Pasidalinkim du kelius-
Ir nieko nereikes dalintis,
Gal niekada nebeuzklius
Uz tavo zodziu mano mintys.
Galbut tada nebesopes
Labiau, nei istveriu - nesaukus-
Galbut tada neberupes
Paliesti pirstais tavo plaukus.
Gal asara istirps, isdzius,
Kadais ledu sirdy sustingus...
Pasidalinkim du kelius
Ir suvaidinkime laimingus.
(Dalia Saukaityte)
Grazu ar ne? Ir dar. Pabandyk parasyti vyrui laiska. Parasyk viska: kaip jautiesi, ko tikiesi, kodel tau liudna ir t.t. Rastu daug lengviau viska isdestyti nei pasakyti zodziu, kai asaros grauzia gerkle. Gal ir tau parasys atsakyma, nes tai jam pasirodys geras budas pasakyti tai, ka jauti ir ko nori.
QUOTE (Viksva @ 2004 07 20, 14:18) |
Dianushka, o tu savo vyrą vis dar myli? O gal tai pripratimas? Yra tokia ritiečių išintis, kaip pacituoti neprisimenu, bet esmė tokia, kad pirma karta atleidžia išmintingi žmonės, o antrą kartą kvaili. |
As ir pati galvoju, kad esu paskutine kvaile. Myliu ji, bet ir slyksciuosi. Kai pagalvoju, kad jis su jomis pasibarskines pas mane grizdavo, o as jam (budama nescia) siulydavau oralini...bjauru bjauru, apsivemsiu...
Del to grozio, kaip cia kazkas minejo. Tai galiu pasakyti, kad per nestuma priaugau vos 7 kg. Dabar dar kudesne nei pries pastojant. Mane mate zmones isvoso stebisi, ar as gimdziau. Siaip esu is tu aukstu, lieknu, ilgom kojom, tamsiu ilgu plauku moteris. Visa nestuma stengiausi buti grazi, neapsileidau. Dariau manikiurus, pedikiurus ir t.t., bet nieks negelbejo jis vistiek nei bunant man nesciai, nei pries pastojant negeide manes. Daznai atkirsdavo man : cepelinai daznai valgomi irgi nusibosta". Tada lauziau galva- gal jis per daug dirba, gal jam vitaminu reikia. Durnele paskutine buvau, dar vitaminus vyriskai potencijai kelti pirkau- bet ant manes jis nesipraktikavo....nes buvo kur gara islieti. Daznai mane kaltindavo, kad nuo manes ji beria(toje vietoje), as vel gi tikejau: gal kasnors pas mane negerai. O dabar pasirodo buvo kitu tam priezasciu. Kai ( dar pries pastojant) jis pradejo skustis toje vietoje, paklausiau ka tai reiskia, tai atsakymas buvo- kad ne taip prakaituotu. As ir vel buvau kaip durne apgauta.
Dabar vardiju, vardiju ir pati stebiuosi, kaip as galejau tiketi tokiomis jo nesamonemis. Kaip ziauru!
Ir uz ka man tokia nelaime? Uz ka toks nedekingumas? Pati labai megstu seimininkauti- dariau valgi, tvarkiau buta, lyginau ir ploviau jo skudurus. O pasirodo nebuvo del ko stengtis.
Dianushka, o tu savo vyrą vis dar myli? O gal tai pripratimas? Yra tokia ritiečių išintis, kaip pacituoti neprisimenu, bet esmė tokia, kad pirma karta atleidžia išmintingi žmonės, o antrą kartą kvaili. |
As ir pati galvoju, kad esu paskutine kvaile. Myliu ji, bet ir slyksciuosi. Kai pagalvoju, kad jis su jomis pasibarskines pas mane grizdavo, o as jam (budama nescia) siulydavau oralini...bjauru bjauru, apsivemsiu...
Del to grozio, kaip cia kazkas minejo. Tai galiu pasakyti, kad per nestuma priaugau vos 7 kg. Dabar dar kudesne nei pries pastojant. Mane mate zmones isvoso stebisi, ar as gimdziau. Siaip esu is tu aukstu, lieknu, ilgom kojom, tamsiu ilgu plauku moteris. Visa nestuma stengiausi buti grazi, neapsileidau. Dariau manikiurus, pedikiurus ir t.t., bet nieks negelbejo jis vistiek nei bunant man nesciai, nei pries pastojant negeide manes. Daznai atkirsdavo man : cepelinai daznai valgomi irgi nusibosta". Tada lauziau galva- gal jis per daug dirba, gal jam vitaminu reikia. Durnele paskutine buvau, dar vitaminus vyriskai potencijai kelti pirkau- bet ant manes jis nesipraktikavo....nes buvo kur gara islieti. Daznai mane kaltindavo, kad nuo manes ji beria(toje vietoje), as vel gi tikejau: gal kasnors pas mane negerai. O dabar pasirodo buvo kitu tam priezasciu. Kai ( dar pries pastojant) jis pradejo skustis toje vietoje, paklausiau ka tai reiskia, tai atsakymas buvo- kad ne taip prakaituotu. As ir vel buvau kaip durne apgauta.
Dabar vardiju, vardiju ir pati stebiuosi, kaip as galejau tiketi tokiomis jo nesamonemis. Kaip ziauru!
Ir uz ka man tokia nelaime? Uz ka toks nedekingumas? Pati labai megstu seimininkauti- dariau valgi, tvarkiau buta, lyginau ir ploviau jo skudurus. O pasirodo nebuvo del ko stengtis.
Papildyta @ [mergetime]1090328787[/mergetime]
Oi, sorry, kompas sustreikavo.
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 20, 14:48) |
Tegu palieka visa jusu uzgyventa turta tau, ir eina pas ta savo...kazi ar ilgai su ja bus? ![]() |
Lape, jis man pats ta siule!!! Jis zada vsika man palikti, bet is tiesu netiki, kad su ja jam kazkas ilgam iseis. Tipo pabus kelis menesius ir tada supras, kad jausmai jai baigesi. Nes dabar jis tiesiog negali uzbraukti jausmu. Bet as nezinau, ar galeciau tada ji priimti... Na, ziurint, kas ivyktu per ta laika.
ragana, baisiai graziai parasei. Jei nuspresiu pasiusti ji velniop, parasysiu si eilerasti. Tik kaip mums reikes paskui bendrauti? O bendrauti reikes del maziukes. Is siaip mes gyvenime nesame rimtai pykesi. Jei pyktumemes, mustumemes butu daug lengviau. Dianushka, juk jis net nesistengia vaidinti, kad tave myli. Maniskis bent jau suokia, kaip jam sunku, kokia as jam svarbi ir kad jis vis tiek negales manes palikti, kad vis tiek lankys ir t.t.
Na, gal ir gali tie vyrai myleti dvi iskarto-suprasi juos..Pries koki pusmeti per firmos vakareli vienas daugiametis kolega eme ir prisipazino meilej
Vnz. sake, kad myli ir zmona, ir mane
Nes mes jam labai panasios ir t.t. ir pan..
Problemele tame, kad man tos jo meiles visai nereik, ir as jos niekad nepastebedavau ir noreciau ir toliau nepastebet, bet dabar jau pastebiu, kadangi va-informavo
Vnz. uzknisa mane sita situacija, bet nei kur dingt-aisku nesudarau as jokio pagrindo, net apribojau visokias savo zajavkes, kurias paprastai metau visiems aplinkiniams vyrams...Neduok die, paaiskes, kad yra dar tokiu slaptu isimylejeliu

Vnz. sake, kad myli ir zmona, ir mane

Problemele tame, kad man tos jo meiles visai nereik, ir as jos niekad nepastebedavau ir noreciau ir toliau nepastebet, bet dabar jau pastebiu, kadangi va-informavo

Vnz. uzknisa mane sita situacija, bet nei kur dingt-aisku nesudarau as jokio pagrindo, net apribojau visokias savo zajavkes, kurias paprastai metau visiems aplinkiniams vyrams...Neduok die, paaiskes, kad yra dar tokiu slaptu isimylejeliu

Zvirbli, as tavo vietoje- jei tai pirmas kartas atleisciau ir dar paskatinciau likti su tavimi. Turi pakovoti- jei tai pirmas kartas. Zinoma, jis turi labai aiskiai tai parodyti. Kalbejau su vienu labai geru draugu- tai jis man isaiskino vyriska logika (zinoma ji ne mano naudai, bet manau, kad tavo atvejis geresnis-ta prasme yra sansas pateisniti pagal vyriska logika) Zodziu jei nuklydo 1 karta- reikia duoti sansa pasitaisyti ir dar atsargiai (to per daug nerodant jam paskatinti apsisprendima likti su tavimi, jokiu budu neisleisti, pastatyti ultimatuma), bet jei tai daugkartiniai nuklydimai, tai yra du variantai. Pirmas- tik seksas po 10 min. karta per metus, isgerus. Tai anot vyru naturalu. Nereikia pykti. Antras- pastovus po 10 min. daug kartu per metus blaivia galva- tada verta susimastyti, ar verta su tokiu toliau gyventi.
Maniskis dabar tai jau kaip koks vieverselis suokia, kad geresnes niekur neras, ir kad labai mane myli, ir kad dabar jauciasi labai blogai ir t.t. Zliumbia krokodilo asaromis, maldauja atleidimo. sako, kad nepaliks nei manes nei vaiko, neduos skyrybu ir t.t.
Maniskis dabar tai jau kaip koks vieverselis suokia, kad geresnes niekur neras, ir kad labai mane myli, ir kad dabar jauciasi labai blogai ir t.t. Zliumbia krokodilo asaromis, maldauja atleidimo. sako, kad nepaliks nei manes nei vaiko, neduos skyrybu ir t.t.
Tai taviskis nori, kad ir avinelis gyvas butu-o ir vilkas sotus,taip reikalai nesidaro...Jis nueis -pasismagins ir sugris,bet ar tau to reikia?Per daug gerai jis cia nori...Tavo vietoje, koki vakara jam vaikuti palikciau pasiziureti, o pati issipusciusi su drauge eiciau i kavinuke pasedeti

Tema ta pati, o istorijos labai skiriasi...
Vienoje - grynai kuiliška fiziologija, kitoje - įsipynę jausmai...
Nu, nors užmušk, nežinau kuri blogybė mažesnė...
Dianuška, skaitau tavo postus ir siutas ima...
Bėk tu nuo jo, varyk jį po velnių kuo greičiau... Nieks daugiau tavęs taip nepaniekins kaip tas niekšas
Būčiau tavo vietoje, tai tikriausiai tektų dalį amželio kaliūzėj pasėdėti, nes nesusiturėčiau
Vienoje - grynai kuiliška fiziologija, kitoje - įsipynę jausmai...

Nu, nors užmušk, nežinau kuri blogybė mažesnė...

Dianuška, skaitau tavo postus ir siutas ima...