įrėmintas ne toks intensyvus, kitose patalpose, labai gražūs
Nu vis dar neapsisprendžiu - rėmint ar ne, visą sieną klijuot, ar ne, nuo to priklauso kiek ruloniukų reika
kol kas linkstu prie visos sienos tapetavimo
Kad intensyvūs man neatrodo problema, miegu gerai
naktį tamsu, sienos nebus irgi baltos, bus tamsesnės, miegamasis toks daugiau minkštas ir jaukus bus, todėl ir tų tapetų nebijau. Nu pamačiau juos ir viskas, jaučiu, kad mano
kiti nebetraukia, tik dar į darbo kambarį ieškau ir bus viskas.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 19, 22:52)
Nu vis dar neapsisprendžiu - rėmint ar ne, visą sieną klijuot, ar ne, nuo to priklauso kiek ruloniukų reika
naktį tamsu, sienos nebus irgi baltos, bus tamsesnės, miegamasis toks daugiau minkštas ir jaukus bus, todėl ir tų tapetų nebijau. Nu pamačiau juos ir viskas, jaučiu, kad mano
Carpe diem, darykite taip, prie ko linksta širdis - tikrai liksit patenkinta. Man irgi patinka visa siena tapetuota, aš turbūt taip daryčiau, betgi visi turim savo supratimą
QUOTE(sat @ 2013 11 18, 18:26)
Susidūriau su viena problema - sunku buvo parinkti šviesias užuolaidas prie tokių šiltai baltų sienų. Grynai baltos užuolaidos nesižiūri, nes sienos nugeltę atrodo, o gelsvos spalvos pačios dažnai murzinos ar pilkšvos atrodė.
Net nebandyčiau dėti baltos spalvos užuolaidų prie baltų sienų
Viskas tuo ir pasakyta. O visa kita tik detalės
Kaip ir Muxius rase, paprasciausia pabandyt pasipaisyt. Sketch up'as tuo klausimu visai neblogai.
As beveik neabejoju, kad nebus per marga ir bus grazu
As savuosius miegamam irgi pamcius net neabejojau, kad noriu ju. Nors jie su metaliku, rastuoti gal ne visai skandinaviskai, bet kazkia tokia mintis apsedusi, kad bus gerai ir viskas susiderins su detalemis imtinai.. Baldai, lempos daug gali pakeisti.
Dabar medžiaga apmastymui
tik kokybe nekokia foto- bet- planavau raudonų plytu siena- nuvalius nuo tinko va ji kokia liko- dar reikia su metaliniu sveistuku pereiti- siek tiek prie vamzdzio matosi demele raudonesne, ten pabandyta kas gausis.
BET- galvoju gal nieko nedaryti , tik uztaisyti tuos vamzdzius ir nudazyti baltai
Ir klausimas nr.2 - kaip aptaisyti tuos langus
tik kokybe nekokia foto- bet- planavau raudonų plytu siena- nuvalius nuo tinko va ji kokia liko- dar reikia su metaliniu sveistuku pereiti- siek tiek prie vamzdzio matosi demele raudonesne, ten pabandyta kas gausis.
BET- galvoju gal nieko nedaryti , tik uztaisyti tuos vamzdzius ir nudazyti baltai
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 19, 21:52)
Pas mane buvo ta pati dilema ar daryt per visa siena ar tik lovos plocio, siena pas mane 3,6 metro, lova 1,6 plocio, lieka po 1 metra is kiekvienos puses praejimui pradzioj norejau daryt tik lovos plocio, bet draugas baldzius mane perkalbejo:) pagrindinis jo argumentas buvo toks
Ar turit kuri nors, o gal esat susidūrusios su dažytom sienom vonios patalpose?

Planuoju daryti porą vonios kambarių su medinėm lentelėm, kaip čia. Ir mąstau, ar atsparūs dažai drėgmei, nes plyteles palei kriauklę ar vonią tikrai dažnai tenka šveist.

Žinau, kad dažų pasirinkimas dabar didelis, ir dabartiniuose namuose visi kambariai išdažyti plaunamais dažais. Bet viena, kai tas sienas pavalai kelis kartus per metus ir kita - kai kelis kartus per mėnesį

Planuoju daryti porą vonios kambarių su medinėm lentelėm, kaip čia. Ir mąstau, ar atsparūs dažai drėgmei, nes plyteles palei kriauklę ar vonią tikrai dažnai tenka šveist.

Žinau, kad dažų pasirinkimas dabar didelis, ir dabartiniuose namuose visi kambariai išdažyti plaunamais dažais. Bet viena, kai tas sienas pavalai kelis kartus per metus ir kita - kai kelis kartus per mėnesį
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 11, 16:16)
apatinių lyg pilkų man norisi, ar medžio spalvos
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 11, 16:49)
Juodą matinę svarstau rimtai, bet tik apačiai, tada viršus pilkas arba baltas galėtų būti 
aš juodos matinės tikrai nepatarčiau. žinau, ką reiškia, atsikandau. nieko tamsaus matinio nenorėsiu niekada jei ne balta, tai siūlyčiau pilką spalvą spintelėms.
čia viršutinių spintelių nesimato, bet bendras vaizdas kai viršutinė pusė balta, o apačia pilka, man asmeniškai visai žiūrisi.

aš pati apie tokį variantą ilgai svaigau, bet šiuo metu užėjo baltos virtuvės banga.
manau, kad nebesimėtysiu
va dar radau su apačia juoda

bet man ne taip gražu, plius įžiūriu neaiškius anstpaudus ant juodų spintelių
QUOTE(Jicky @ 2013 11 20, 19:58)
Reikia dažyti specialiais dažais, skirtais vonios kambariui, sako, kad ant jų galima pilti vandenį tiesiogiai, t.y. pvz. išsidažyti dušą
jicky, gal tam reikalui tinka lakuoti jachtiniu laku?bent jau lentutes?
QUOTE(Jicky @ 2013 11 20, 20:26)
aš juodos matinės tikrai nepatarčiau. žinau, ką reiškia, atsikandau. nieko tamsaus matinio nenorėsiu niekada
ant matinio paviršiau labiau išryškėja rankų antspaudai, patepliojimai visokie, dulkės...
pilka nelabai žiūrisi prie virtuvės sienų plytelių, jos pas mane didysis akcentas virtuvėje
Pilkoje masėje dingsta mano plytelės, o ir noriu tokios senoviškos virtuvės, neiščiustytos, kiek grubios, tai man ta juoda kol kas prie širdies. Gamins dabar baldininkas pavyzdžius ir teks apsispręst galutinai, bet pasirinkau daugiau juodą ir mažiau juodą pabandymui. Stalviršis toks kaip betoninis planuojamas, o viršutinės spintelės baltos.