Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (vobla @ 2004 07 23, 14:04)
QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 07:56)
.
  Taip, jis išties patenkino mano lūkesčius, tik vienas minusas- aš visgi sužinojau apie jo vienos nakties nuotykį wink.gif Atleidau. Tiesą sakant ir nepykau. Pati savo noru sudariau situacija, kad taip nutiktų( išvažiavau ilgam laikui).

Iš to sektų moralas, kad padoriai žmonai niekur ir niekada nevalia išvažiuoti. Nes tai visiems diedams lyg ir žalia šviesa leidžianti eiti na lievo. Ar tikrai visiems, ar tik kai kuriems visgi?

O ka, padoriai zmonai raudonos sviesos visada dega, net ir isvaziavus? g.gif
Atsakyti
QUOTE (golfa @ 2004 07 23, 09:26)
Bet dar vienas klausimas, jei vis del to tas jusu vyras pasirinktu ana, nesijaustumete dar labiau pazemintos?
Gamma is kur tu zinai, kad dabar jis nebeturi kitu, o gal net tos pacios? Kaip supratau, jus juos taip mylite, kad jei jie liktu su meiluzemis, jus taptumete ju meiluzemis.

No, no, no! To nebus! As del to ir pasakiau, kad nenoriu per puse. Koks skirtumas, kurioj tu pusej - zmonos ar meiluzes. Dalybos cia neimanomos.
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 23, 13:16)
nervus pasitikrink, bo regis su jais ne viskas tvarkoje doctor.gif
Ar čia savisaugos instinktas įsijungė ? blink.gif Juk labai labai neretai vyrai pradeda eit į kairę žmonoms besilaukiant hah.gif

cia tai is vis nusnekejai i sonus...
Joks save gerbiantis vyras neis i sona kai jo moteris laukias.... o jei jau taip gyvenime nutinka tai merginos negaiskit laiko su tokiu ......net tinkamo zodio nerandu wink.gif
Atsakyti
smartass.gif O, sakykit, kuo blogai but meiluze? Juk viskas- tik romantika, grazumas, atrakcijos, o neplautos kojines- zmonai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (artev @ 2004 07 23, 12:09)
QUOTE (vobla @ 2004 07 23, 14:04)
QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 07:56)
.
  Taip, jis išties patenkino mano lūkesčius, tik vienas minusas- aš visgi sužinojau apie jo vienos nakties nuotykį wink.gif Atleidau. Tiesą sakant ir nepykau. Pati savo noru sudariau situacija, kad taip nutiktų( išvažiavau ilgam laikui).

Iš to sektų moralas, kad padoriai žmonai niekur ir niekada nevalia išvažiuoti. Nes tai visiems diedams lyg ir žalia šviesa leidžianti eiti na lievo. Ar tikrai visiems, ar tik kai kuriems visgi?

O ka, padoriai zmonai raudonos sviesos visada dega, net ir isvaziavus? g.gif

Žinoma, ne- viskas priklauso nuo moralės normų. Manau, kad šioj diskusijoj, būtent apie jas ir eina kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 14:43)
QUOTE (Mew @ 2004 07 23, 13:28)
Esu.
su girtuokliu galeciau gyventi.
Su bledoonu - nea.

Miau

dažniausiai bledūnai startuoti pradeda būtant išgėrę...gal tuomet tai pateisinama???? wink.gif

Isgeriantis bledooonas nuo girtuoklio labai skiriasi manyciau rolleyes.gif Girtuokliui reikia snapso, o bledoooonui tik isgert ant drasos tongue.gif

Alkoholikas gal psichologiskai ir geriau nei ***......, bet tik labai reta moteris gali su tuo susitaikyt ir gyvent kartu cool.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 23, 13:56)
QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 09:56)

nu bet kaip galima suzinoti apie vienos nakties nuotykius, niekaipnesuprantu. nebent viesoj vietoj smagintusi ar prie plepiu liudininku. arba butu toks mulkis, kad imtu ir prisipazintu

Vat sužinojau aš kiek kitais. Tiesiog mano vyriškis pasirinko ne tos amžiaus kategorijos mergytę- kadangi jai tik 18, o proto kaip žinia, ne kas(atleiskite visos 18-etės), tai ta mergytė po to vieno nuotykio susižinojo jo tel. nr. ir pradėjo skambinėti. Nors jai aiškiai buvo pasakyta(aiškinome tiek aš tiek vyras), kad ji dingtų iš mūsų gyvenimo, ale šši akiplėša dar ir mano vyro tel. nr. visoms savo pažįstamoms išdalino. Na nekas, kaip viduryje nakties pradeda skambinėti.
Galiausisi neapsikentęs vyras pasikeitė tel. nr. Iki šiol ramu(tfu tfu tfu)
Saugokitės kaip velnias kryžiaus tų nebrendylų( teatleidžia man visos -niolikos).
Žinot, jų logika viena- permiegojau, tai reiškias draugaus su manimi, meilės seilės ir ect.OP mano vyriškis da nepasigyrė kad ženotas...(nors ča protingai pasielgė. Pliusas jam).
Atsakyti
Na gi idomi tu man Tekila, kiek keistoka esi...na, bet tikriausiai visokiu zmoniu yra, visokiu ir reikia....
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 07 23, 14:15)
smartass.gif O, sakykit, kuo blogai but meiluze? Juk viskas- tik romantika, grazumas, atrakcijos, o neplautos kojines- zmonai. wink.gif

Turbūt nieko malonesnio ir negali būti.... thumbup.gif
Gal mergaitės visos paminam tuos kvailus įsitikinimus apie amžiną ištikimybę ir pačios tapkime meilužėmis??????
Ir tuomet suprasime,kokie vyrai nuostabūs....( tik nepradėkite postringauti , kad mano vyras ir santuokoje nuostabus ir aš visiškai nesidairau į gražuoliukus. Man nuo tokių kalbų bloga...)
Atsakyti
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 23, 14:55)
Na gi idomi tu man Tekila, kiek keistoka esi...na, bet tikriausiai visokiu zmoniu yra, visokiu ir reikia....

Ale kuo čia aš tau tokia keistoka pasirodžiau?? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 23, 14:10)
[Gamma is kur tu zinai, kad dabar jis nebeturi kitu, o gal net tos pacios? Kaip supratau, jus juos taip mylite, kad jei jie liktu su meiluzemis, jus taptumete ju meiluzemis.
[/QUOTE]
No, no, no! To nebus! As del to ir pasakiau, kad nenoriu per puse. Koks skirtumas, kurioj tu pusej - zmonos ar meiluzes. Dalybos cia neimanomos.

As jau paaiskinau. as myliu save ir pirmiausia save. nesiaukociau del jo. Jis tai zino. Pasakiau jam daug ka pakeiciau savyje pasidariau svelnesne atidesne ir meilesne. Del to kad pati to noriu, tokia buti paciai maloniau nei buti pikciurna. Ir kai tik sukirba itarimas as jam sakau eik. Kokia esu dabar, geresne nebebusiu. dabar pirmiausia myliu save, po to tave. ir jei netinku tokia kokia esu sakau eik. patikekit matydamas kaip pasitikiu savimi, kokia esu rami patenkinta meili ir kantri, susimasto. Stengiuosi pirmiausia buti gera sau.
Tiesiog gyvenu kad kuo maziau nuo jo buciau moraliskai priklausoma. man mama sakydavo ko tu i ji isikabinai taip, buk laisva nuo minciu apie ji. Gyvenkit santarvej, bet nereikia kviepuoti jo oru. sako nemoki saves palepinti? Tikrai nueinu i parduotuve, nusiperki sau tai ko gal gailejai pinigu, ar nuvaziuoji prie upes pasivaikscioti ir viskas nurimsta.
Jei jis nori tik kitos tai jo pasirinkimas. Bet zitom kad nera nei vienos idealios, dirbkim su savim, su savo dvasiniu pasauliu, stiprinkim siela ir viska isgyvensim.
Zinai Golfa tu propaguoji pykti ant vyru, del to kad vienas tave iskaudino. Jei jis vertas buvo kad ji paliktum tai ir gerai kad palikai. bet nereikai deti ant visu is eiles. Zmones skirtingi.
Zvirbli tu nesiteisink, tu zinai ko nori ir to gana. Tu neprivalai teisintis ir aiksinti ar busi savo vyro meiluze ar ne biggrin.gif tai tik tavo seima ir tavo pasirinkimas. na pasirinks meiluze. gaila, bet tai tave daug ko ismokins. uzsigrudinsi. Aisku skaudes, bet gal tai bus proga kitam geresniam ir atidesniam vyrui pazinti tave. Gyvenimas ilnas staigmenu. linkiu visko ko geriausio ir gero savaitgalio visoms smile.gif pirmadieni uzsuksiu paskaitineti.
Atsakyti
QUOTE (artev @ 2004 07 23, 08:40)
QUOTE (gamma @ 2004 07 23, 08:21)
QUOTE (artev @ 2004 07 23, 08:11)
Saunuole gamma!
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu artev. malonu kai pritaria kazkas. smile.gif
Mano apsisprendimui atleisti ir bandyti gyventi toliau santuokoje didele itaka dare ir Dievas. manau malda gali labai nuraminti ir paguosti. ir kalbejimas su dvasininku irgi labai gera mintis. as griebiausi visko. knygu, draugu, daktaru ir baznycios. kiekviena renkasi kas jai priimtina. bet kai labai nori rasti teisinga sprendima tai pirmiausia reikia viska apmastyti. Forasvimas tikrai nepedes.
taip kad ramybes stiprybes ir kantrybes. ir beabejo ieskokit zmogaus savyje ir jame. kalbekit, tai butina. kai viskas truputi aprimsta. isakykit kaip jauciates, ko tikites kaip jis turetu elgtis. reikia aiskumo kuo daugiau aiskumo. Klauskit savo vyru del ko jie taip pasielge, ko jiems truko. nera lengva bet naudinga suzinoti del ko taip nutiko. kad jei jau nutarsit skirtis nedaryti tokiu klaidu ir pasistengti uzbegti tam uz akiu.

Man labai patiko tai, kad tu nesielgei taip, kaip diktavo pirmas uzpludes jausmas, kad tu neskubejai, o ilgai ieskojai tinkancio sprendimo, griebeisi visko, kaip pati rasai. Manau, jog savo situacijoje tu ir radai pati tinkamiausia sprendima. (Beje tas sprendimas labai priklauso nuo individualios situacijos, kas tiko Gammai, nebutinai tiks kitoms).
Patinka tavo blaivus poziuris, tai, kad tu sugebi protingai, argumentuotai savo sprendima pagristi.
Zodziu man l. patiko tai, kaip tu elgeisi sioje situacijoje.

visiskai pritariu. Galeciau pritarti kiekvienam Gammos zodziui kiekviename poste. Bet- tai imanoma, jei labai myli, jei vyras ir zmona yra seima- partneriai, draugai, dvasiskai artimi zmones. Be to, Gamma be galo stirti sauni moteris. Yokia gali buti tikrai ne kiekviena. Elkites taip, jei sugebesite.
Atsakyti