Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Sveikos "ligones" biggrin.gif Na ka, man irgi sirdele dauzosi ir niekaip jos neina sustabdyti, db pilnatis, kas nakt pabundu puse 3, kaip laikrodis koks, pasivartau valanda kol uzmiegu, skauda nugara ir krutine...kolkas zinau tik tiek, kad visa tai mano mintys, kol jos nepasikeis man niekas nepades, niekas doh.gif Taip kad maziau skundziames ir daugiau stengiames keisti savo mintis, kad mes sveikos, laimingos ir mum viskas gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man kazkaip sunku kvepuot siandien
o matyt logiska, nes siaip lauke gana silta, o viduj sildo, tai dievazi oro ner.... smile.gif

o bet pavyko PA isvengti, norejo jau uzeiti unsure.gif eme toks drebulys ir jau pradejo imt baime, kad dustu, BET tada greit pakeiciau veikla, emiau kitka daryt, dar parasiau kai kam, ir va PA praslinko pro mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 02, 16:03)

o bet pavyko PA isvengti, norejo jau uzeiti unsure.gif eme toks drebulys ir jau pradejo imt baime, kad dustu, BET tada greit pakeiciau veikla, emiau kitka daryt, dar parasiau kai kam, ir va PA praslinko pro mane smile.gif

nu va, saunuole, db nebegalvok apoevisus simptomus ir kazka veik smile.gif kuo as labiau i viska nekreipiu demesio, tuo laimingesne daraus smile.gif
Atsakyti

Labas Karolina, kaip laikaisi ? ar jau eini i mokslus ? 4u.gif
[/quote]
Labas, visaip ir gerai ir blogiau pasidaro, vakar visa diena daug veiklos buvo, aplankyti kapus, gimines ir pns.. snd irgi visa diena lauke dirbu smile.gif Dar ne, bet bandysiu 2dn jau eiti, baisu net pagalvoti :/
Atsakyti
as tai einu isgert kokiu valerijonu
nes kazkoks nerimas rankose g.gif
atrodo lyg jos tuoj ims drebet
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 02, 13:33)
taip, reikia keisti savo gyvenima, jei blogai. Nebereikalo sakoma: Dieve, padek man susitaikyti su tuo, ko negaliu pakeisti, ir padek pakeisti tai, ka galiu pakeisti, ir padek atskirti viena nuo kito  4u.gif

kokie teisingi zodziai bigsmile.gif
Atsakyti
isgeriau valerijonu bet negereja
kazkokia baime ima
galvoju kad man kazkas yra del ko tas limfazgis padidejes
kodel ta gerkle nepraeina g.gif
Atsakyti
Lucero, tu tikrai per daug panikuoji! Baik! smile.gif As visa vaikyste su angina prasikankinau ir istinusiais limfmazgiais doh.gif Sveika tu, nors ir sunku patiketi tuo, stumk mintis zudikes toliau, galvok tik apie gera smile.gif As cia irgi galeciau pradeti girtis, kaip sirdis dauzosi ir t.t., bet kam to reikia, zinau kad viskas nuo mano durnu minciu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 11 02, 23:25)
Lucero, tu tikrai per daug panikuoji! Baik! smile.gif  As visa vaikyste su angina prasikankinau ir istinusiais limfmazgiais doh.gif  Sveika tu, nors ir sunku patiketi tuo, stumk mintis zudikes toliau, galvok tik apie gera  smile.gif  As cia irgi galeciau pradeti girtis, kaip sirdis dauzosi ir t.t., bet kam to reikia, zinau kad viskas nuo mano durnu minciu! doh.gif

as dabar verkiu
pasirodo ir tempos turiu
trim septyni su biskiu
nesuprantu nuo ko
negi nuo herpeso g.gif limfazgio g.gif gerkle ner dar tokia baisi
negaliu.... zliumbiu... MB galvoja, kad man tikrai pasimaise
Atsakyti
Virusa pasigavai ir viskas, o nuo gerkles temperatura greit uzkyla, isgerk arbatos ir nusiramink, db gripo sezonas, persirgau as nesenai, mano MB serga ir dar puse Lietuvos mirksiukas.gif negasdink savo MB, matyt jau nuo savo minciu pavargai ir is nuovargio asareles bega, greit susiimk drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 03, 01:20)
as dabar verkiu
pasirodo ir tempos turiu
trim septyni su biskiu
nesuprantu nuo ko
negi nuo herpeso g.gif  limfazgio g.gif  gerkle ner dar tokia baisi
negaliu.... zliumbiu... MB galvoja, kad man tikrai pasimaise

Pirmadieni einat pas seimos daktara ir prasotes antibiotiku. Kad gerkle neraudona-nieko nereiskia, limfmazgiai-tai ligos veidrodis, juose kaupiasi bacilos.
O siaip, Lucero, tikrai susiimkit 4u.gif Tikrai saves gailit per daug, bedu, matyt, neturit kitokiu... schmoll.gif O AD nenorit pagerti? Juk jau nesusitvarkot pati su savimi.
Man dar idomu, o jus ka nors dirbat? I darba einat? O gal turit koki megiama hobi, gal piesti, siuvineti, nerti, karoliukus verti? Imkites to 4u.gif Labai nervus ramina, kai pasineri i ta menini pasauli, nebelieka noro savo savijautos nagrineti.
As skaiciau internete, kad seratonino kieki organizme galima pasididinti pacios, be AD(jei ju nesinoretu vartoti). Skaiciau, kad seratonina organizme lemia medziagu apykaita. Kaip ir seniau sakiau: maistas vaistas, maistas nuodas. drinks_cheers.gif Seskit "ant" baltymines dietos-ir seratonino kiekis organizme padides, o kai jis padides, nebeliks depresijos, blogos savijautos ir panikos ataku. Pasiskaitykit straipsni
http://www.homosanit...ska/Serotoninas
4u.gif

Parasiau ir pagalvojau, kad gal savo GERLa ir suvaldziau su baltymine dieta g.gif Matyt, ir man truko seratonino, kad visokia velniava daresi, o "sedau ant" grieztos dietos-ir siai dienai kaip agurkelis vel thumbup.gif Bet mano valgiarastis atrode taip: daug sarminio vandens(borzomi negazuoto mineralinio, ramuneliu arbatos, siame straipsnyje rasoma, kad jonazoles gerai, bet as nebandziau), pusryciams avizu kose be pieno, tik su vandeniu, na siek tiek druskos isidedavau, nes neprarijau kitaip, priespieciams ta pati kose, pietums troskinti ryziai, morkos, vistos krutineles gabaliukas. Pavakariams kiausinis su duonos riekute, vakarienei vel vistos krutineles gabaliukas su agurku kokiu.
Ziauri dieta, ar ne? Bet per pora savaiciu as savo organizma sutvarkiau, matyt, pakeliau seratonino kieki organizme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 03 lapkričio 2012 - 07:39
Labas rytas
ryte sunku ryti, manau tiesiog angina
o ji man dazna... bet pavasari
pilna dabar zmoniu ligoinese, cia kai buvau apsirgus, tai liepe laukt savaite talono, tai abejoju ar as pirmadieni kur pakliusiu smile.gif doh.gif baisu is tikro, susergi, o talonu ner, tai nenori priimti be talono doh.gif siaip as esu pries antibus, man visad raso ospamoxa nuo kurio man suka vidurius... doh.gif

meginsiu pati gydytis, pavasari geriau antibus tris kursus, ir kas is to. man angina operuot reik

Sergnat folikuline ir lakūnine anginomis, padidėja ir tampa skausmingi regioniai limfmazgiai. Paprastai anginos simptomai tęsiasi 3-4 dienas, tačiau negydant gali užtrukti iki 14 dienų.

apsiraminau, nervai nieko nepades man, beto turiu daug darbu, kurie nukencia nuo mano tokiu psichavimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 03 lapkričio 2012 - 10:14