Reikia trečios nuomonės
Mūsų miegamasis bus tapetuojamas tamsiai akvamarino spalvos tapetais (buvau įkėlusi anksčiau).
Dabar iškilo klausimas, ar tapetuoti mažąsias sienas, aš norėčiau tapetuoti, o vyras dažytojams jau užsakė, kad dažytų.
Mano nuomone reiktų tapetuoti visas horizontalias sienas. Kambario bendras vaizdas (panorama)

Dalis, kur matosi sudėtingesnis sienos gabalas su stoglangiais:

Tos mažosios sienutės labai jau žemos, o prie stoglangių ir gana sudėtingai karpyt tuos tapetus bus, bet mano nuomone būtų gražiau tapetuoti visas horizontalias sienas. Lubos baltos, durys baltos, stygos medinės, jų greičiausiai nedažysim. Tačiau mano vyras galvoja, kad reiktų tapetuoti tik trikampius. Ką jūs manot?
Ir dar vienas klausimas. Dėl židinio apdailos.
Židinys paprastas, kaip pečius, bus dažomas baltai (kaip ir sienos visos), palei stiklą yra uždėta juodo granito apdaila, dabar reikia sugalvoti, ką dėti apačioje, na kad pelenai, žarijos nukritę negadintų grindų. Variantai:
1. Nedėti nieko - privesti medines grindis.
2. Ieškoti tokio pačio granito, tačiau yra problema, kad jo storis yra 20mm, o tuo tarpu pasrketlenčių - 16mm, visų grindų tikrai nekelsim, tai reiškia, kad tas granitas bus aukščiau nei visos grindys (man nepatinka, nes bus vieta daužytis kojų pirštus)
3. Dėti baltą visiškai marmurą - storis tinkamas, gražiai įsileis į grindis - man šitas variantas labiausiai patinka, bet ar nebus dar vienos papildomos medžiagos įvedimas?
4. ant padarytų jau grindų dėti metalo lakštą ar pan. - nepatinka, nes po tuo metalo lakštu kaupiasi šiukšlės ir gadina grindis po apačia.
Interjeras - baltos sienos, ąžuolo parketlentės (lentos).
Nuotrauka: