QUOTE(Maidenana @ 2012 11 23, 20:28)
kaip tau pasakius... jam jo urologas pasake, kad tavo reikalas yra tureti pakankamai spermos ir VISKAS. Vat is mano puses didelis zmogiskasis ACIU urologui, per kuri as nebeturiu nei palaikymo, nei sveikatos ir nieko apskritai, o tik tylius prikaisiojimus.
Beje, vis delto S nusprende, kad man AFS, nes kitu nesivystanciu priezasciu kaip ir nera. Todel sedesiu ant clexano. Cia jau nebesvarstytina su kuriuo vyru, nes si problema vien tik mano.
Beje, vis delto S nusprende, kad man AFS, nes kitu nesivystanciu priezasciu kaip ir nera. Todel sedesiu ant clexano. Cia jau nebesvarstytina su kuriuo vyru, nes si problema vien tik mano.

QUOTE(šifonyte @ 2012 11 23, 21:56)
sveikutes laukiancios ir besilaukiancios bei sulaukusios
vis paskaitineju jusu temute, kaip jus siltai bendraujat ne tik pagrindiniu sia tema bet ir visom gyvenimiskom temom ir nusprendziau prie jusu prisijungti, aisku jei priimsit

vis paskaitineju jusu temute, kaip jus siltai bendraujat ne tik pagrindiniu sia tema bet ir visom gyvenimiskom temom ir nusprendziau prie jusu prisijungti, aisku jei priimsit

Sveika, aisku priimsim

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 23, 21:59)
na bet juk vaistus skiria kiekvienai pagal kiekvienos augima foliu gleivines....
manau tau reikia nusiraminti ir nebijoti tos hiperstimuliacijos nes jei bijosim negalim eiti i miska.... drasiau mergyt
manau tau reikia nusiraminti ir nebijoti tos hiperstimuliacijos nes jei bijosim negalim eiti i miska.... drasiau mergyt

Bet is kur Treisui zinoti, kaip ten auga mano foliai ir gleivine, jei mate mane tik viena karta, o kita syki kai susitiksim, jau startuosim su IVF

Ar is mano zinuciu atrodo, kad labai nerimauju?

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 23, 22:26)
as tai ir closto, ir femaros, ir gonalio , ir luverio , ir puregono , ir menopuro, ir diferelino, ir cetrotide...per stimuliaciijas ir iui gerdavau ir leisdavaus ... vietoj dufo crinona naudoju...bet vistiek...deje niekas nevyksta... bet tikiu kad kazkada ivyks... 

Oho, kiek tu visko isbandzius