Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Aciu uz patarimus 4u.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 17, 08:01)
Man kazkaip apstojo labai slinkimas, tik turbut ytaka turi tiek dazymas zolemis, tiek prieziura ju, tiek endokrinologes israsytas tiroksinas g.gif

Man labai daug isslenka plaunant galva. Is pradziu galvojau jog rudeninis slinkimas, nes prasidejo nuo rugpjucio kazkur pabaigos, bet labai nedaug slinko. O dabar tikrai nemenkai slenka ir nenustoja g.gif na bet stengiuosi nepergyvent, stresas irgi ne i nauda smile.gif beje dazant zolemis bandysiu alijosiaus sulciu ipilti, manau turetu dar labiau plauka susvelninti smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Mergaites ,kurios dazotes Rainbow,kiek dedate tu milteliu? pagaliau gavau savo daziukus zolinius ,nezinau koki misini daryt ..dezuteje 113 gr raso ,koses man nedaug reiktu ,bet cia juk mase nuo uzpilamos mases priklauso ,o ne nuo gramu zolytes doh.gif ,tai nezinau kiek gramu det doh.gif Ryt noriu bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 12 17, 01:49)
Sveikutes  4u.gif  senai cia besilankiau  smile.gif daugiau nei menesi nedaziau plauku, kas man nebudinga biggrin.gif plaukai siek tiek susitvarke, maziau issauseje. Nusprendziau dazyti uz poros dienu ir sugalvojau ea ilasinti. Gal patarsit koki, kuris skaniai kvepia ir tinka nuo slinkimo? Nes plaukai gan smarkiai slenka ir nemazai isslinko (jauciasi ant uodegos ax.gif ). Beje nesiulykit is labai brangiu, artejancios sventes pinigine paplonino biggrin.gif  4u.gif

as maisyciau rozmarina su tikraja citrinzole ( nuostabus kvapas), sitie du mano plaukams nuostabus, taip pat ricinos labai gerai (ir tikrai labai pigu, ir kvapo jokio smile.gif ), tiek nuo slinkimo tiek nuo sausumo. Ylang Ylang tikrai geras, bet pati dar nebandziau, o naujausia ka ketinu bandyt tai kokosu alieju, prisiskaiciau kad stebuklus plaukams daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2012 12 19, 00:00)
as maisyciau rozmarina su tikraja citrinzole ( nuostabus kvapas), sitie du mano plaukams nuostabus, taip pat ricinos labai gerai (ir tikrai labai pigu, ir kvapo jokio smile.gif ), tiek nuo slinkimo tiek nuo sausumo. Ylang Yang tikrai geras, bet pati dar nebandziau, o naujausia ka ketinu bandyt tai kokosu alieju, prisiskaiciau kad stebuklus plaukams daro  4u.gif

Kokosu, ricinu,bei kitus aliejus naudoju jau senai. Ricinu vienas mano megstamiausiu ne tik plaukam, bet ir blakstienom ax.gif O va eteriniu neesu bandziusi. Beje nusipirkau citrinu ea, bet pirkau del kvapo labiau. Siaip ir citrinu ea padeda nuo slinkimo, duoda blizgesio, zodziu naudingas plaukams. Taip pat ziurejau Ylang Yang, bet kvapas nepatiko labai, tai nepirkau. Bet visgi susigalvojau nusipirkti ir ji sia savaite smile.gif Merginos, o gal maisydamos zoles dar ka nors naudojate skaniam kvapui isgauti, ne tik eterinius aliejus? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melodia*: 18 gruodžio 2012 - 23:26
QUOTE(*melodia* @ 2012 12 19, 00:22)
Kokosu, ricinu,bei kitus aliejus naudoju jau senai. Ricinu vienas mano megstamiausiu ne tik plaukam, bet ir blakstienom ax.gif O va eteriniu neesu bandziusi. Beje nusipirkau citrinu ea, bet pirkau del kvapo labiau. Siaip ir citrinu ea padeda nuo slinkimo, duoda blizgesio, zodziu naudingas plaukams.

Pabandykit nebenaudot ricinu aliejaus kury laika, pakeiskit kuo nors kitu - gal apmazes slinkimas. Man nuo ricinos tai net rankos aplipusios plaukais buvo blink.gif O siaip siulyciau issitirt krauja ir skydliauke, gal siaip kazkas ne normos ribose g.gif

Inguti, as naudojau puse indelio, tai man per akis buvo, nes labai daug skyscio susipyle, kad mase nebutu tirsta mirksiukas.gif O plaukai jei trumpi, tai daryciau su trecdaliu, tepas lengviau siek tiek, nei paprastos zoles, turetu uztekt. Mase dariau gan skysta, bet pastovejus puse val. siltai ji pasidare tokia puri, zymiai maziau dribo y vonia nei su AZ zolem 4u.gif

O as ka tik Khadi isbandziau. Pries sviesa toks zalsvas atspalvis matos ant dazytu blink.gif Pirma karta matau, nes pries tai jokiose zolese nebuvo pas mane indigo blink.gif Tikiuos pasikeis kai baigsis oksiduot, kitaip per Kaledas busiu ne snieguole, o undinele lotuliukas.gif Emiau light brown, keista, kad ten isvis indigo buvo g.gif O pacios zoles.. Fantastika - dazymas buvo vienas malonumas thumbup.gif thumbup.gif Vonia svarutele liko - ne lasas nenudribo, tepes kaip kremas koks, lengvai lengvai slydo per plauka, puikiai laikesi, isplauti nebuvo sunku, plaukas pasiputes ir blizgus thumbup.gif Tik ta zaluma neramina verysad.gif Nes tikrai noreciau prie situ zoliu likt, saknu spalva daili, o zoliu ir dazymo proceso net ner ka lygint su AZ, uz rainbow irgi zymiai geriau buvo smile.gif Ir Khadi pigiau nei Rainbow is Amazon buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 19, 00:50)

Inguti, as naudojau puse indelio, tai man per akis buvo, nes labai daug skyscio susipyle, kad mase nebutu tirsta mirksiukas.gif O plaukai jei trumpi, tai daryciau su trecdaliu, tepas lengviau siek tiek, nei paprastos zoles, turetu uztekt. Mase dariau gan skysta, bet pastovejus puse val. siltai ji pasidare tokia puri, zymiai maziau dribo y vonia nei su AZ zolem 4u.gif

O as ka tik Khadi isbandziau. Pries sviesa toks zalsvas atspalvis matos ant dazytu blink.gif Pirma karta matau, nes pries tai jokiose zolese nebuvo pas mane indigo blink.gif Tikiuos pasikeis kai baigsis oksiduot, kitaip per Kaledas busiu ne snieguole, o undinele lotuliukas.gif Emiau light brown, keista, kad ten isvis indigo buvo g.gif O pacios zoles.. Fantastika - dazymas buvo vienas malonumas thumbup.gif  thumbup.gif Vonia svarutele liko - ne lasas nenudribo, tepes kaip kremas koks, lengvai lengvai slydo per plauka, puikiai laikesi, isplauti nebuvo sunku, plaukas pasiputes ir blizgus thumbup.gif Tik ta zaluma neramina verysad.gif Nes tikrai noreciau prie situ zoliu likt, saknu spalva daili, o zoliu ir dazymo proceso net ner ka lygint su AZ, uz rainbow irgi zymiai geriau buvo smile.gif Ir Khadi pigiau nei Rainbow is Amazon buvo biggrin.gif

Aciu 4u.gif Bandysiu siandien ax.gif

Per kuri amazon pirkot? com?
Kaip khadi pakuotele atrodo? ziurinejau truputi ,tai ju skirtingu pavidalu bonkyciu maciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 12 19, 11:36)

Aciu  4u.gif Bandysiu siandien ax.gif

Per kuri amazon pirkot? com?
Kaip khadi pakuotele atrodo? ziurinejau truputi ,tai ju skirtingu pavidalu bonkyciu maciau g.gif

co.uk, as Anglijoj. Skirtingu, nes yra skirtingi miksai, tada yra visos tos kondicionuojamos pudros plaukams metaliniuose indukuose, turi jie ir sampunu, kondicionieriu, muilu, siek tiek kosmetikos, del to ir daug, skaityt reikia pries perkant 4u.gif
Mano plaukai tokie tamsus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 19, 13:34)
co.uk, as Anglijoj. Skirtingu, nes yra skirtingi miksai, tada yra visos tos kondicionuojamos pudros plaukams metaliniuose indukuose, turi jie ir sampunu, kondicionieriu, muilu, siek tiek kosmetikos, del to ir daug, skaityt reikia pries perkant 4u.gif
Mano plaukai tokie tamsus verysad.gif

Aciu 4u.gif As ziurejau butent zoles ,tai gal tiesiog talpos kitokios ,o gal ir rusiu yra skirtingu ..

Blem mergaites doh.gif doh.gif tepu tepu mase ,jau ipusejau ,netgi daugiau,ogi blyn ,prisiminiau ,kad tepu ne ant isplautu plauku blink.gif doh.gif doh.gif nieko baisaus ,jei ant sausu ir neisplautu? Nes anksciau ,kai kaukes darydavaus ,tai visad ant sausu dedavaus ,tai ir db uzsimirsus uzvariau:oh doh.gif

Bet tepas rainbow liuks,palyginus su tom kitom zolem thumbup.gif
Atsakyti
http://img845.images...timthumb1id.jpg mano tokia spalva gaunasi po xna, kadangi naturali yra kastonine, tai niekada neplaunu plauku pries dazyma, visa laika dazau sausus, o po to plaunu su sampunu .
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 12 19, 14:21)
http://img845.images...timthumb1id.jpg    mano tokia spalva gaunasi po xna, kadangi naturali yra kastonine, tai niekada neplaunu plauku pries dazyma, visa laika dazau sausus, o po to plaunu su sampunu .

Aciu 4u.gif Tikiuos ir as ,kad nepabloginsiu smile.gif

Blem ,kaip noriu ,kad saknis paimtu bigsmile.gif Db pries gera sviesa paziuriu plaukus ,tai matyt jau stipriai ta juoda nusiplaudineja ,tai tokia i ruduma ir visai man patinka,ziuresim kas po sito dark brown gausis ,gal be reikalo juoda uzsisakinejau g.gif
Atsakyti
Sveikos

sedziu ir as uzsitepus bigsmile.gif maisiau ciberzole chna ir ajeru saknis lygiom dalim. Uz 10 min eisiu plaut ziuresiu kas man gavos, nes likucius mama susitepe, bet ji visai visai baltai zila, tai vos tik baige tept iskart ejo plaut ir gavos tokia kaip citrinos zievele blink.gif bet perplovus su sampunu siek tiek maziau to geltonumo, bet vistiek labai auksine ji. doh.gif Kazkaip neramu laukt rezultato unsure.gif
Atsakyti
As nuploviau jau ,nu neima saknu nors tu ka doh.gif
Na,sekanti kart su juoda bandysiu ,ziuresim g.gif
Atsakyti