Labukas visoms kontaktuojančioms su vyrais skorpionais
skaičiau ir galvojau,... patirta, praeina, atlaikyta

bet kaip pastebejau, turi skirtuma kas jautis, kas skorpionas. Aš esu jautis, o mano vyras skorpionas ir net nežinau nuo ko pradėt, kaip ir dauguma kurios esat jaučiai sakėt, nei kartu, nei atskirai tai

, taip ir mums, susipažinom prieš 5 metus, vede jau 2 metai, tai siaubas ko tik nebuvo per tuos 3 gyvenimo metus ne santuokoje,nežinau kiek kaetu dejau tases ir skyremes ir kiek kartų taikėmės

košmaras, sutinku su viskuo praktiskai ka raset, labai pasitikintys savimi, jie teisingiausi ir gali griut negyvas nenuginčysi niekaip, nors akivaizdu kad taip nera

ir taip viska išvarto, kad palieku kalta i psio

dar labai daug duoda jo seimos isugdytos vertybės, prie to man buvo sunkiausi priprasti

tuos tris metus kol gyvenom niekaip nesupratau nu kaip taip zmogus gali pagarbos kitam netureti, kulturos nebuvimas ir dar daug visokiu smulkmeneliu kurios man bade ziauriai akis

o keisčiausia tai, kad po vestuviu pamažu viskas pradėjo keistis, gimus suneliui paliko supratingesnis ir pakalbeti galima be gincu, gražiai visada viska aiskindavau, kad taip negrazu, kad niekas taip nedaro ir t.t, gal tas dave naudos, sunku dabar man pasakyti... buna, kad susikertam, bet jei matau kad prasmes gincui sitam testis nera, tai nuleidziu ir psio, kam cia dar nervus gadinti, visi turi savo tiesas ir kiekvieno ji yra pati teisingiausia

manau kaip ir kai kurios raset, reikia ismokti laviruoti santykiuose su priesingos lyties atstovais, kokie jie bebutu, juk esame visi is skirtingų seimų, pas kuriuos skirtingi papročiai vertybės bei požiūriai