Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (Tekila @ 2004 07 23, 14:52)
Žinot, jų logika viena- permiegojau, tai reiškias draugaus su manimi, meilės seilės ir ect.OP mano vyriškis da nepasigyrė kad ženotas...(nors ča protingai pasielgė. Pliusas jam).

o as sakau, kad svolocius jisai. Nepaliko merginai apsisprendimo teises, ja apmulkino ir isdure kaip paskutine kekse mad.gif Gal jinai sau prisiekus buvo niekada gyvenime neprasideti su vedusiais, o cia, pati to nezinodama, eme ir susidejo. Ir tie skambuciai greiciau kerstas, nei viltis prisiristi tavo dieda prie saves visam gyvenimui.

Mano sesers diedas viena klaipiedska studente taip mulkino. Tai mes, suzinojusios jos tel. nr., visu pirma jai paskambinom, paklausem, ar pazysta toki ir toki veikeja is Palangos. Ji patvirtino, kad pazysta. tada paklausem, ar jinai zino, kad jis vedes ir turi dukra. Mergaite vos nuoalpin negriuvo ohmy.gif Ir issyk pazadejo, kad santykius nutrauks. Savo pazado laikesi, nes sesers diedas kita meiluze netrukus susirado, is vietines faunos
Atsakyti
QUOTE (Daivytė @ 2004 07 23, 12:43)
Pritariu voblai tegul buna luzeris,pavyduolis ar dar koks nors tik ne ats. kurv....cia baisiausias dalykas,nes tokius kastruoti reiktu,o ne ant sios zemes laikyti ir dar kuiliams atleisti neeeeeeeee siuksles ne vyrai tokie,kur papuola ten drabstosi.
Neduok dieve moterims tokiu slykstunu doh.gif

idomu, ar islieka jusu meile kokiam luzeriui gyva ? kiek metu?? Manau buti salia nevykelio ir aukoti jam savo gyvenima- tai tikrai nusizeminimas ir visiskas saves negerbimas.
Atsakyti
QUOTE (Lolly @ 2004 07 23, 14:01)
butent tokioje situacijoje ta kita moteris yra labai galinga: idomi, nes dar nepazinta, visada issipusciusi, nes neverda jam makaronu ir nelygina vakare vaiko ir jo drabuzeliu ir t.t., ir pan. bet jei ji kada nors atsistos i tavo vieta, vyras ir po pusmecio gali dar kita susirasti. ir siaip labiausiai beibio gaila sad.gif

nu nevirkit jus tu makaronu, nelyginkit jo drabuziu- geriau tuo laiku manikiura padarykit..., paskaitykit. Tuomet turesi te laiko buti graziai ir idomiai.
Atsakyti
Na zinai jei yra seima butina ir lyginti ir maista gaminti,ne vien manikiurus darytis.Aisku reikia ir save prisiziureti,bet nepamirsti,kad ir seima yra g.gif
Atsakyti
QUOTE (Daivytė @ 2004 07 23, 17:37)
Na zinai jei yra seima butina ir lyginti ir maista gaminti,ne vien manikiurus darytis.Aisku reikia ir save prisiziureti,bet nepamirsti,kad ir seima yra g.gif

seoma tai nera pietu vyrimas ir drabuziu lyginimas. tai tik buitis, kuria reikia dalintis lygiomis.
Atsakyti
QUOTE (Mew @ 2004 07 23, 13:28)
Esu.
su girtuokliu galeciau gyventi.
Su bledoonu - nea.

Miau

tai pagal tave Zvirblio vyras, graziai nugyvenes su zmona 9 metus ir nuosirdziai isimylejes kita moteri, yra bledunas??? Jei taip nutiktu paciai, nu isimyletum, ar taip jau drasiai save "b.." pavadintum?????
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 23, 16:30)
o as sakau, kad svolocius jisai. Nepaliko merginai apsisprendimo teises, ja apmulkino ir isdure kaip paskutine kekse mad.gif Gal jinai sau prisiekus buvo niekada gyvenime neprasideti su vedusiais, o cia, pati to nezinodama, eme ir susidejo. Ir tie skambuciai greiciau kerstas, nei viltis prisiristi tavo dieda prie saves visam gyvenimui.

Mano sesers diedas viena klaipiedska studente taip mulkino. Tai mes, suzinojusios jos tel. nr., visu pirma jai paskambinom, paklausem, ar pazysta toki ir toki veikeja is Palangos. Ji patvirtino, kad pazysta. tada paklausem, ar jinai zino, kad jis vedes ir turi dukra. Mergaite vos nuoalpin negriuvo ohmy.gif Ir issyk pazadejo, kad santykius nutrauks. Savo pazado laikesi, nes sesers diedas kita meiluze netrukus susirado, is vietines faunos

Smurkute, nereikia širsti, ji kekšė ir yra. Aš tai žinau.Tokios juk taip pat reikalingos wink.gif
O dėl skambučiu, tai man jos gaila, kad taip greitai vaikinukai jai apsuka galvelę( turbūt mano vyriškis nemažą burtų knygą buvo atsivertęs smile.gif )Ji jam rašė kelis katus,m kaip stipriai jį myli biggrin.gif man nuoširdžiai tokių mergaičių gaila. Ir jų toks kerštas(kaip skambinėjimai) atroso laaabai jau juokingi ir neprotingi. Aš taip niekada nesielgčiau. Vaikų žaidimai ir tiek.
Papildyta @ [mergetime]1090597731[/mergetime]
Ale diedų ištvirkavimai-neišsemiama tema mergaičių tarpe....
Atsakyti
norejau paklausti tu moteru, korios isvyjo savo vyrus neva del neistikimybes- ar tikrai neistikimybe buvo VIENINTELE priezastis? Ar nebuvo taip, kad gyvenot su nevykeliu, ir tai buvo tik paskutinis lasas? Ar tikrai sugriovet taip jau is karto ne nevykusia, o gera santuoka??
Atsakyti
nepateisinciau neistikimybes ir tikrai neatleisciau nei sau nei jam.... jei jau musu seimoje bent vienas kada nors bus neistikimas seima tikrai isirs.... nes NEISIKIMYBE tikrai nera vienintele priezastis issikyrimo tai tik signalas kad jus vienas kito netenkinat ir laikas skirtis... pries tampant neistikimu zmogus zino visus galimus pavojus jo seimai taip kad jis jau buna tam pasiruoses....
Atsakyti
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (nikvik @ 2004 07 23, 15:41)
seoma tai nera pietu vyrimas ir drabuziu lyginimas. tai tik buitis, kuria reikia dalintis lygiomis.

Tikslai- apsižiūrėjau gi seniai menikiūras bedarytas- ainu darytis, a alkanas vaikas tegu biški paklykia- nenumirs gi wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nieko nepridursi thumbup.gif
Atsakyti