Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(Chikitoka @ 2012 12 06, 15:04)
O del kokiu priezasciu dedi ciberzole? gal jau dazei? kokia spalvyte gavos, ar buvai anksciau dazius be ciberzoles - ar pasikeite kas nors?

Klausimas ne man, bet ciberžolė spalvai duoda daugiau tokio auksinio atspalvio, čia, manau, naudingiausia toms, kurios nori ne raudonų, o ryžų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2012 12 06, 16:04)
O del kokiu priezasciu dedi ciberzole? gal jau dazei? kokia spalvyte gavos, ar buvai anksciau dazius be ciberzoles - ar pasikeite kas nors?

Apie ciberžolę kažkur skaičiau, jog ji suteikia geltonumo.
Labai nenoriu raudonumo schmoll.gif

Bet dar nedažiau, kadangi galvojau dažyt su Henne color ir va ką tik perskaičiau šioje temoje, kad Lawsania inermis (henna) leaf extract kelioms dalyvėms kelia įtarimą, jog ne visai natūralu doh.gif doh.gif doh.gif ... galvos skausmas biggrin.gif
Nebežinau, ką daryt?
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 12 06, 18:51)
Klausimas ne man, bet ciberžolė spalvai duoda daugiau tokio auksinio atspalvio, čia, manau, naudingiausia toms, kurios nori ne raudonų, o ryžų  ax.gif

taip taip smile.gif
Atsakyti
Na va, daziau su Light Brown is Rainbow ir esu labai patenkinta rezultatu thumbup.gif Dazyti buvo lengva, gerai tepesi ir nebego laikant 2,5 val. Plikiau su ramuneliu arbata, pyliau acto siek tiek, dar ramuneliu EA ir spalva gavosi tikrai labiau y geltonuma/ryzuma nei y rausvuma. Puikiai susilygino saknu ir dazytu plauku atspalviai, dabar nesimato skirtumo taip ryskiai thumbup.gif Turbut kolkas apsistosiu ties dazymu siuo metodu, bet dar noreciau pabandyt ir Khadi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 07, 13:37)
Na va, daziau su Light Brown is Rainbow ir esu labai patenkinta rezultatu thumbup.gif Dazyti buvo lengva, gerai tepesi ir nebego laikant 2,5 val. Plikiau su ramuneliu arbata, pyliau acto siek tiek, dar ramuneliu EA ir spalva gavosi tikrai labiau y geltonuma/ryzuma nei y rausvuma. Puikiai susilygino saknu ir dazytu plauku atspalviai, dabar nesimato skirtumo taip ryskiai thumbup.gif Turbut kolkas apsistosiu ties dazymu siuo metodu, bet dar noreciau pabandyt ir Khadi g.gif

bigsmile.gif thumbup.gif Liuks ,džiugu ,kad pavyko gerai ir esat patenkinta 4u.gif
Laukiu labai ir aš rainbow,bet pascmane iš iherbo ,tai uoj dar teks palaukt doh.gif biggrin.gif Prieš šventes skaičiau mergaitėms ilgai užtrunka viskas doh.gif
Atsakyti
Na ,kur dingusios dazytojos? gal kas ka naujo sumastet,isbandet? ax.gif

Nes man tikrai ,kaip kalbejom ,saknys nenusidazo ,viena kart ,gal pasirode ,kad paeme,o db atauginejantys -ir man jau labai skirtumas ,nervuoja -negaliu doh.gif Greiciau tie rainbow ateitu,tikiuos paims saknis doh.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif Man atvirkstinis variantas - saknys gan tamsesnes negu visas likes olaukas, kur buvo sviesinta doh.gif
Pasirodysiu, kad jau parasiau smile.gif Daziau Rainbow light brown ir gavosi gan sviesi spalva. Siandien dariau sampuna-kondicionieriu is amlos, sikakai ir reetha milteliu, laikiau apie valanda, siek tiek patamsejo smile.gif

user posted image

user posted image

Laukiu dabar Khadi Light Brown rolleyes.gif
Atsakyti
Egliukasz, puiki spalva. Ir blizga gražiai.
Atsakyti
Grazi labai spalvyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Užsimaišiau nuo ryto košę, kad pritrauktų, po darbo kulniuosiu į kirpyklą rėžt plaukų ir vakare tepliosiuos savo ryžiukus:)
Jei užteks šviesos, pabandysiu nufotkinti, kaip tie mano plaukai atrodo:)
Atsakyti
Lauksim rezultatu 4u.gif
As tai is tikro esu labai laiminga, kad susiprotejau ir baigiau sviesinimus bei pradejau dazyt zolem. Dar tik berods 3 kartai kaip dazyta, bet skirtumas plauku bukles pagerejimo akivaizdus thumbup.gif Plaukai puresni, blizgesni, ko seniai jau nemaciau, auga greiciau thumbup.gif Nebeslenka taip smarkiai schmoll.gif Zodziu visiskai pasinesiau ant siu dalyku - ant veido molio kauke, plaukai istepti zolem, MB tik rankom skescioja lotuliukas.gif
Aciu visoms uz ykvepima ir saunia kompanija, be jusu turbut nebuciau pasiryzus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Egliukasz kokia faina spalva bigsmile.gif thumbup.gif

As irgi siandien dazymais uzsiemiau. Dabar kaip tik issitepliojus sedziu. Tik sykart daziau ne visus plaukus, o tik saknis, nes pats plaukas gerai atrodo tik saknys per tris sav. jau gerokai ataugo ir ziliukai lenda ax.gif
Atsakyti
Taigi pamirsau vakar viska bemaisydama i basma truputi druskos idet doh.gif ir va tikrai pati isitikinau, kad geras sis patarimas. Nes sykart ziliukus maziau nukando. verysad.gif Praeitus kartus, kai dedavau truputi druskos geriau nudazydavo ziliukus.
Atsakyti