Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Prince, po keliu dienu pakartok, nors as tikrai nelabai suprantu, kodel mes ta tyrima daromes, kai tuo tarpu net patys vaisingumo spec to tyrimo mums neskiria, o juk jie ne kokie siaip sau daktariukai. smile.gif Bet del sventos ramybes paskambink savo gyd., kuri atliko sodinima ir pasikonsultuok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 10 16, 19:53)
Amour
Aš pas ginekologę buvau 21 dpi ax.gif  lygiai po 3 savaičių. Dabar eisiu po 3,5 sav. Atsibodo Crinon'as, kiek supratau, teks naudoti iki 3 mėnesių rolleyes.gif

Norėjau paklausti nėštukių nestuke.gif  kokius vitaminus jūs geriate? Man tik folio rūgštį išrašė g.gif
Visoms mergaitėms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man iki 12 sav nieko sake negerti tik folio rug6ti, paskui sake kazka reikes
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 17, 09:47)
Prince, po keliu dienu pakartok, nors as tikrai nelabai suprantu, kodel mes ta tyrima daromes, kai tuo tarpu net patys vaisingumo spec to tyrimo mums neskiria, o juk jie ne kokie siaip sau daktariukai.  smile.gif Bet del sventos ramybes paskambink savo gyd., kuri atliko sodinima ir pasikonsultuok.  4u.gif

Tai kaip pasakiau U kad pasidariau ta tyrima ,tai ji man paske nera reikalo darytis,na ir dar kazka pasake.Tipo kad nesiknisk kur nereikia tau.bet kad jau buvau pasidarius tai ir pasiskambinau.
Ryt dar pasidarysiu HCG tada bus viskas bus daug aiskiau
Papildyta:
Man ir sake tik folio gerti ir nieko daugiau
Atsakyti
Sveikos,
grįžau, viską perskaičiau, užtruko biggrin.gif Nebecituoju, nes paseno.

Dėl to prg... Neskiria jo, ar ne, sako, kad nereikia... bet kaip tada su teorija, kad jeigu anksti prasidėjo mmm, trūko prg? g.gif Ir kodėl jo nereikia tirtis, jeigu gali jo trūkti ir tada prarandamas nėštumas? nesuprantu šito... Prince, neturiu supratimo dėl tavo skaičiuko, bet gal tikrai svyruoja g.gif

O aš ovuliuoju rolleyes.gif grįžta gyvybė ax.gif
Papildyta:

Panos, ką tik gavau tyrimų atsakymus, jokių antikūnų prieš nieką nėra.
Tiesą sakant, to ir tikėjausi, iš savo imuniteto antikūnų nesitikiu biggrin.gif

čia gerai, ką? Dabar galvoju, būtų teigiamas, tuėčiau už ko kabintis, bet.. geriau neigiamas, nereikės su visokiais prednizolonais kankintis, ką?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 09:49)
Mergaites,mano progesteroans 30.4 ,cia geras ar ne ?

Man iki siol nera aisku kaip is tikro yra su tuo progesteronu. Jis pas mane dabar visad laikosi 60, pasak gydytojos tai yra gerai, tik vis liepia kartoti si tyrima, kad pastebetu, jeigu jis prades kristi, butu galima didinti dozes. Bet as naudoju utrogest zvakutes.
Is tikro keista, kad vieni gydytojai apie tai net nekalba, o manoji tai laiko svarbiausiu dalyku. Kaip yra is tikruju niekas nezino smile.gif

Kita vertus kaip suprantu daznai skiria darytis prolaktino tyrima, o man apie ji net neuzsimine smile.gif
Kai ji pasidariau tai gydytoja juokesi, sako, nesuprantu kam ji dareis, bet as ja nuraminau, kad dar ne tokiu siurprizu jai pateiksiu, taip kad pridijuokem is mano bandymu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilciukas11: 17 spalio 2012 - 10:59
Del progesterono - kiek as zinau, vartojant progesterona vietiskai ( i maksti) kraujo tyrimas neinformatyvus, nes jis ir isisavinamas vietiskai, o ne sistemiskai (i krauja), todel ir nedaro dauguma gydytoju prg tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 17, 11:49)
Sveikos,
grįžau, viską perskaičiau, užtruko biggrin.gif  Nebecituoju, nes paseno.

Dėl to prg... Neskiria jo, ar ne, sako, kad nereikia... bet kaip tada su teorija, kad jeigu anksti prasidėjo mmm, trūko prg? g.gif Ir kodėl jo nereikia tirtis, jeigu gali jo trūkti ir tada prarandamas nėštumas? nesuprantu šito... Prince, neturiu supratimo dėl tavo skaičiuko, bet gal tikrai svyruoja g.gif

O aš ovuliuoju rolleyes.gif  grįžta gyvybė ax.gif
Papildyta:

Panos, ką tik gavau tyrimų atsakymus, jokių antikūnų prieš nieką nėra.
Tiesą sakant, to ir tikėjausi, iš savo imuniteto antikūnų nesitikiu biggrin.gif

čia gerai, ką? Dabar galvoju, būtų teigiamas, tuėčiau už ko kabintis, bet.. geriau neigiamas, nereikės su visokiais prednizolonais kankintis, ką?

Aš į prednizoloną taips nespjaučiau iraplamai ko jūs jo taip bijot, aš ji arkliškom dozėm gėraiu pusę metų ištisai po 9 tabl., ir ką nieko, gyva dar, nei sustorėjau nei ką, o IVF metu skiria po 1-2 tab. porą savaičių, iš vis juokinga dozė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

QUOTE(exDaiva @ 2012 10 17, 13:22)
Del progesterono - kiek as zinau, vartojant progesterona vietiskai ( i maksti) kraujo tyrimas neinformatyvus, nes jis ir isisavinamas vietiskai, o ne sistemiskai (i krauja), todel ir nedaro dauguma gydytoju prg tyrimo.

nesutinku schmoll.gif vartojant duphastona - jo kraujas nerodo, o vartojant crinona - kraujas parodo PRG 4u.gif
Prince, didink dozes vartojimo ir dar gali net duphastono pagert ir as laikau kumstukus uz sekminga tavo nestuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 10 17, 13:33)
Aš į prednizoloną taips nespjaučiau iraplamai ko jūs jo taip bijot, aš ji arkliškom dozėm gėraiu pusę metų ištisai po 9 tabl., ir ką nieko, gyva dar, nei sustorėjau nei ką, o IVF metu skiria po 1-2 tab. porą savaičių, iš vis juokinga dozė biggrin.gif  4u.gif

O kodel tu ji gerei puse metu? As dabar geriu jau 10savaite, kita savaite tureciau jau nutraukti, bet dar pasikonsultuosiu su Bikova...

Del progesterono pritariu exDaivai, kad jo netiria, nes mes crinone dedam papildomai ir tada tyrimai neinformatyvus. Nors as ir pati dariau, maza ka... Jau kai esam kuo toliau sitam kely, tai jau daug darai to, ko gyd ir nei skyre, nei liepe...

Kitty, gal gerai, kad nerado, nes nezinau, kas tau galetu paskirti gydyma... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 17 spalio 2012 - 12:43
QUOTE(Atiloja @ 2012 10 17, 13:39)
Sveikos mergaites  4u.gif
nesutinku  schmoll.gif vartojant duphastona - jo kraujas nerodo, o vartojant crinona - kraujas parodo PRG  4u.gif

drinks_cheers.gif Sita as irgi zinojau, kad crinona parodo, tik dupho ne.

Atiloja, kaip tu ? rolleyes.gif

GingerBella, ka tavo pms'as rodo siandien ? biggrin.gif kaip kate-testas elgias ? biggrin.gif

Kitty smagu, kad vel vaisinga motera esi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Crinone delivers progesterone to your uterus and the progesterone concentrations in the uterus remain high while the levels of progesterone in the blood may not be impacted much. In fact Crinone is considered effective because of this very reason. Many doctors do not even test the progesterone blood levels when a woman is using Crinone
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2012 10 17, 13:56)
Crinone delivers progesterone to your uterus and the progesterone concentrations in the uterus remain high while the levels of progesterone in the blood may not be impacted much. In fact Crinone is considered effective because of this very reason. Many doctors do not even test the progesterone blood levels when a woman is using Crinone

Idomu tada kaip paaiskinti fakta, kad paprastai ji vartojancioms PRG buna ypac aukstas g.gif
Atsakyti