Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

Novatore, na taip, bet kaip sakant namų be dūmų nebūna mirksiukas.gif o beje labai džiugu kad taip nustebino, labai miela 4u.gif

vat noriu ir aš pasipasakot kovo 8 mum jau 2 metukai suėjo kaip draugaujam 4u.gif ir susiskambinau su vaikinu gražiai pakalbėjom ir jis man sako turiu tau staigmeną, pamaniau kad koki eilėraštuka sukūrė ar ką biggrin.gif ir po kiek laiko i duris skambutis, nulekiau atidaryt ir stovi pasiuntinukas su rožių puokšte ir saldainių dėže...ir ašarom apsipyliau ir poto cypavau iš džiaugsmo..pasijaučiau kaip kokiam filme ax.gif wub.gif nors skyria mus keli tūkstančiai km bet atrodė kad jis visai šalia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 10, 22:46)
jis man sako turiu tau staigmeną...  ir po kiek laiko i duris skambutis, stovi pasiuntinukas su rožių puokšte ir saldainių dėže...pasijaučiau kaip kokiam filme  ax.gif  wub.gif nors skyria mus keli tūkstančiai km bet atrodė kad jis visai šalia  wub.gif

Gražu smile.gif Aš tai jaučiaus vos ne kaip pasakoj, kai sėdėjom filme naktį ir jis visą laiką buvo mane apkabinęs 4u.gif blush2.gif Lydžiaus, nes apie tai visada svajoju wub.gif Taip pat buvo ir per visą Valentino savaitgalį, kai pas mane lovoj žiūrėjom filmus(arba per Naujuosius pas jį) wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Pas mus viskas tas pats, kuo toliau tuo labiau MB nervuoja uzsienis...
Man atrodo tuoj busim kartu biggrin.gif

O as darbais ir reikalais uzsikasus. Dabar rasau kalba, tai jau puse turiu pasirasius. Tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 03 12, 22:17)
Dabar rasau kalba, tai jau puse turiu pasirasius. Tai tiek rolleyes.gif

Kokią kalbą? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 03 13, 15:51)
Kokią kalbą? ohmy.gif

Lietuviu kalbos iskaitos kalbejima smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Kaip visos gyvenat?
As tai noriu pasidziaugti, kad dabar busim apie 3 savaites atskirai, o paskui metams MB turetu buti arti manes - atliks cikla tam paciam mieste praktiskai, tai jau tikrai galesim susitikti karta per savaite ir dazniau thumbup.gif Nors kai isigilinu, noreciau, kad visam laikui butu arti, po tu metu sunkiau bus vel pradet gyvent per atstuma. Bet stengsiuos megautis laiku kartu, negalvodama per daug, kad po metu teks grizt prie seno gyvenimo budo. O, kad ta ziema greiciau pasibaigtu.
QUOTE(mergelike03 @ 2013 03 12, 23:17)
Sveikos mirksiukas.gif

Pas mus viskas tas pats, kuo toliau tuo labiau MB nervuoja uzsienis...
Man atrodo tuoj busim kartu biggrin.gif

O as darbais ir reikalais uzsikasus. Dabar rasau kalba, tai jau puse turiu pasirasius. Tai tiek rolleyes.gif

O tai kada jis planuoja sugrizt, vasara kazkur?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 03 13, 20:08)
Sveikos, merginos  smile.gif Kaip visos gyvenat?
As tai noriu pasidziaugti, kad dabar busim apie 3 savaites atskirai, o paskui metams MB turetu buti arti manes - atliks cikla tam paciam mieste praktiskai, tai jau tikrai galesim susitikti karta per savaite ir dazniau thumbup.gif Nors kai  isigilinu, noreciau, kad visam laikui butu arti, po tu metu sunkiau bus vel pradet gyvent per atstuma. Bet stengsiuos megautis laiku kartu, negalvodama per daug, kad po metu teks grizt prie seno gyvenimo budo. O, kad ta ziema greiciau pasibaigtu.

Labas 4u.gif Kaip smagu girdeti tokias zinias! O ziurek,per metus laiko gali ir situacija pasikeisti,negali zinoti. Gal atrasit kazkoki varianta gera abiems ir atstumas sumazes iki minimumo,o gal ir visai nebeliks jo mirksiukas.gif

Pas mus nieko naujo,dar pora savaiciu ir turesim atostogas. O siaip dienos greitai bega,tas laikas neprailgsta labai,nes dabar trumpiau buna isvaziaves. Kai sugrys i savo grafika,tada bus sunkiau,kai reiks vel ilgiau laukti. Bet as,kaip ir tu,dziaugiuosi sia diena,per daug i prieki neplanuoju ir is anksto neliudziu smile.gif

Kaip kitos senbuves gyvena?
Atsakyti
Labas mergytes, as antra savaite kaip ussikasus - sokiu mokytoja vel pavaduoju, tai is darbo tiesiai i sale ir iki vakaro ten karsta.gif Svaitgali buvo MB atvaziaves, tai kelias dienas praleidom kartu wub.gif Ir vis rimciau pagalvojam ir pakalbam apie kraustymasi pas ji, tik va jis vis nenusprendzia kada, o as nenoriu pirsti nieko blush2.gif

QUOTE(abiga @ 2013 03 13, 21:08)
As tai noriu pasidziaugti, kad dabar busim apie 3 savaites atskirai, o paskui metams MB turetu buti arti manes - atliks cikla tam paciam mieste praktiskai, tai jau tikrai galesim susitikti karta per savaite ir dazniau thumbup.gif

Kaip uz tave dziaugiuos 4u.gif Nu tikrai nuostabi zinia!!!! wub.gif Teisingai festina lente sako, kad negalvok taip toli i prieki, viskas gali per ta laika dar pasikeist mirksiukas.gif

QUOTE(festina lente @ 2013 03 13, 21:21)
Pas mus nieko naujo,dar pora savaiciu ir turesim atostogas. 

Kiek si kart kartu prabusit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 10, 20:46)
vat noriu ir aš pasipasakot  kovo 8 mum jau 2 metukai suėjo kaip draugaujam  4u.gif ir susiskambinau su vaikinu gražiai pakalbėjom ir jis man sako turiu tau staigmeną, pamaniau kad koki eilėraštuka sukūrė ar ką  biggrin.gif  ir po kiek laiko i duris skambutis, nulekiau atidaryt ir stovi pasiuntinukas su rožių puokšte ir saldainių dėže...ir ašarom apsipyliau ir  poto cypavau iš džiaugsmo..pasijaučiau kaip kokiam filme  ax.gif  wub.gif nors skyria mus keli tūkstančiai km bet atrodė kad jis visai šalia  wub.gif

kaip miela ir romantiška wub.gif wub.gif wub.gif

įlindau truputį, patraukė tema pavadinimu... pati gyvenau per atstumą 2 metus, ir temoj buvau, bet įtariu, kad čia ne ta pati pirmtakė tų laikų, nes kitam skyrely buvo...
dabar jau pasibaigęs tas gyvenimas per atstumą 4 metai su biškiu,bet su džiaugsmu ir baime prisimenu tuos laikus, tas jaudulys prieš kiekvieną susitikimą, dienų skaičiavimas... echhh wub.gif
KANTRYBĖS merginos, kai abu to nori, viskas įmanoma wub.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, merginos, jus nuostabios 4u.gif Tikiu, kad ir tarp Sachar su jos MB greit nebeliks atstumo, ir visam laikui mirksiukas.gif
Pas mus nemanau kad kas pasikeis, MB turi konkrecius planus, jau issirinko ligonine, kurioje dirbs po metu. Aj, bus kaip bus, dziaugiuosi, kad artimiausiu metu neskirs tiek daug km, kai pagalvoju, mes jau atpratom dazniau matytis. Bet turetu but malonu vel priprast lotuliukas.gif
Atsakyti
oj džiugu kad jau kai kurių antrosios pusės pargrįžta 4u.gif

man jau vienas mėnesis įveiktas, liko dar 3 ax.gif jei ir kiti mėnesiai taip greit praplauks tai bus tada nuostabu rolleyes.gif o šiaip nieko naujo, kažkaip visai nebesipykstam jau, ilgesys savo daro smile.gif planuojam ką veiksim kai grįš, tai pirmas nutarimas kad lėksim cepelinų valgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 14, 21:00)
man jau vienas mėnesis įveiktas, liko dar 3  ax.gif

Ech, aš kaip džiaugiuos kol kas aplinkybėm. Po paskutiniojo susitikimo buvo praėjusios tik berods trys savaitės(nuo vasario 16-osios iki kovo 8-osios), ir tik išvažiavęs iš manęs praėjusį savaitgalį paklausė, kada man Velykų atostogos, pasiūlė atvažiuoti pas save, tai taip džiaugiuos, ir tėvai išleidžia, sako, jau suaugusi, gali pati spręsti. Et, nekantrauju be galo bent 4-5 dieneles su juo praleisti wub.gif 4u.gif
Atsakyti