Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 03, 00:18)
Na man sekasi lyg ir neblogai  smile.gif  tik kad biški pykstamės biggrin.gif bet va buvo šimtadienis man tai kažkaip nuotaikas slogias prablaškė  ax.gif  ir dar saulutė džiugina  kasdien mirksiukas.gif

Šimtadienis? Tai tu abiturientė gal taip pat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 03 03, 10:52)
Šimtadienis? Tai tu abiturientė gal taip pat? biggrin.gif

na taip smile.gif eh tik 100 dienų.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 03 02, 22:16)

O kaip jums visoms sekasi? Festine lente kazkur dingus, nebeparaso g.gif

Nedingus as 4u.gif

Sveikos,mergaites 4u.gif

Nieko naujo pas mus,ramuma ramuma,ner ka labai pasakoti.

Na,kad prisirinko cia pas mus jaunimelio,tai nenoriu bambeti kaip sena teta biggrin.gif
Senbuves gal atsimena,musu globojamai mergaitei tuoj 18m;nors dabar ji gyvena su tevais,nebe su mumis. As negaliu taip ramiai reaguoti,o ir sakyti kazka astriau nenoriu. Taigi tik paskaitau ir patyliu ax.gif Pasirodo,nesu tokia teigiama ir tolerantiska,kaip galvojau apie save.

Uz lango kvepia pavasariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 03, 15:07)
na taip smile.gif eh tik 100 dienų..  biggrin.gif

Ach tai amžininkė tu mano smile.gif Ir, jau nebe 100 dienų, iki įskaitų liko mažiau nei mėnuo! Iki pirmojo egzamino irgi dienos be galo greit tirpsta smile.gif Man tai baisu dėl to, kad baisi tinginystė apėmus yra, apatija, nenoras mokytis baisus. Va ir dabar, sėdžiu visą dieną ir negaliu prisiruošt mokytis. BAISU! biggrin.gif Maniškis tai sako, kad jei noriu su juo vasarą praleisti, reikia atkakliai mokytis. Et, kad ir kaip sunku, kad ir kaip visi blaško, reikia daryti ir padaryti dėl jo! biggrin.gif Ir, beje, kur taviškis randasi? Sakei užsienyje? Kur? smile.gif Ir, koks tavo vardas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 03 03, 17:57)
Ach tai amžininkė tu mano smile.gif Ir, jau nebe 100 dienų, iki įskaitų liko mažiau nei mėnuo! Iki pirmojo egzamino irgi dienos be galo greit tirpsta smile.gif Man tai baisu dėl to, kad baisi tinginystė apėmus yra, apatija, nenoras mokytis baisus. Va ir dabar, sėdžiu visą dieną ir negaliu prisiruošt mokytis. BAISU! biggrin.gif Maniškis tai sako, kad jei noriu su juo vasarą praleisti, reikia atkakliai mokytis. Et, kad ir kaip sunku, kad ir kaip visi blaško, reikia daryti ir padaryti dėl jo! biggrin.gif Ir, beje, kur taviškis randasi? Sakei užsienyje? Kur? smile.gif Ir, koks tavo vardas? biggrin.gif

na mes čia jau ne į temą kalbam, parašysiu į až mirksiukas.gif

Festina lente, o jau ką taip neigiamo norit pasakyt? smile.gif net smalsu pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 04, 12:44)

Festina lente, o jau ką taip neigiamo norit pasakyt?  smile.gif net smalsu pasidarė biggrin.gif

Oi,tik i mane daugiskaita nereikia kreiptis biggrin.gif Visos cia "tu" ir visoms gerai mirksiukas.gif

Mane uzkabino mergelikes istorija. Kadangi musu globota mergaite panasaus amziaus,tai neiseina man ramiai priimti tokia situacija. Negaliu suprasti ir tevu poziurio ir visos tos buvusios situacijos. Dabar atvaziuotu mano 17m mergaite,sakytu va sitas 30 metu dede yra mano vaikinas ir as nescia... Nu as toki prie duru prikalciau uz tos vietos,kuria jis masto! Atrodo suauges vyras,tai jis ka,nesisaugoja,kad mergaite 17 m nescia? Cia jau man isijungia motiniskas mastymas ir negaliu ramiai apie tai kalbeti. Metu skirtumas nera baisus,jei ji butu bent pilnamete. O kai jie pvz issiskirs,kaip tada tevai bendraus (nes jos mama ir jo tevas yra pora).

Mergelike,neimk giliai i sirdi,cia tavo gyvenimas ir tau ji gyventi,ne man 4u.gif

Pas mus nieko naujo,nesipykstam,graziai bendraujam,kuriam atostogu planus ir laukiam Velyku,kai vyras grys i namus smile.gif
Atsakyti
Festine lente ne tikrai neimu i sirdi mirksiukas.gif
Nenoriu as cia per daug plestis forume, tiesiog zinau, kad visada bus ir neigiamu nuomoniu biggrin.gif Tiktai negalvokit, kad is kokios asocialios seimos esu, kad tevai taip tolerantiskai ziuri. smile.gif
Atsakyti
Tarp tiek abiturienciu ir as pasijuntu sena teta kartais, nors man rodos, kad maziau turiu gyvenimiskos patirties uz dabartines 18 - metes smile.gif O del globojamos mergaites, kazkodel galvojau, kad ji jaunesne.
Atsakyti
abiga, kokia jau čia ta patirtis būnant tik 18, vistiek patirtis ateina su metais, o dar mum visi gyvenimo sunkumai prieš akis.. biggrin.gif dar kaip sakant "ant savo šiknos nesėdėję" biggrin.gif

O dėl tų jaunysčių, na taip...kartais šokas kad mergaitės nėščios jaunos būdamos nuo tokių "dėdžių" tampa ax.gif bet ką padarysi, turiu ir aš viena bendraklasę jau 5 mėnesiai kaip laukiasi tai viliasi kad ant egzaminų netektų gimdyt..o svarbiausia tai palaikymas tokiam amžiuj ir kad vaikelio tėvukas nespruktų išsigandęs biggrin.gif

pas mane viskas ramu, labai pasakiškas oras, taip ir atbaido nuo mokslų biggrin.gif su saviškiu pasipykstam vis nežinia dėl ko, matyt atstumas savo daro blink.gif
Atsakyti
Burbuliukas995, kaip ten bebutu, savo meile turbut jau suradot, kad ir kitose srutyse maziau gyvenimo matet mirksiukas.gif O tai ko judu taip daznai pykstates, yra kokia konkreti priezastis, ginco tema ar siaip sunkiau bendrauti per atstuma? Tie jusu pykciai neatrodo rimti, vis tiek gi nenutraukiat bendravimo, matyt, iskart susitaikot.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 03 05, 20:16)
Burbuliukas995, kaip ten bebutu, savo meile turbut jau suradot, kad ir kitose srutyse maziau gyvenimo matet  mirksiukas.gif O tai ko judu taip daznai pykstates, yra kokia konkreti priezastis, ginco tema ar siaip sunkiau bendrauti per atstuma? Tie jusu pykciai neatrodo rimti, vis tiek gi nenutraukiat bendravimo, matyt, iskart susitaikot.

net pati nežinau...jis po darbo pavargęs, aš ir būnu pavargus nuo tų mokslų..tai labai greit abu susierzinam dėl menkniekių g.gif bet vat problema kad mes abu per savo užsispyrimą nenusileidžiam ir taip riejamės, na bet poros valandų laikotarpiu susitaikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 05, 22:36)
...tai labai greit abu susierzinam dėl menkniekių  g.gif bet vat problema kad mes abu per savo užsispyrimą nenusileidžiam ir taip riejamės, na bet poros valandų laikotarpiu susitaikom  biggrin.gif

Neimkit į galvą, mes taip pat kartais pasikandžiojam, tačiau pykčiais to nevadinu, apsigludinsim(jūs taip pat) su laiku. Bent jau linkiu to wink.gif Kaip kažkas sakė, kad jei jau pyksties draugystės pradžioj, net negyvenant kartu, nesprendžiant didelių problemų, tai kas bus vėliau, kas bus šeimą turint? smile.gif

Noriu pasidžiaugti. Kovo 8-osios antroj dienos pusėj maniškis be galo mane nustebino. Atvažiavo nieko neplanavęs wub.gif Be galo nuostabiai praleidom laiką blush2.gif Šiek tiek gaila, kad kai ko padaryti nepavyko, tačiau gal taip ir geriau biggrin.gif Tokia pakylėta buvau, tačiau kitą dieną jau buvau liūdnesnė, nes jis turėjo išvažiuoti verysad.gif Ka padarysi, toks gyvenimas smile.gif Užtat labai džiaugiuos, kad taip nustebino padarydamas tai, kas man atrodė VISIŠKAI nerealu ir dar negalėjo atsižiūrėti į mane, sakė atsigavau, išgražėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novatorė: 10 kovo 2013 - 17:24