QUOTE(*melodia* @ 2012 12 19, 00:22)
Kokosu, ricinu,bei kitus aliejus naudoju jau senai. Ricinu vienas mano megstamiausiu ne tik plaukam, bet ir blakstienom

O va eteriniu neesu bandziusi. Beje nusipirkau citrinu ea, bet pirkau del kvapo labiau. Siaip ir citrinu ea padeda nuo slinkimo, duoda blizgesio, zodziu naudingas plaukams.
Pabandykit nebenaudot ricinu aliejaus kury laika, pakeiskit kuo nors kitu - gal apmazes slinkimas. Man nuo ricinos tai net rankos aplipusios plaukais buvo

O siaip siulyciau issitirt krauja ir skydliauke, gal siaip kazkas ne normos ribose
Inguti, as naudojau puse indelio, tai man per akis buvo, nes labai daug skyscio susipyle, kad mase nebutu tirsta

O plaukai jei trumpi, tai daryciau su trecdaliu, tepas lengviau siek tiek, nei paprastos zoles, turetu uztekt. Mase dariau gan skysta, bet pastovejus puse val. siltai ji pasidare tokia puri, zymiai maziau dribo y vonia nei su AZ zolem
O as ka tik Khadi isbandziau. Pries sviesa toks zalsvas atspalvis matos ant dazytu

Pirma karta matau, nes pries tai jokiose zolese nebuvo pas mane indigo

Tikiuos pasikeis kai baigsis oksiduot, kitaip per Kaledas busiu ne snieguole, o undinele

Emiau light brown, keista, kad ten isvis indigo buvo

O pacios zoles.. Fantastika - dazymas buvo vienas malonumas

Vonia svarutele liko - ne lasas nenudribo, tepes kaip kremas koks, lengvai lengvai slydo per plauka, puikiai laikesi, isplauti nebuvo sunku, plaukas pasiputes ir blizgus

Tik ta zaluma neramina

Nes tikrai noreciau prie situ zoliu likt, saknu spalva daili, o zoliu ir dazymo proceso net ner ka lygint su AZ, uz rainbow irgi zymiai geriau buvo

Ir Khadi pigiau nei Rainbow is Amazon buvo