Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

sveikutės 4u.gif dažnai pasiskaitinėju čia įlindus, tačiau norėčiau savo nuomonę pasakyt dėl ryškių tapetų miegamajam: man atrodo, kad jie dinamiški, judrūs ar kaip paaiškint..toks jausmas, kad trukdys užmigti blink.gif įrėmintas ne toks intensyvus, kitose patalpose, labai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
Nu vis dar neapsisprendžiu - rėmint ar ne, visą sieną klijuot, ar ne, nuo to priklauso kiek ruloniukų reika biggrin.gif kol kas linkstu prie visos sienos tapetavimo g.gif
Kad intensyvūs man neatrodo problema, miegu gerai biggrin.gif naktį tamsu, sienos nebus irgi baltos, bus tamsesnės, miegamasis toks daugiau minkštas ir jaukus bus, todėl ir tų tapetų nebijau. Nu pamačiau juos ir viskas, jaučiu, kad mano wub.gif ax.gif kiti nebetraukia, tik dar į darbo kambarį ieškau ir bus viskas.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 19, 22:52)
Nu vis dar neapsisprendžiu - rėmint ar ne, visą sieną klijuot, ar ne, nuo to priklauso kiek ruloniukų reika biggrin.gif kol kas linkstu prie visos sienos tapetavimo  g.gif
Kad intensyvūs man neatrodo problema, miegu gerai  biggrin.gif  naktį tamsu, sienos nebus irgi baltos, bus tamsesnės, miegamasis toks daugiau minkštas ir jaukus bus, todėl ir tų tapetų nebijau. Nu pamačiau juos ir viskas, jaučiu, kad mano  wub.gif  ax.gif kiti nebetraukia, tik dar į darbo kambarį ieškau ir bus viskas.

Carpe diem, darykite taip, prie ko linksta širdis - tikrai liksit patenkinta. Man irgi patinka visa siena tapetuota, aš turbūt taip daryčiau, betgi visi turim savo supratimą wink.gif O jeigu jūs irgi jaučiat kad norit taip, taip ir darykit smile.gif
Atsakyti
4u.gif jungiuos į jūsų būrelį, renku apdailos medžiagas ir tuoj įsivarysiu migreną doh.gif

QUOTE(sat @ 2013 11 18, 18:26)
Susidūriau su viena problema - sunku buvo parinkti šviesias užuolaidas prie tokių šiltai baltų sienų. Grynai baltos užuolaidos nesižiūri, nes sienos nugeltę atrodo, o gelsvos spalvos pačios dažnai murzinos ar pilkšvos atrodė.

Net nebandyčiau dėti baltos spalvos užuolaidų prie baltų sienų 4u.gif

Kad intensyvūs man neatrodo problema, miegu gerai  biggrin.gif  naktį tamsu, sienos nebus irgi baltos, bus tamsesnės, miegamasis toks daugiau minkštas ir jaukus bus, todėl ir tų tapetų nebijau. Nu pamačiau juos ir viskas, jaučiu, kad mano wub.gif  ax.gif kiti nebetraukia, tik dar į darbo kambarį ieškau ir bus viskas.

Viskas tuo ir pasakyta. O visa kita tik detalės mirksiukas.gif Gal reiktų kažkaip pasipaišyti ar maždaug įsivaizduoti kaip būtų rėmintas variantas ir visa siena- tada paprasčiau apsispresti 4u.gif
Atsakyti
Nu vis dar neapsisprendžiu - rėmint ar ne, visą sieną klijuot, ar ne, nuo to priklauso kiek ruloniukų reika biggrin.gif kol kas linkstu prie visos sienos tapetavimo  g.gif
Kad intensyvūs man neatrodo problema, miegu gerai  biggrin.gif  naktį tamsu, sienos nebus irgi baltos, bus tamsesnės, miegamasis toks daugiau minkštas ir jaukus bus, todėl ir tų tapetų nebijau. Nu pamačiau juos ir viskas, jaučiu, kad mano  wub.gif  ax.gif kiti nebetraukia, tik dar į darbo kambarį ieškau ir bus viskas.

Kaip ir Muxius rase, paprasciausia pabandyt pasipaisyt. Sketch up'as tuo klausimu visai neblogai.
As beveik neabejoju, kad nebus per marga ir bus grazu wub.gif as pastebejau, kad jei labai patinka tapetas ir mazdaug isivaizduoji, kaip istapetavus kambari atrodys, tai buna dar graziau nei isivaizdavai rolleyes.gif toks gaunasi WOW efektas smile.gif

As savuosius miegamam irgi pamcius net neabejojau, kad noriu ju. Nors jie su metaliku, rastuoti gal ne visai skandinaviskai, bet kazkia tokia mintis apsedusi, kad bus gerai ir viskas susiderins su detalemis imtinai.. Baldai, lempos daug gali pakeisti.
Atsakyti
Dabar medžiaga apmastymui biggrin.gif
tik kokybe nekokia foto- bet- planavau raudonų plytu siena- nuvalius nuo tinko va ji kokia liko- dar reikia su metaliniu sveistuku pereiti- siek tiek prie vamzdzio matosi demele raudonesne, ten pabandyta kas gausis.
BET- galvoju gal nieko nedaryti , tik uztaisyti tuos vamzdzius ir nudazyti baltai g.gif Ir klausimas nr.2 - kaip aptaisyti tuos langus g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 20 lapkričio 2013 - 12:57
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 19, 21:52)

Pas mane buvo ta pati dilema ar daryt per visa siena ar tik lovos plocio, siena pas mane 3,6 metro, lova 1,6 plocio, lieka po 1 metra is kiekvienos puses praejimui pradzioj norejau daryt tik lovos plocio, bet draugas baldzius mane perkalbejo:) pagrindinis jo argumentas buvo toks biggrin.gif Kai gims antras vaikas, reikes kudikio lovele statyt prie savo lovos, o kadangi ten nebus vietos praeit tai stumsi lova i kuria nors puse ir jau atrodys negraziai, arba lova sake jei platesne sugalvosi pirkt:)
Atsakyti
Ar turit kuri nors, o gal esat susidūrusios su dažytom sienom vonios patalpose?

user posted image
Planuoju daryti porą vonios kambarių su medinėm lentelėm, kaip čia. Ir mąstau, ar atsparūs dažai drėgmei, nes plyteles palei kriauklę ar vonią tikrai dažnai tenka šveist.
user posted image

Žinau, kad dažų pasirinkimas dabar didelis, ir dabartiniuose namuose visi kambariai išdažyti plaunamais dažais. Bet viena, kai tas sienas pavalai kelis kartus per metus ir kita - kai kelis kartus per mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 11, 16:16)
apatinių lyg pilkų man norisi, ar medžio spalvos  g.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 11, 16:49)
Juodą matinę svarstau rimtai, bet tik apačiai, tada viršus pilkas arba baltas galėtų būti  g.gif
aš juodos matinės tikrai nepatarčiau. žinau, ką reiškia, atsikandau. nieko tamsaus matinio nenorėsiu niekada doh.gif ant matinio paviršiau labiau išryškėja rankų antspaudai, patepliojimai visokie, dulkės...

jei ne balta, tai siūlyčiau pilką spalvą spintelėms.
čia viršutinių spintelių nesimato, bet bendras vaizdas kai viršutinė pusė balta, o apačia pilka, man asmeniškai visai žiūrisi.
user posted image
aš pati apie tokį variantą ilgai svaigau, bet šiuo metu užėjo baltos virtuvės banga.
manau, kad nebesimėtysiu smile.gif

va dar radau su apačia juoda
user posted image
bet man ne taip gražu, plius įžiūriu neaiškius anstpaudus ant juodų spintelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jicky: 20 lapkričio 2013 - 20:27
QUOTE(Jicky @ 2013 11 20, 19:58)
Žinau, kad dažų pasirinkimas dabar didelis, ir dabartiniuose namuose visi kambariai išdažyti plaunamais dažais. Bet viena, kai tas sienas pavalai kelis kartus per metus ir kita - kai kelis kartus per mėnesį g.gif

Reikia dažyti specialiais dažais, skirtais vonios kambariui, sako, kad ant jų galima pilti vandenį tiesiogiai, t.y. pvz. išsidažyti dušą smile.gif
Atsakyti
jicky, gal tam reikalui tinka lakuoti jachtiniu laku?bent jau lentutes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2013 11 20, 20:26)
aš juodos matinės tikrai nepatarčiau. žinau, ką reiškia, atsikandau. nieko tamsaus matinio nenorėsiu niekada doh.gif ant matinio paviršiau labiau išryškėja rankų antspaudai, patepliojimai visokie, dulkės...

pilka nelabai žiūrisi prie virtuvės sienų plytelių, jos pas mane didysis akcentas virtuvėje biggrin.gif apatines spinteles planuoju daryti iš juodo masyvo (baldininkas pabandys išgauti tokį ne kaip anglis juodą , su pilkšvu atspalviu), taip kad medžio struktūra matysis. Manau, kad tos pirštų atspaudų dėmių problemos būna daugiau su matiniu mdf, o ne masyvu g.gif
Pilkoje masėje dingsta mano plytelės, o ir noriu tokios senoviškos virtuvės, neiščiustytos, kiek grubios, tai man ta juoda kol kas prie širdies. Gamins dabar baldininkas pavyzdžius ir teks apsispręst galutinai, bet pasirinkau daugiau juodą ir mažiau juodą pabandymui. Stalviršis toks kaip betoninis planuojamas, o viršutinės spintelės baltos.
Atsakyti