Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Labas rytas 4u.gif

Mergaites ,norejau paklaust ,kurios dazosi su rainbow,kiek laiko laikote ? ar irgi nakciai?

Nors man ciuju dar ilgai nesisviecia siuntinys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 12 14, 08:59)
Labas rytas 4u.gif

Mergaites ,norejau paklaust ,kurios dazosi su rainbow,kiek laiko laikote ? ar irgi nakciai?

Labas, uoj tikrai nereikai tiek laikyti su rainbow..info lapely rašo, kad reikia valandos, bet aš laikau ilgiau - 3-4 h, kol niežtėt galvos nepradeda smile.gif

Pamiršau nusifotkinti savo ševeliūrą, pasistengsiu savaitgalį, bet negaliu atsidžiaugti, kad prieš 1,5 metų sugalvojau mesti cheminius dažus į šoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 12 14, 08:59)
Labas rytas 4u.gif

As laikau 2-2.5 val.
Irgi laukiu siuntinuko, jau gal menuo bus. Paskubejau uzsisasykit medium brown, kai taip ilgai eina, o visgi apsisprendziau likti prie dark brown. Tai kai gausiu siuntinuka, galesiu kam perleisti, vis dar turiu juoda, jei kam reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blizzge: 14 gruodžio 2012 - 20:25
aš dažausi chna jau trečius metus, patenkinta buvau išskirtine spalva, bet mano plaukai ilgi, galai gerokai prašviesėjo, apsiplovė.. norisi sodresnės spalvos, net gi pradėjau svarstyti, gal išbandyti dažomąsias putas. Kaip manot kaip gali sureaguoti dažai? o gal vis gi nerizikuoti ir visus plaukus padažyti chna, o ne tik šaknis?
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2012 12 15, 22:05)
o gal vis gi nerizikuoti ir visus plaukus padažyti chna, o ne tik šaknis?
As visada visus plaukus dazau. Net gaila butu dazyti kazkokiom putom. Jei nenorite sausinti (ar del to?), tiesiog kas kelis kartus dazykite visa plauka.
Atsakyti
aš dažausi chna jau trečius metus, patenkinta buvau išskirtine spalva, bet mano plaukai ilgi, galai gerokai prašviesėjo, apsiplovė.. norisi sodresnės spalvos, net gi pradėjau svarstyti, gal išbandyti dažomąsias putas. Kaip manot kaip gali sureaguoti dažai? o gal vis gi nerizikuoti ir visus plaukus padažyti chna, o ne tik šaknis?

Jei jau dazot chna, ir esat patenkinta spalva, tai ir likit prie jos 4u.gif Jei del sausinimo - dazomosios putos irgi ne saldainis plaukams mirksiukas.gif

Gavau Khadi jau thumbup.gif thumbup.gif Dazysiuos pries/po Kaledu, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 15, 23:25)
Jei jau dazot chna, ir esat patenkinta spalva, tai ir likit prie jos 4u.gif Jei del sausinimo - dazomosios putos irgi ne saldainis plaukams mirksiukas.gif

Gavau Khadi jau thumbup.gif  thumbup.gif Dazysiuos pries/po Kaledu, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

dazomosios putos dar labjau nusausins plaukus ir turesit nukirpti galus. as visa laika dazau visus plaukus su xna , o kad nesausintu labai gerai i dazus pripilti gera sauksta makadamiju aliejaus.paskui plaunu su sampunu ir dedu balzama. jokio sausinimo nera.
Atsakyti

as irgi visada dazau visa plauka. O dabar atradau geriausia kauke savo plaukams: ricinu, makadamiju ir arbatmedzio eterinis eliejai. Tarp dazymu kokius du kart uzsidedu ir po pora valandu pavaikstau, labai gerai plaukai atrodo ir nesausi ir blizga thumbup.gif
Atsakyti
padedat apsispręsti, ačiū 4u.gif tik jaučiu, kad norisi pokyčių, o ypač prieš šventes blush2.gif o gal kokį patamsinimą nekenksmingą ir neilgai išliekantį žinote ? ar basmos ir xna mišinys ilgai išlieka?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif senai cia besilankiau smile.gif daugiau nei menesi nedaziau plauku, kas man nebudinga biggrin.gif plaukai siek tiek susitvarke, maziau issauseje. Nusprendziau dazyti uz poros dienu ir sugalvojau ea ilasinti. Gal patarsit koki, kuris skaniai kvepia ir tinka nuo slinkimo? Nes plaukai gan smarkiai slenka ir nemazai isslinko (jauciasi ant uodegos ax.gif ). Beje nesiulykit is labai brangiu, artejancios sventes pinigine paplonino biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka levandu arba ylang ylang, del slinkimo stabdymo geriausia poveiky turi eukalipto/rozmarino misinys arba rozmarino tik 4u.gif
Man kazkaip apstojo labai slinkimas, tik turbut ytaka turi tiek dazymas zolemis, tiek prieziura ju, tiek endokrinologes israsytas tiroksinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 12 17, 00:49)
Sveikutes  4u.gif  senai cia besilankiau  smile.gif daugiau nei menesi nedaziau plauku, kas man nebudinga biggrin.gif plaukai siek tiek susitvarke, maziau issauseje. Nusprendziau dazyti uz poros dienu ir sugalvojau ea ilasinti. Gal patarsit koki, kuris skaniai kvepia ir tinka nuo slinkimo? Nes plaukai gan smarkiai slenka ir nemazai isslinko (jauciasi ant uodegos ax.gif ). Beje nesiulykit is labai brangiu, artejancios sventes pinigine paplonino biggrin.gif  4u.gif

jei neturite nei vieno tai siulyciau nusipirkti jau paruosto misinio ax.gif http://aromata.lt/kv...erate-the-scalp ir kitas http://aromata.lt/kv...urish-the-roots

as kaip turiu pati eteriniu tai buvau susimaišiusi abu bet dabar nepasakysiu kuris labiau kvepiai blush2.gif as su tokiu misiniu po dazymo kad ta kvapa nuimtu visa laika plauka istepu su keliais lasais ax.gif
Atsakyti