Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (vobla @ 2004 07 22, 17:52)
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 22, 15:33)
voooooo  clap_1.gif  clap_1.gif blin, iš kur toks gyvenimo pažinimas ?  clap_1.gif  clap_1.gif
Aš irgi ne kartą panašiai maniau, bet kažkaip nesuformulavau minties.

O aš nebūčiau tokia garantuota ir dar tiek daug procentų wink.gif Visai neseniai viena tokia, kuri urzgė, visgi savo pisuoklį išspyrė...nepabijojo likti viena su trim vaikais. Aišku reikėjo, kad vaikai pradėtų prašyt, kad mama skirtųsi, nebesižemintų... sad.gif
Nenorėčiau, kad mano užaugus dukra sakytų, jog visą gyvenimą tebuvau šiukšlė po vyro kojom... Gyvent reik taip, kad nebūtų gėda prieš savo vaikus wink.gif

Pritariu, jog si situacija sudetinga, bet scenarijus cia gali buti ivairus. Pirma : Tavo uzaugusi dukra gali imti priekaistauti tau, kodel ji neturi tetes, o tau paaiskinus, koks jis kiaule ar nieksas, paklaus, o kodel tu toki issirinkai, kodel taip lengvabudiskai ziurejai i gyvenima, kodel nepasirupinai, jog as augciau pilnavertej seimoj, kur tu tada ziurejai?, Kodel kiti vaikai visur su tetem ir mamom vaziuoja, jiems kiek zaislu perka, o tu tik dirbi ir dirbi...ir tt. O ar bent isivaizduoji, kokia sumaisti sukeltum vaikui pasakiusi, ar dar kitaip parodziusi, kad JO TETIS - nieksas? Matai cia ir taip ir taip blogai. mad.gif
Ir jokio zmogaus poelgiai negali taves padaryti siuksle, cia tik tu pati gali tokia tapti arba tokia pasijausti, bet tai grynai tavo, o ne kieno nors kito problema.
Beje, as negalvoju taip, jog sioje situacijoje tikrai reiktu saugot seima ir nesiskirt, as nesakau, jog skyrybos yra visada klaidingas zingsnis, kartais jos yra vienintele ir pati geriausia iseitis.
Beje tie pisuokliai pisuokliams nelygu. Cia nulemti apsisprendima turi visapusis zmogaus ivertinimas, ko mes cia negalim padaryti, nes zinom tik viena fakta.
Ir dar karta kartoju, jog tie kurie cia "garbingai vaiksto pakeltom galvom", kurie linke nieko daug negalvodami vadinti kitus nieksais, kuiliais ir siulyti skirtis, patys, iskilus tokiai situacijai to nepadarytu. Na tie "emocingieji" per skysti yra tam, patikek.
Na arba labai ilgai temtu guma ir nesiryztu to padaryt. smile.gif
Atsakyti
Turiu draugių augusių be tėvo- nei viena savo motinos nekaltino. Turiu draugių, augusių su tėvu palaidūnu- visos motinas smerkia...už valios silpnumą...
Beje kaip teisingai čia kažkas parašė- VIRVĘ GALIMA SURIŠTI, BET MAZGAS VISTIEK LIEKA> Jai moteriškei tas mazgas nekliūva- galima gyvent į sveikatą toliau, bet tokiu atvėju tokios čia forume nerašinėtų. O jeigu visgi kliūva- kurių galų kentėt?
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 07 22, 19:24)
Turiu draugių augusių be tėvo- nei viena savo motinos nekaltino. Turiu draugių, augusių su tėvu palaidūnu- visos motinas smerkia...už valios silpnumą...
Beje kaip teisingai čia kažkas parašė- VIRVĘ GALIMA SURIŠTI, BET MAZGAS VISTIEK LIEKA> Jai moteriškei tas mazgas nekliūva- galima gyvent į sveikatą toliau, bet tokiu atvėju tokios čia forume nerašinėtų. O jeigu visgi kliūva- kurių galų kentėt?

Yra tiesos, beje, kaip ir sakiau, cia labai sudetinga situacija, ir sunku cia ka patarti, nes mes negalim ilisti i kito zmogaus sirdi nei jausmus. Ir ka dabar gali zinoti, klius tas mazgas, o gal ir ne.
As daugiau rasiau apie forumo tendencijas, kaip Voveriukas mane papilde (beje niekad nebuciau pagalvojus, kad musu nuomones kada sutaps smile.gif )
O jos tokios, kad jei kas pasiguodzia, tuoj atsiranda tokiu patareju, kurios viska su zemem sumaiso, objektyviai i situacija paziuret nesugeba ir net nebando ir pirmam jausmui uzejus uzloja : nieksas, skirkis ir t.t.
O geriau paziurejus, taigi pas pacias situacija panasi, kartais net blogesne, bet jos (na gal jos ir nepiktybiskai, gal nemato) tam randa visokiu idomiu paaiskinimu ir pateisinimu.
Atsargiai su tokiais patarejais, tik tiek galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE (artev @ 2004 07 22, 16:16)

Vat statyciau didele pinigu suma uz tai, jog tos, kurios cia patarineja skirtis ir spirti savo vyra lauk kaip suni, pacios taip nepadarytu. Esu uztikrinta 99%, jog laimeciau!

o as statyciau didele pinigu suma del to, kad skyrybu inciatoriais buna ne tik vyrai wink.gif moterys irgi isdrista nutraukti santykius. aisku, as dabar negaliu pateikti statistikos kiek procentu skyrybu buna butent del neistikimybes, bet manau, kad nemazai. taigi, tie 99% islieka gal tik pradzioj, kai mazi vaikai, nera kur detis jaunai mamai vienai. neistikimybe isirezia giliai i atminti ir paseja nepasitikejima. o jei dar pasakoma "as meiluzes nepaliksiu"... tada begant metams ir augant vaikams, gal net apledejant jausmams (jei vyras nesigaili ir juo negali pasitiketi) is tu 99% lieka viso labo 1% tongue.gif cia tik mano - ir kaip cia madinga sakyti - nepatyrusios mintys cool.gif
Atsakyti
Nu muset pas mane akys siknoj ir niekur ne kitur. Nu neiziurejau as sitoj temoj jokiu primigtinu siulymu ka daryti ir kaip elgtis. Pasisakymu daug. Kas patirtim pasidalino, kas nuomonem... O sprest jom paciom lieka... Kaip visada. O tos Artev klastingos uzuominos apie kazkienotai is pasisakanciuju vidines problemas tai gal ir ne vietoj. Arba ivardink konkreciai arba nepudrink smegenu...
Atsakyti
QUOTE (Foxenas @ 2004 07 22, 20:12)
(..) Arba ivardink konkreciai arba nepudrink smegenu...

Foxenai, gal ir pavardę ir asmens kodą parašyti ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 20, 11:15)
Jis taip pat nepasake, kad iseina pas ja. Nes jis myli mus abi!!! Ir dabar kankinasi, nes negali plikti nei vienos, nei kitos. Ir kankina mus.

busiu ziauri, bet taves jis nemyli sad.gif ar galima myleti nejauciant pagarbos? niekas man neirodys, kad neistikimas vyras gerbia savo zmona. jis jaucia prisirisima, patoguma, gal dar kazka. nezinau. bet tik ne meile.
Atsakyti
Jo... As siaip esu is tu, kurios labai rekia "nieksai, isspirti..." ir panasiai. Kas dabar uz mane pastatytu nemaza sumele, jog nepraspirciau tokio babauzio? Manau, niekas, nes pralostu - as jau praspyriau viena ir labai labai tuo dziaugiuosi.
Zinoma, ne is karto praspyriau, nes buvau idealiste ir tikejau, kad zmones gali pasikeisti, o be to butas, baldai... Veliau vis del to nusprendziau, kad mano gera savijauta man svarbiau.
Vienatve? Na taip, ji nera saldi, bet vis tiek tai daug lengviau, nei buti pazemintai ir kiekviena karta eiti isproto, kur jis ir su kuo. Vienu zodziu, po to buvau kuri laika vienisa, bet isdidi.
Ka dabar daryciau, jei ir sis vyras pasirodytu antro galo stipriau nei smegenines valdomas? Ui, moterys, sunku butu, nes dabar ne tik butas su baldais, bet ir vaikas butu. Taciau surasciau budu vel susigrazinti savo gera savijauta, nes esu is tu, kurios negali susitaikyti su neistikimybe - matyt, paveldeta is tevu. As tampu tada baisi paranoike-nervininke. Geriau nereikia. Gyvenime yra grazesniu dalyku nei ganyti vyra palaiduna blink.gif
O toms, kurios gali ir sugeba dalintis savo vyru, seimos biudzetu ir ligomis su kitomis moterimis bei labai labai bijo pabuti vienos, tai aisku nera reikalo draskyti kataloginio buto su baldais.
Atsakyti
QUOTE (Peledike @ 2004 07 22, 21:17)
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 20, 11:15)
Jis taip pat nepasake, kad iseina pas ja. Nes jis myli mus abi!!! Ir dabar kankinasi, nes negali plikti nei vienos, nei kitos. Ir kankina mus.

busiu ziauri, bet taves jis nemyli sad.gif ar galima myleti nejauciant pagarbos? niekas man neirodys, kad neistikimas vyras gerbia savo zmona. jis jaucia prisirisima, patoguma, gal dar kazka. nezinau. bet tik ne meile.

Siandien skambino ir sake, kad myli (cha-cha-cha!!!). Matyt man pasitaike labai unikalus egzempliorius. Gal dabar paslapcia pas mane vaikscios? Kazkos be rysio tas jo isejimas: net daiktu nesusikrove. Bet isejo, taigi viskas.

Siuo metu pykstu. Nenoriu atleisti. Bet laikas greiciausiai sudelios kitaip.

As manau, kad dauguma cia issakytu minciu yra tiesa. Ir pritariu kazkieno minciai, kad ir nutraukusios santykius ir juos issaugojusios yra stiprios. Gamma, Tu supersaunuole. As nezinau, ar man taip iseis. Gal as ne taip stipriai myliu, kaip Tu.
Supratau viena, pati turiu tai isjausti, isgyventi. Per anksti dar spresti.

Atsakyti
ko verti zodziai, jei darbai tave skaudina?
Atsakyti
QUOTE (Foxenas @ 2004 07 22, 20:12)
Nu muset pas mane akys siknoj ir niekur ne kitur. Nu neiziurejau as sitoj temoj jokiu primigtinu siulymu ka daryti ir kaip elgtis. Pasisakymu daug. Kas patirtim pasidalino, kas nuomonem... O sprest jom paciom lieka... Kaip visada. O tos Artev klastingos uzuominos apie kazkienotai is pasisakanciuju vidines problemas tai gal ir ne vietoj. Arba ivardink konkreciai arba nepudrink smegenu...

Nu nepudrinu as smegenu.
Cia primygtinu siulymu buti ir negali, cia tik pasnekesiai, niekas nieko priversti daryti to ar ano negali, bet uzpudrint smegenis tai oi kaip gali. smile.gif
Vat kad taip neivyktu as ir siulau pasiziureti i reikala atidziau, ar tikrai tie kurie pataria pasielgti anot ju drasiai, kategoriskai ir ryztingai patys visada taip ir elgiasi tongue.gif

Atsakyti
Labanakt. Einu pas savo vaikuti...
Atsakyti