Zvirbli, labai gerai suprantu tavo situacija ir mano nuomone, labai protingai joje elgiesi.
buvau ir as tokioj situacijoj, , tik musu atveju abudu siek tiek nuklydom, as anksciau, jis veliau. bet esme ta pati, jis mylejo dvi moteris vienu metu.
iskart pasakau toms, kurios juokiasi is tokios vyro pozicijos, kad tai zmonos pazeminimas ir t.t. galiu pasakyti tik tiek, kad tai jausmai, kuriu negalima valdyti (gal ir galima, bet tai nieko gero neduoda). myleti dvi tikrai galima, bet ta meile labai skirtinga. mane mylejo giliai, jausmingai, besalygiskai. bet kai nutolau siek tiek sunkiu man gyvenimo etapu, jis tiesiog susizavejo kita. tokia, kuri niekada nebuvo pavargusi, pikta, liudna ir prislegta. jinai ji tiesiog ant ranku nesiojo

o as to niekada nedariau (ir nedarysiu)
as ji paleidau. neprasiau sugrizti. praejo pora menesiu, o jis jau norejo grizti. "naujoji meile" baigesi vos tik isejus. prasidejo tik baisios kancios.
galiu pasakyti tik tiek, kad nieko vertos teorijos "as daryciau taip ir taip, ji isspirciau ir pan." ne velnio. kai pati patenki i tokia situacija, buna sokas. kai tai paliecia tavo visa gyvenima, praeiti, dabarti, ateiti, pradedi mastyti kitaip.
spjauni i principus, isdiduma, garbe. darai tai, kad butu tau geriau. ir atleidi, jei taip geriau.
mano atveju man atleisti nereikejo, nes nebuvo ka
gal as trenkta, bet sis ivykis nei kiek nepazeide mano garbes. mums reikejo to issikyrimo tam, kad suprastumem ka vienas kitam reiskiam, ko norim is gyvenimo.
bet visai kas kita yra pamirsti. yra dalyku, kuriu niekada nepamirsiu, o noreciau. bet tai netrukdo gyventi. beje, vyrui daug sunkiau pamirsti mano susizavejimus
Papildyta @ [mergetime]1090602691[/mergetime] Dar reikia atskirti vyrus bliadunus, kurie kas menesi susiranda po nauja meile
ir tokius, kuriems tas nutinka viena karta gyvenime. ir kurie isdrista pasakyti viska, neslepti, neapgaudineti.