QUOTE(Lucero @ 2012 11 03, 01:20)
as dabar verkiu
pasirodo ir tempos turiu
trim septyni su biskiu
nesuprantu nuo ko
negi nuo herpeso

limfazgio

gerkle ner dar tokia baisi
negaliu.... zliumbiu... MB galvoja, kad man tikrai pasimaise
Pirmadieni einat pas seimos daktara ir prasotes antibiotiku. Kad gerkle neraudona-nieko nereiskia, limfmazgiai-tai ligos veidrodis, juose kaupiasi bacilos.
O siaip, Lucero, tikrai susiimkit

Tikrai saves gailit per daug, bedu, matyt, neturit kitokiu...

O AD nenorit pagerti? Juk jau nesusitvarkot pati su savimi.
Man dar idomu, o jus ka nors dirbat? I darba einat? O gal turit koki megiama hobi, gal piesti, siuvineti, nerti, karoliukus verti? Imkites to

Labai nervus ramina, kai pasineri i ta menini pasauli, nebelieka noro savo savijautos nagrineti.
As skaiciau internete, kad seratonino kieki organizme galima pasididinti pacios, be AD(jei ju nesinoretu vartoti). Skaiciau, kad seratonina organizme lemia medziagu apykaita. Kaip ir seniau sakiau: maistas vaistas, maistas nuodas.

Seskit "ant" baltymines dietos-ir seratonino kiekis organizme padides, o kai jis padides, nebeliks depresijos, blogos savijautos ir panikos ataku. Pasiskaitykit straipsni
http://www.homosanit...ska/Serotoninas
Parasiau ir pagalvojau, kad gal savo GERLa ir suvaldziau su baltymine dieta

Matyt, ir man truko seratonino, kad visokia velniava daresi, o "sedau ant" grieztos dietos-ir siai dienai kaip agurkelis vel

Bet mano valgiarastis atrode taip: daug sarminio vandens(borzomi negazuoto mineralinio, ramuneliu arbatos, siame straipsnyje rasoma, kad jonazoles gerai, bet as nebandziau), pusryciams avizu kose be pieno, tik su vandeniu, na siek tiek druskos isidedavau, nes neprarijau kitaip, priespieciams ta pati kose, pietums troskinti ryziai, morkos, vistos krutineles gabaliukas. Pavakariams kiausinis su duonos riekute, vakarienei vel vistos krutineles gabaliukas su agurku kokiu.
Ziauri dieta, ar ne? Bet per pora savaiciu as savo organizma sutvarkiau, matyt, pakeliau seratonino kieki organizme.