Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(zalia'citrina @ 2013 05 30, 11:21)
čia jau pagal save reikia žiūrėti, gal niekada nesukus lanko 1,7kg tikrai nemažai, bet aš pirkdama turėjau tokią mintį, kad galima iš pradžių vieną dalį išsiimti ir bus lengvesnis smile.gif bet tiesą pasakius labai greit pripratau prie to svorio ir nieko neišiminėjau, šiuo metu pats tas, nei lengvesnio nei sunkesnio nesinori  ax.gif

Gal gali įmesti nuorodą, kokį lanką turi ir iš kur pirkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2013 05 30, 17:27)
wub.gif po tokio posto norisi griebti lanka wub.gif

as irigi vis pasuku bet iki 20 min i diena ne daugiau.ir ne kasdien.tai rezultato ryskaus nera.
o pirkau tai irgi iskart 1.7 tik pradzioje viena dali nuemus buvau. 4u.gif

tikrai džiugu, kad mano komentaras motyvuoja sukt thumbup.gif aš ir pati labai gražių komentarų prirsiskaičius nusprendžiau nusipirk ir pradėt sukti, ačiū toms, kas tokius komentarus rašo ir motyvuoja pajudint pilvuka biggrin.gif
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 31, 11:32)
Gal gali įmesti nuorodą, kokį lanką turi ir iš kur pirkai? 4u.gif

Pirkau iš ebay, bet galima ir daugiau kur jį rast, vadinasi Jemimah Health Hoop 1,7kg smile.gif va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2013 05 31, 12:29)
tikrai džiugu, kad mano komentaras motyvuoja sukt  thumbup.gif aš ir pati labai gražių komentarų prirsiskaičius nusprendžiau nusipirk ir pradėt sukti, ačiū toms, kas tokius komentarus rašo ir motyvuoja pajudint pilvuka  biggrin.gif

Pirkau iš ebay, bet galima ir daugiau kur jį rast, vadinasi Jemimah Health Hoop 1,7kg  smile.gif va toks:

aš taip pat tolį suku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 02 birželio 2013 - 21:52
kuria cia diena ziurejau ta ozo laida.tai kaip tik apie lanka kalbejo.tai sake per valanda galima 600 iki 3.kcal sudeginti
Atsakyti
Šiandien gavau savo lanką. Tad jungiuosi į sukančiųjų būrį 4u.gif
Maniškio svoris 1, 6 kg, bet viena dalim mažiau dėjau, nes labai didelis būtų. Tai svoris šiek tiek mažesnis. Pirmą kartą šiandien sukau, 15 min.tik blush2.gif Bet ant šono mėlynės oho kokios. Bandysiu šią savaitę taip ir toliau 15-20 min.išsukti, o po to ilginsiu laiką ax.gif
Atsakyti
Aš truputį apsiraminau sukti. Kelias dienas pasukau iš širdies tai vaikštau kaip suspardyta, dar tokių mėlynių ant kūno gyvenime nesu turėjusi doh.gif Bet dabar jau nusipirkau ir apsauginį diržą, po savaitgalio vėl pradėsiu sukti smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą ilgiau sukančioms lanką 4u.gif
Kaip yra su mėlynėmis. Ar darot pertrauką, kad jos išnyktų ar sukat lanką, o pirmosioms mėlynėms išnykus kitų nebeatsiranda? O gal visą laiką sukant lanką mėlynės laikosi? unsure.gif
Atsakyti
man nebuvo mėlynių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 06 06, 15:01)
man nebuvo mėlynių  schmoll.gif

Jums gerai, šiandien sukau lanką sukandus dantis, nes mano mėlynės ryškios ir dar skausmingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viltis29 @ 2013 06 02, 22:52)
aš taip pat tolį suku thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 06 06, 14:04)
Kaip yra su mėlynėmis. Ar darot pertrauką, kad jos išnyktų ar sukat lanką, o pirmosioms mėlynėms išnykus kitų nebeatsiranda? O gal visą laiką sukant lanką mėlynės laikosi? unsure.gif

Na mano nuomonė tokia, kad jei labai labai neskauda tai geriau stengtis pertraukų nedaryti, tuomet greičiau sutvirtės šoniukai ir greičiau baigsis tas mėlyniu periodas smile.gif o po pirmo sukimo turėjau ir aš tookias baisias, kad net nusifotografavau prisiminimui biggrin.gif kam rodžiau tai pakraupę buvo doh.gif bet tos mėlynės man gana greit dingo, po to dar buvo keleta nedidelių, o jau visai įpratus gali sukti kiek nori, mano asmeninis rekordas 1,5h be sustojimo, na nelabai gerai tiek daug sukti, bet labai jau įdomų filmą pataikiau įsijungti, net nepastebėjau kaip tas laikas prabėgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 06 06, 12:04)

pačioje pradžioje tik mėlynės atsiranda, paskui nebebus, net nejausi, kad kažkas ten grubaus į liemenį trankosi. smile.gif
aš kai atsirado mėlynės, apsukdavau kelis ratus tik po kelis kartus (atseit, vis geriau, nei nieko) biggrin.gif nesuprantu, kaip ir kam ten kankintis. bet po sav. apnyko mėlynės ir galiu sau laimingai sukti, bet aš kai filmų/tv nežiūriu, ilgai neišsuku, nes nuobodu, gal ir motyvacijos stygius unsure.gif nors pasukinėju beveik kasdien.
Atsakyti
Šiandien sukau lanką po pertraukos. Mėlynės jau ima nykti, tikrai nebeskauda, galiu sukti biggrin.gif Nebesirengiau storų rūbų, ploną tuniką buvau užsivilkusi ir užsidėjusi apsauginį diržą, kurį gavau kartu su lanku. Tiesa, jis labai nepatvarus, ir beveik suplyšo smile.gif Bet kadangi nebeskauda šonų, suksiu rytoj manau jau be to diržo blush2.gif
Atsakyti