Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

QUOTE(Beta1 @ 2012 10 17, 14:00)
Idomu tada kaip paaiskinti fakta, kad paprastai ji vartojancioms PRG buna ypac aukstas  g.gif

Nu as ne medike, bet aiskinciau tuo, kad dalis vistiek pakliuna i krauja, tai "savas" prg + papildomas (manau cia dar organizmo individualumas suveikia, taip pat laikas, kada ivestas gelis) ir gaunasi auksti rodikliai. As pati niekada nesidariau prg, tiesiog laikiau, kad jei jau gaunu palaikyma diufastono (per IUI) ar Crynono (per IVF) pavidalu, tai jau kaip bus taip, nieko cia daugiau nepadarysi. Neagituoju jo nesitikrinti, bandau tik racionaliai interpretuoti kodel jo nepaskiria tirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 17 spalio 2012 - 13:07
QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 06:58)
Labas rytas,

Na man gydytoja ir nieko daugiau neskyre tik folio.Siandien bus progesterono tyrimai ,tai ziuresime .

As jauciu truputi susalau,nes man nosis is vidau apsoko verysad.gif .Darbe taip salta,kaip bijau dabar,sako negerai pradzioje nestuke.gif

Pas mane darbe taip pat labai šalta schmoll.gif Bet aš naudoju elektrinį šildytuvą, nes kitaip neįmanoma iškęsti. O nuo šildytuvo kita bėda g.gif akys sausėja ir peršti unsure.gif
Nesušalk, kad paskui nesusirgtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 17, 13:44)
Atiloja, kaip tu ?  rolleyes.gif

normaliai, tik darbais apsikasusi smile.gif nejuokas gi savaite nedirbti smile.gif
o po LIT'o dar vis vaikstau, kaip gerai "padeveta" narkomane - melynom ir raudonom rankom smile.gif

QUOTE(exDaiva @ 2012 10 17, 14:06)
Nu as ne medike, bet aiskinciau tuo, kad dalis vistiek pakliuna i krauja, tai "savas" prg + papildomas (manau cia dar organizmo individualumas suveikia, taip pat laikas, kada ivestas gelis) ir gaunasi auksti rodikliai. As pati niekada nesidariau prg, tiesiog laikiau, kad jei jau gaunu palaikyma diufastono (per IUI) ar Crynono (per IVF) pavidalu, tai jau kaip bus taip, nieko cia daugiau nepadarysi. Neagituoju jo nesitikrinti, bandau tik racionaliai interpretuoti kodel jo nepaskiria tirti.

vis tiek nesutinku schmoll.gif mano PRG normaliame cikle yra normalus, taciau nei per viena isodinima jis nebuvo pakiles auksciau 20 ir tik tada, kai IVF'o metu buvo leidziamas pregnylis, jis buvo daugiau nei 30 4u.gif o pas mergaites, su nestumu, PRG pakyla simtais ir skaiciukai tai rodo 4u.gif todel susidaro ispudis, kad vis gi rodo crenona kraujyje, gal ne visai tiksliai, bet rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 10 17, 13:33)
Aš į prednizoloną taips nespjaučiau iraplamai ko jūs jo taip bijot, aš ji arkliškom dozėm gėraiu pusę metų ištisai po 9 tabl., ir ką nieko, gyva dar, nei sustorėjau nei ką, o IVF metu skiria po 1-2 tab. porą savaičių, iš vis juokinga dozė biggrin.gif  4u.gif

Nu pirmas dalykas, jei spjaudau, nei nespjaudau, man gyd sake, kad jeigu bus tu antikunu, tada reikes. Ju nera. Tiek ir to spjaudymo. Del sustorejimo - tikrai ne apie tokio lygio baimes kalbu, nors velgi, manau, cia nu organizmo priklauso, as storeju ir nuo stimuliaciju, ir nuo KT,tai..bet ne cia esme, as asmeniskai prednizolono bijau,nes aplinkui esu turejusi ne tokiu geru pavyzdziu ir todel, kad mano imunine sistema ir taip leisgyve, o prednizolonas ja dar labiau silpnina, as jau po antibu vos gyva bunu su pienligem, grybeliais, herpesais, slogom ir t.t. Del to ir pasakiau , kad nenoreciau,bet galu gale nei as cia renkuosi, nei ka, butu tyrimai kitokie, nu tai ir vartociau.

Beta, aciu 4u.gif

O as LP data siek tiek pakeiciau,nezinau, ar gerai, bet yra kaip yra.

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 10 17, 12:39)
Sveikos mergaites  4u.gif
nesutinku  schmoll.gif vartojant duphastona - jo kraujas nerodo, o vartojant crinona - kraujas parodo PRG  4u.gif
Prince, didink dozes vartojimo ir dar gali net duphastono pagert ir as laikau kumstukus uz sekminga tavo nestuma  4u.gif

AS nezinau ar verta taip savivaliauti del dufastono g.gif ,na jei gydytoja nieko neskyre tai gal tada ir nereikia.AS bijau kazka pati spresti be gydytojos
O jis dar su recept israsomas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 17 spalio 2012 - 13:32
QUOTE(Atiloja @ 2012 10 17, 14:22)
vis tiek nesutinku  schmoll.gif mano PRG normaliame cikle yra normalus, taciau nei per viena isodinima jis nebuvo pakiles auksciau 20 ir tik tada, kai IVF'o metu buvo leidziamas pregnylis, jis buvo daugiau nei 30  4u.gif o pas mergaites, su nestumu, PRG pakyla simtais ir skaiciukai tai rodo  4u.gif todel susidaro ispudis, kad vis gi rodo crenona kraujyje, gal ne visai tiksliai, bet rodo  4u.gif

Atiloja, tai su kuo nesutinki? Juk lyg ir priejom isvados, kad rodo, tik netiksliai, t.y. realiai vaisius jo gauna gerokai daugiau nei rodo kraujo tyrimas 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 14:27)
AS nezinau ar verta taip savivaliauti del dufastono g.gif ,na jei gydytoja nieko neskyre tai gal tada ir nereikia.AS bijau kazka pati spresti be gydytojos

Prince, neverta, PRG yra hormonas, jo perteklius irgi nera sveika vaisiui ir netgi retais atvejais issaukia vaisiaus vystymosi sutrikimus, nemirtinus, bet...
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2012 10 17, 13:31)
Atiloja, tai su kuo nesutinki? Juk lyg ir priejom isvados, kad rodo, tik netiksliai, t.y. realiai vaisius jo gauna gerokai daugiau nei rodo kraujo tyrimas  4u.gif
Prince, neverta, PRG yra hormonas, jo perteklius irgi nera sveika vaisiui ir netgi retais atvejais issaukia vaisiaus vystymosi sutrikimus, nemirtinus, bet...

na ir as taip manau.manau kad gydytoja zino,tai butu butinai paskyrus .
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 17, 14:23)
Nu pirmas dalykas, jei spjaudau, nei nespjaudau, man gyd sake, kad jeigu bus tu antikunu, tada reikes. Ju nera. Tiek ir to spjaudymo. Del sustorejimo - tikrai ne apie tokio lygio baimes kalbu, nors velgi, manau, cia nu organizmo priklauso, as storeju ir nuo stimuliaciju, ir nuo KT,tai..bet ne cia esme, as asmeniskai prednizolono bijau,nes aplinkui esu turejusi ne tokiu geru pavyzdziu ir todel, kad mano imunine sistema ir taip leisgyve, o prednizolonas ja dar labiau silpnina, as jau po antibu vos gyva bunu su pienligem, grybeliais, herpesais, slogom ir t.t. Del to ir pasakiau , kad nenoreciau,bet galu gale nei as cia renkuosi, nei ka, butu tyrimai kitokie, nu tai ir vartociau.

Beta, aciu 4u.gif

O as LP data siek tiek pakeiciau,nezinau, ar gerai, bet yra kaip yra.

na tau spręst. prednizolonas silpnina imuninę švelniai, tikrai nu dviejų savaičių kurso tu jo nepajusi, o va vrud padės, aišku neįrodyta, pati O.k. prieš 7 metus juokėsi iš šio vaisto ir neskirdavo, o dabar kažkaip atsargumo dėlei dažnai skiria nepriklausomai į tuos antikūnius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 17 spalio 2012 - 13:48
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 10 17, 14:38)
na tau spręst. prednizolonas silpnina imuninę švelniai, tikrai nu dviejų savaičių kurso tu jo nepajusi, o va vrud padės, aišku neįrodyta, pati O.k. prieš 7 metus juokėsi iš šio vaisto ir neskirdavo, o dabar kažkaip atsargumo dėlei dažnai skiria nepriklausomai į tuos antikūnius 4u.gif

nu reikės galvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2012 10 17, 13:06)

drinks_cheers.gif Man taip pat neskyrė tirtis PRG, naudoju Crinone. Matau mergaitės tai darosi begalę įvairiausiu tyrimų g.gif Kartais pasidaro ir man neramu, kodėl gydytoja nieko neliepia...nei HCG kartoti, nei prolaktino, nors ir gėriau nuo to vaistus, o juos tiesiog nutraukė g.gif smile.gif
Kiekvienam sava ax.gif
Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Prince, dek crinone ryte ir vakare ir kartok tyrima po dvieju dienu. Tik Lt jo neliepia daryt, kitur daro kartu su HCG ir dar estrodioli pataria daryt bent du kart.
crinone kiek per daug jis pasisalins, iškris perteklius mirksiukas.gif
Atsakyti
exDaiva, atsiprasau, nedaskaiciau, kad rodo netiksliai 4u.gif
bet nesutinku su tuo, kad esant tokiam mazam progesterono kiekiui, kaip ppas Prince, reiketu ramiai sedeti 4u.gif Per daug sunkiai mums tas kelias iveikiamas, kad galima butu sedeti rankas sudejus 4u.gif
Atsakyti