Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 23, 11:27)

Bliadūnas vyras - blogai, bet, mano galva, kur kas yra blogiau pavydus vyras, kuris nei pats kur varinėja, bet savo žmonai kelia dėl menkiausios prižasties pavydo scenas, dar blogiau yra nevykėlis, nelaimėlis, tinginys, apsirijėlis, zanūda, latras ir t.t.t.t. Va tokius reikia ne iš namų vyt, bet upelyje giliausiame dauburyje skandint, kad kur nors prisiplakęs nelaimingų žmonių nepadarytų.

Vat ir as taip manau, geriau viena karta atleisti, bet ne visa gyvenima jam tarnaite buti. kai jis tinginys, nieko nepadeda ir dar ka padarai nuvertina. Cia tai tikrai mozahizmas. Visa gyvenima nugara lenki del to kad jis geresnis uz ta kuris karta i sona nenuejo smile.gif Baisu ir kai save laiko nevykeliu ir turi ji pastoviai palaikyti ir skatinti. uzsikrauni sau nasta gyventi uz ji ir uz save. Tempi tempi o jam patogu taip kai uz ji tu problemas isprendi ir guodi ji. Juk jis nelaimelis nevykelis, nukentejes pagalbos reikia blink.gif o kad pats net nabando stotis ant koju tai cia niekam neidomu.

savigarba isaugoti reikia. ir galima netgi mano atveju. Dabar esu kitokia. Niekada daugiau nesiaukosiu taip kaip anksciau, niekda daugiau nepersistengsiu. tada atrode kad mano meiles mums abiems uztenka. Ir tai kad buvau liudna pikta pavargusi ji ir atstume. Psichologe man aiskiai pasake vyrai emociskai gali pakelti maziau. Jie gali neislaikyti ir pasilikti lengvesni kelia. Arba susitaikai su to arba draskaisi ir bandai ji pakeisti, bengzdziai aukodama savo sveikata arba gyveni viena.
Kiekvienas renkasi kaip nori. Ziauru bet tai tiesa tokia musus prigimtis. Moteru vienokia vyru kitokia. Aisku buna ir isimciu.
Jie niekada nebus moterys ir negalvos kaip moterys ir atsakomybes tokios nejaus. Gaila ziauru, bet tiesa.
Atsakyti
Pritariu voblai tegul buna luzeris,pavyduolis ar dar koks nors tik ne ats. kurv....cia baisiausias dalykas,nes tokius kastruoti reiktu,o ne ant sios zemes laikyti ir dar kuiliams atleisti neeeeeeeee siuksles ne vyrai tokie,kur papuola ten drabstosi.
Neduok dieve moterims tokiu slykstunu doh.gif
Atsakyti
Mano nuomone : kiekviena moteris turi savo pakantumo skalę. Su metais ji praplatėja. Viskas priklauso nuo to : ar tu tai toleruoji ar ne. Ar tai kelia tau diskomfortą ar ne? Ar tai trukdo gyventi tau toliau su šiuo žmogumi ar ne?

Nei vienas mūsų nėra gimę aukomis. Tokiais mus padaro gyvenimas ir mes patys.
Tik nereikia tikėtis,kad aukojimasis bus atlygintas.
Atsakyti
QUOTE (Daivytė @ 2004 07 23, 12:43)
(...) tokius kastruoti reiktu,o ne ant sios zemes laikyti ir dar kuiliams atleisti neeeeeeeee siuksles ne vyrai tokie,kur papuola ten drabstosi (...)

nervus pasitikrink, bo regis su jais ne viskas tvarkoje doctor.gif
Ar čia savisaugos instinktas įsijungė ? blink.gif Juk labai labai neretai vyrai pradeda eit į kairę žmonoms besilaukiant hah.gif
Atsakyti
QUOTE (Mew @ 2004 07 23, 11:32)
(...) alu ir kaukuolini maukia (...)

Mew, ar esi kada nors su alkoholiku susidūrusi ?
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 23, 11:18)
Mew, ar esi kada nors su alkoholiku susidūrusi ?

Esu.
su girtuokliu galeciau gyventi.
Su bledoonu - nea.

Miau
Atsakyti
QUOTE (Mew @ 2004 07 23, 13:28)
Esu.
Su bledoonu - nea.

Miau

dažniausiai bledūnai startuoti pradeda būtant išgėrę...gal tuomet tai pateisinama???? wink.gif
Atsakyti
girtumas yra ne lengvinanti , o sunkinanti aplinkybe!
Atsakyti
QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 11:43)
QUOTE (Mew @ 2004 07 23, 13:28)
Esu.
Su bledoonu - nea.

Miau

dažniausiai bledūnai startuoti pradeda būtant išgėrę...gal tuomet tai pateisinama???? wink.gif

Nuo bledoonisko starto ir galioja taisykles bledoonams.

Miau
Atsakyti
QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 09:56)
Taip, jis išties patenkino mano lūkesčius, tik vienas minusas- aš visgi sužinojau apie jo vienos nakties nuotykį wink.gif Atleidau. Tiesą sakant ir nepykau. Pati savo noru sudariau situacija, kad taip nutiktų( išvažiavau ilgam laikui).

nu bet kaip galima suzinoti apie vienos nakties nuotykius, niekaipnesuprantu. nebent viesoj vietoj smagintusi ar prie plepiu liudininku. arba butu toks mulkis, kad imtu ir prisipazintu
Atsakyti
hm hm, sveikos! pirma karta rasau 2.gif , bet suintrigavo tema.
Zvirbli, sakyciau, kad daug priklauso nuo tos moters. dauguma vyru yra dideli vaikai, amzinos Svarstykles, o butent tokioje situacijoje ta kita moteris yra labai galinga: idomi, nes dar nepazinta, visada issipusciusi, nes neverda jam makaronu ir nelygina vakare vaiko ir jo drabuzeliu ir t.t., ir pan. bet jei ji kada nors atsistos i tavo vieta, vyras ir po pusmecio gali dar kita susirasti. ir siaip labiausiai beibio gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 07:56)
.
Taip, jis išties patenkino mano lūkesčius, tik vienas minusas- aš visgi sužinojau apie jo vienos nakties nuotykį wink.gif Atleidau. Tiesą sakant ir nepykau. Pati savo noru sudariau situacija, kad taip nutiktų( išvažiavau ilgam laikui).

Iš to sektų moralas, kad padoriai žmonai niekur ir niekada nevalia išvažiuoti. Nes tai visiems diedams lyg ir žalia šviesa leidžianti eiti na lievo. Ar tikrai visiems, ar tik kai kuriems visgi?
Atsakyti