Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

As skorpionas - jautis, jis - jautis - tigras smile.gif. Kartu jau trys metai smile.gif dar nesusituoke, bet gincu nebuvo niekada smile.gif smile.gif. Jis labai uzdaras, bet teisingas ir jautrus man, as jausmu virduliukas - cia dziugauju del drugelio lauke, cia pykstu ant pasaulio, kad planetos nesaugo, o kita akimirka atrodo, kad galiu savo "jautuka" taip uzmyluoti, kad mirsiu nuo issekimo smile.gif. Kartu mums labai gera smile.gif, daug kalbames, kartu pramogaujam, abieju pomegiai panasus smile.gif. Nezinau, ar gali buti geriau smile.gif wub.gif
Atsakyti
Aš-skorpionas,o vyras jautis.
Jis tai toks palyginti ramus,švelnus(kasdien apkabina,paglosto wub.gif ) ir gerietiškas,o vat aš.. doh.gif
Bet jis per ginčus dažniausiai jis dėl šventos ramybės nusileidžia wub.gif
Atsakyti
as jautis, ji skorpionas - 3 metus graziai draugavom
as jautis, kita ji skorpionas - keli men draugystes ir man jau gana smile.gif
Atsakyti
turiu pastebejima, kad geresni santykiai, kai moteris yra jautis, o vyras - skorpionas.

Nes kai moteris - skorpione, o vyras - jautis, tai kiek pastebejau, jam dazniau tenka nusileisti ir vyras tampa laikomu po padu ax.gif o tas, mano manymu, neitin gerai veikia santykius, bent jau as tokiu nenoreciau...
Atsakyti
QUOTE(Sandrioske @ 2009 08 26, 19:48)
turiu pastebejima, kad geresni santykiai, kai moteris yra jautis, o vyras - skorpionas.

Nes kai moteris - skorpione, o vyras - jautis, tai kiek pastebejau, jam dazniau tenka nusileisti ir vyras tampa laikomu po padu  ax.gif  o tas, mano manymu, neitin gerai veikia santykius, bent jau as tokiu nenoreciau...

maniskis jautis.. as skorpione... tikrai pripazystu, kad jam daznai tenka nusileisti mano uzgaidoms ir pykciams.. jis visada toks ramus islieka. jei as buciau kazkiek ramesne, tai turbut niekad ir nesipyktumem.. jei anksciau dar nusileisdavo kiekviena karta, tai dabar jau vis islenda kazkur jo ragiukai. matyt, jau pabodo taikstytis su mano uzgaidom.. reikia man susiimt, o tai grazius santykius paversiu kosmaru unsure.gif
Atsakyti
as skorpione, jis jautis... jau 3 metai kartu 4u.gif is pradziu buvo viskas tiesiog nuostabu - aistra, charakteriu atitikimas, gincu nebuvimas (nors ir dabar galiu pasakyti, kad nesam labai rimtai susipyke lyg siol 4u.gif )taciau dabar pasigendu vis labiau ir labiau romantiskumo, svelnumo, jis toks jausmu per daug nerodantis, ramus, realistas (juk jautis - tvirtai stovintis ant zemes)...o stai as noriu kokiu nuotykiu vis, dar esu labai permaininga, kaip kazkuri is cia mamyciu sake - viena diena galiu dziaugtis drugeliu laukuose, saules spinduleliu is ryto, o kita diena galiu pykti ant viso pasaulio uz koki niekuti.. bigsmile.gif tik galima ji pagirti uz tai jog atlaiko mano nuotaiku kaitas ir nekyla del to dideliu gincu, nors aisku nebutu jautis, jis taip pat kartais parodo savo ragus - pyksta, kad as kazko pykstu... doh.gif
o didziausia problema yra ta jog as visada noriu issiaiskinti tai kas man nepatinka, jei as turiu kokiu priekaistu noriu juos issakyti, noriu padiskutuoti, galbut ir jis yra kazkuo nepatenkintas, bet tokie pokalbiai dazniausiai baigiasi mano monologu ir ilga tyla po jo... doh.gif cia pats blogiausias bruozas is jo puses manau... unsure.gif
Atsakyti
Mano vaikinas jautis, o as skorpione. viskas butu gerai, jokiu rimtu konfliktu kolkas, TIK yra problema turim tema del kurios konfliktus keliu as, man tiesiog neuztenka laiko kartu (gyvenam atskirai, gyvenimas drauge sia problema isprestu, bet as nepasiruosusi tam dar) .... jam vis reikia pabut vienam (pas kitas nevaiksto). bet tai mane veda is kantrybes ir kartais norisi viska mest, bet skubotai sprendimu jokiu nepriimu. Siaip viskas butu puiku, pavydas is abieju pusiu nelabai tetrukdo, jis svelnus ir apkabina visada, glaustosi, mielas, man tai labai patinka, seksas puikiausias koks begali buti....
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 09 23, 10:32)
maniskis jautis.. as skorpione... tikrai pripazystu, kad jam daznai tenka nusileisti mano uzgaidoms ir pykciams.. jis visada toks ramus islieka. jei as buciau kazkiek ramesne, tai turbut niekad ir nesipyktumem.. jei anksciau dar nusileisdavo kiekviena karta, tai dabar jau vis islenda kazkur jo ragiukai. matyt, jau pabodo taikstytis su mano uzgaidom..

toks jausmas kad rasiau as, kaip viskas atitinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o siaip kalbant apie musu santykius tai isties jie yra nuostabus wub.gif neseniai susilaukem vaikelio ir visi jausmai dar labiau sustiprejo wub.gif savo jautuko i nieka kita nekeisciau wub.gif
Atsakyti
mano podruškė Jautis ir vis po Skorpioną isgyja lotuliukas.gif

Mano pastebėjimas - Ji pastovei būna po padu doh.gif
Atsakyti
Labukas visoms kontaktuojančioms su vyrais skorpionais lotuliukas.gif
skaičiau ir galvojau,... patirta, praeina, atlaikyta doh.gif bet kaip pastebejau, turi skirtuma kas jautis, kas skorpionas. Aš esu jautis, o mano vyras skorpionas ir net nežinau nuo ko pradėt, kaip ir dauguma kurios esat jaučiai sakėt, nei kartu, nei atskirai tai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , taip ir mums, susipažinom prieš 5 metus, vede jau 2 metai, tai siaubas ko tik nebuvo per tuos 3 gyvenimo metus ne santuokoje,nežinau kiek kaetu dejau tases ir skyremes ir kiek kartų taikėmės doh.gif košmaras, sutinku su viskuo praktiskai ka raset, labai pasitikintys savimi, jie teisingiausi ir gali griut negyvas nenuginčysi niekaip, nors akivaizdu kad taip nera doh.gif ir taip viska išvarto, kad palieku kalta i psio doh.gif dar labai daug duoda jo seimos isugdytos vertybės, prie to man buvo sunkiausi priprasti doh.gif tuos tris metus kol gyvenom niekaip nesupratau nu kaip taip zmogus gali pagarbos kitam netureti, kulturos nebuvimas ir dar daug visokiu smulkmeneliu kurios man bade ziauriai akis doh.gif o keisčiausia tai, kad po vestuviu pamažu viskas pradėjo keistis, gimus suneliui paliko supratingesnis ir pakalbeti galima be gincu, gražiai visada viska aiskindavau, kad taip negrazu, kad niekas taip nedaro ir t.t, gal tas dave naudos, sunku dabar man pasakyti... buna, kad susikertam, bet jei matau kad prasmes gincui sitam testis nera, tai nuleidziu ir psio, kam cia dar nervus gadinti, visi turi savo tiesas ir kiekvieno ji yra pati teisingiausia mirksiukas.gif manau kaip ir kai kurios raset, reikia ismokti laviruoti santykiuose su priesingos lyties atstovais, kokie jie bebutu, juk esame visi is skirtingų seimų, pas kuriuos skirtingi papročiai vertybės bei požiūriai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 28 sausio 2010 - 15:06
Mes su vyru irgi is tos pacios kompanijos - skorpione ir jautis. Bet mes jau 10 metu kartu ir labai karstai vienas kita mylime.

Kas tuos skorpioniskus ragiukus bigsmile.gif atlaikytu jei ne ramus ir susitvardantys jautukai.

Ir po jokiu padu mano vyro nepakisi - pas mus lygiava, vat taip - tikras socializmas. tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif aš ta kietoji skorpionė, jis jautis, nu šakis pora esam lotuliukas.gif , nu kas per kaštakošiai tie jautukai, o pavydumas tai nerealus bigsmile.gif , atrodo gali prisikabint prie stulpo jei tik norėtų smile.gif , bet sutariam puikiai, labai šeimyniški žmonės tie vyrukai jautukai ax.gif , kažkaip kartais net stebina, kai atsisako pasisėdėjimo su draugais tam kad pasibūtų su manim, arba tempiasi kartu į baliuškas drinks_cheers.gif . labai geri vyrai jautukai džiaugiuosi labai tokį geruolį suradusi smile.gif
Atsakyti