Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

lotuliukas.gif kaip cia viskas atitinka, as skorpione , jis jautis. abu charakteriai sunkus, bet viduj kaip as sakau slepiasi geri zmones smile.gif nebeesu jau tokia skorpioniskai uzsispyrus ir pikta, tad stengiuosi visus nesusipratimus nukreipt teigiama linkme.
o del papildymo vienas kito, tai tikrai jauciasi, jis logika, as jausmai smile.gif
Atsakyti
nu zinot,skaitau ir galvoju,nu va,tas pats pas mus smile.gif
as noriu pabuti apkabinta,svelniai pabuciuota ir viskas, o jis...noriu noriu ir vel noriu.
labai retai,kada paklausi ant bajero,o jis pasakytu kas nenori smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif
atrodo i mane ziuti kaip i to dalyko objekta.
bet gerai su juo sutariu,zinoma uzsispyres, galvoja visad kad yra teisus, visad nori daryti taip,kaip kiti nedaro. visur nori lekti,matyti,dalyvauti,o as jo priesingybe,man turi buti,kaip pas visus, asnoriu patinginiauti, neskubeti.
esam kartais vienodi,bet ir skirtingi.
turiu labai thumbup.gif horoskopu knyga,kur tikra tiesa apie santykius parasyta.
Atsakyti
vat gi, aš skorpionė-beždžionė, o mano vyras jautis - kiaulė, nu žinokit... aš tyliu , tyliu, tyliu... nežinau kiek dar ilgai tylėsiu
jis degtukas, plykst perdegė ir viskas, pavydus, bet mielas, kai jį pirmą kartą pamačiau, pagalvojau kad jis bus mano vyras, vat ir tapo juo:)
visi mano buvę exai buvo jaučiai, nžn kodėl
gyvenam gerai, sakyčiau rūpinasi , yra geras, taupus, kartais tas jo taupumas mane žudo, bet aš gudri, kaip kažkuri jau rašė, vis tiek būna taip kaip aš noriu, nors jis galvoja, kad taip, kaip jis nori:) biggrin.gif
jaučiai šaunūs vyrai,beje, kiek žinau, priskiriami prie ištikimiausių ženklų, šeimos žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Štai aš skorpionė jis Jautis kartu jau 17 metų ir visko būna g.gif
Atsakyti
mes gyvenam ir puikej sugyvenam jei susipykstam greit ir susitaikom biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif o kaip kiti jusų jaučiai ?...manasis kažkoks nesukalbamas paskutiniu laiku vien nepasitenkinimai kyla g.gif ... kas vyksta kas pas jus?
Atsakyti
[SIZE=1][COLOR=yellow] TAI KĄ PAS JUS JAUČIAI VIETOJE? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2009 02 24, 21:56)
[SIZE=1][COLOR=yellow] TAI KĄ PAS JUS JAUČIAI VIETOJE? ax.gif  g.gif

doh.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aš skorpionė, bet vyrų jaučių negaliu pakęst kažkodėl biggrin.gif kiek pažinojau, visi jie mane nerindavo. Bet va mano geriausia draugė - jautis, sutariam puikiai thumbup.gif
Atsakyti
o mano jautukas labai ramus ir geras, pirmas nusileidzia, atsipraso , o man kaip skorpionei to ir reikia kad susileisciau bigsmile.gif todel dideliu pykciu pas mus retai buna, o jei ir buna tai labai jau trumpalaikiai ax.gif
Atsakyti
fantastika, pora kaip tvora doh.gif mergaites teisingai sakot, kartu negalim, atskirai irgi niekaip...turiu simpatija skorpiona-gyvate, o pati esu jautis-ozka, abu skaudziai badomes, bet jauciu esam sadistai- mozorchistai, kuo daugiau skausmo ir pykcio, tuo daugiau aistros ir traukos vienam prie kito...Jauciu, kad noriu ji uzmusti, bet negaliu apie ji negalvoti ir nemyleti...

Tai "amerikietisku kalneliu" santykiai, myliu-nekenciu, noriu-negaliu... Gyvenimas grazus, gyvenam viena karta tongue.gif
Atsakyti