Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 23, 20:28)
kaip tau pasakius... jam jo urologas pasake, kad tavo reikalas yra tureti pakankamai spermos ir VISKAS. Vat is mano puses didelis zmogiskasis ACIU urologui, per kuri as nebeturiu nei palaikymo, nei sveikatos ir nieko apskritai, o tik tylius prikaisiojimus.

Beje, vis delto S nusprende, kad man AFS, nes kitu nesivystanciu priezasciu kaip ir nera. Todel sedesiu ant clexano. Cia jau nebesvarstytina su kuriuo vyru, nes si problema vien tik mano.

console.gif Nezinau, ka parasyti. Tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir del vyro, ir del AFS...

QUOTE(šifonyte @ 2012 11 23, 21:56)
sveikutes laukiancios ir besilaukiancios bei sulaukusios  biggrin.gif

vis paskaitineju jusu temute, kaip jus siltai bendraujat ne tik pagrindiniu sia tema bet ir visom gyvenimiskom temom ir nusprendziau prie jusu prisijungti, aisku jei priimsit blush2.gif

Sveika, aisku priimsim 4u.gif Tai pasipasakok ka nors, kodel tau prireike cia prisijungti 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 23, 21:59)
na bet juk vaistus skiria kiekvienai pagal kiekvienos augima foliu gleivines....

manau tau reikia nusiraminti ir nebijoti tos hiperstimuliacijos nes jei bijosim negalim eiti i miska.... drasiau mergyt  4u.gif

Bet is kur Treisui zinoti, kaip ten auga mano foliai ir gleivine, jei mate mane tik viena karta, o kita syki kai susitiksim, jau startuosim su IVF mirksiukas.gif

Ar is mano zinuciu atrodo, kad labai nerimauju? biggrin.gif As is tikruju labai rami esu, tiesiog kol laukiu vyro spermos atsigavimo, nera ka veikt man, tai ir prisigalvoju visokiu dalyku biggrin.gif Jei paaiskes, kad pas vyra spermos nepakanka IUI, tai tikrai nieko nebelauksiu ir darysiu IVF, bet kol isivaizduoju, kad turiu pasirinkima, tai ir svarstau, kas labiau apsimoka blush2.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 23, 22:26)
as tai ir closto, ir femaros, ir gonalio , ir luverio , ir puregono , ir menopuro,  ir diferelino,  ir cetrotide...per stimuliaciijas ir iui gerdavau ir leisdavaus ... vietoj dufo crinona naudoju...bet vistiek...deje niekas nevyksta... bet tikiu kad kazkada ivyks... cool.gif

Oho, kiek tu visko isbandzius unsure.gif O naturaliam cikle tau auga foliai?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 23, 22:55)
Bet is kur Treisui zinoti, kaip ten auga mano foliai ir gleivine, jei mate mane tik viena karta, o kita syki kai susitiksim, jau startuosim su IVF  mirksiukas.gif

Ar is mano zinuciu atrodo, kad labai nerimauju?  biggrin.gif As is tikruju labai rami esu, tiesiog kol laukiu vyro spermos atsigavimo, nera ka veikt man, tai ir prisigalvoju visokiu dalyku biggrin.gif Jei paaiskes, kad pas vyra spermos nepakanka IUI, tai tikrai nieko nebelauksiu ir darysiu IVF, bet kol isivaizduoju, kad turiu pasirinkima, tai ir svarstau, kas labiau apsimoka  blush2.gif
Oho, kiek tu visko isbandzius  unsure.gif O naturaliam cikle tau auga foliai?

na gal as ne taip supratau blush2.gif tiesiog pasirode kad labai nerimauji... sorryyy 4u.gif

na taip jei T tave mate tik karta tada jau tikrai sunkiau...todel as ir ryzausi ne veinam iui kad paziuretu kas kaip...
taip man auga foliai naturaliai, nereiketu stimuliuoti , bet kito gydymo nevaisingumui nera.... todel ir stimuliuojuosi ir vis dar zaidziu su iui...o vdrug pavyks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 23, 23:00)
na gal as ne taip supratau  blush2.gif tiesiog pasirode kad labai nerimauji... sorryyy 4u.gif

na taip jei T tave mate tik karta tada jau tikrai sunkiau...todel as ir ryzausi ne veinam iui kad paziuretu kas kaip...

o vdrug pavyks  lotuliukas.gif

Ne tau vienai taip pasirode blush2.gif Matyt, nemoku zodziais tiksliai isreiksti savo minciu ir jausmu biggrin.gif

As irgi norejau pirma IUI isbandyti, bet nepavyko... Na, gruodzio men. dar yra sansas, jei tik vyro spermatozoidai per paskutines 3 savaites vel nenumire rolleyes.gif

To tau nuosirdziai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 23, 23:11)
Ne tau vienai taip pasirode  blush2.gif Matyt, nemoku zodziais tiksliai isreiksti savo minciu ir jausmu biggrin.gif

As irgi norejau pirma IUI isbandyti, bet nepavyko... Na, gruodzio men. dar yra sansas, jei tik vyro spermatozoidai per paskutines 3 savaites vel nenumire  rolleyes.gif

To tau nuosirdziai ir linkiu  4u.gif

na matai dabar as jau supratau del ko nerimauji, ne sjei nesat dare stimuliaciju ir nera jis taves apziurinejes kas kaip auga tai naturalu kad siek tiek nerimauji ir mastai kas kaip 4u.gif
na bet labai tikiuos kad jusu spermiukai bus gausus , gyvybingi ir greiti ir galesit isbandyti iui 4u.gif

palinkejimus priimu blush2.gif dar siek tiek daugiau nei savaite ir jau zinosiu kaip sis iui pavyko... bus kaip bus , bet neketinu atsisakyti to kas nuostabu tik del to kad sunku cool.gif parymosiu pasikeiksnosiu ...ir vel kilsiu... cool.gif

sifonyte sveika prisijungus 4u.gif

jurmarta kaip tu? kaip pozymiai ? kada NT ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 23 lapkričio 2012 - 22:19
Kaip bjauriai pilvą tempia. Įkaliau konjako šaukštą - į galvą davė lotuliukas.gif

Šifonyte, svaika prisijungus 4u.gif

Vis pagalvoju, kaip ten Zuzla su šeimyna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 23, 23:51)
Kaip bjauriai pilvą tempia. Įkaliau konjako šaukštą - į galvą davė  lotuliukas.gif

Šifonyte, svaika prisijungus  4u.gif

Vis pagalvoju, kaip ten Zuzla su šeimyna  wub.gif

grim kaip tu ? vuis dar guli ane? o kiek jums savaiteliu jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 23, 22:52)
grim kaip tu ? vuis dar guli ane? o kiek jums savaiteliu jau  wub.gif

Guliu... Trinu sofkes namie smile.gif Vakar visai nieko buvo, o šiandien nemažai sutraukinėja... Nu bet nieko, vis tiek viskas bus gerai bigsmile.gif
Mums 29 savaitės...
Atsakyti
na mano istorija prasidejo pries daugiau kaip du metus. su vyru nusprendem pagausint seimyna, taciau po puses metu nesisaugojimo ir nepastojimo siek tiek susirupinom, bet poliklinikos gine sake neprgyvent, esat dar jauni(man dabar 27, vyrui 29), stenkites, sekit BT. bet vistiek nieko, tada pasiule istirt vyra, istyrem, nieko labai blogo nerado, galetu but daugiau greituju, bet siaip beveik viskas i normas tilpo, ai tik patologiniu nemazai. vel bandom naturaliai. grizus is atostogu supratau kad veluoja mm, trys testai parode II, laimingi be galo (cia viskas po metu bandymo), taciau 6 savaite savaime persileidau. asaru pakalne, saves kaltinimas ir t.t... vyras padejo atsitiest ir toliau bandom. dar po puses metu vyras siulo nueit pas privatu ginekologa. nu ir ka nuejus, istyre bacilas, UG ir pamate kazkoki darini (saktosalpingsas). laukia LP. atlaikiau LP, pasirodo kad buvo ne tik saktosalpingsas bet ir uzake kiausintakiai, kaip isoperaves gydytojas sake kad pastot sansu buvo 0, dabar zymiai padaugejo. aisku tiek saktosalpingsas tiek uzakimas gali pasikartot, nuo to nieks neapsaugotas(taip sake gyd). gyd teigimu turbut po persileidimo buvo uzdegimas ir visa tai atsirado, nors poliklinikos gine nieko nerado, jokio uzdegimo. po LP sake megint pastot natur nuo puses iki 1metu, toliau IVF. praejo daugiau kaip puse metu ir mes jau uzsiregistrave pradet pasiruosima IVF. nieko dar nezinau kas kaip, viska aptarsim pirmad. tikiu kad tikrai pavyks mums turet stebukleli, ko ir jum visom linkiu 4u.gif
biski issipleciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 23, 23:56)
Guliu... Trinu sofkes namie smile.gif Vakar visai nieko buvo, o šiandien nemažai sutraukinėja... Nu bet nieko, vis tiek viskas bus gerai  bigsmile.gif
Mums 29 savaitės...

o tai jau greit ir atostogauti iseisi , nu bet kaip taip laikas bega.... vajei kokie jus jau dideli wub.gif
gulek gulek trink kiek tik reikes tas sofas juk bus proga atsinaujint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 23, 16:46)
Sveikutes smile.gif

Nu ka, uz valandzikes pas S. bus ramiau, eisiu viena (siaip, nieko kito ir nesitikejau..) Po to pagaminsiu vakariene ir eisiu alucio. vat.  pradesiu tasyte krauistyt ir adios, lietuv ele eilini karta.

Tai vėl nesilaikė žodžio. manau, kad jo ego čia labai didelis ir trukdo. Jam sunku pripažinti, kad ir pas jį nėra taip gražu kaip atrodo. Todėl ieško pretekstų, kad tik nereiktų pas S eiti.Laikykis 4u.gif Dabar vėl ilgam išskrendi?

QUOTE(šifonyte @ 2012 11 23, 20:56)
sveikutes laukiancios ir besilaukiancios bei sulaukusios  biggrin.gif

Junkis. Nelabai supratau kodėl tik IVF pasiūlė. O IUI net nenorėjot pabandyti?

QUOTE(Irėnė @ 2012 11 23, 21:40)
puregona tai tikrai LT gydytojai naudoja. cia gal nuo gydytojo daugiau priklauso. manes nei karto gonal,iu nestimuliavo.
ir man kazkaip irgi jau kilo klausimas KODEL.
cia kaip visada: kazkodel norisi to ko tau neskiria biggrin.gif

Gonal geras, bet visai nereiškia, kad jis tiks. Aš irgi labai norėjau su juo pabandyti ir ką jau dvi savaitės ir tik vienas folis dar per mažas IUI daryti. O nuo puregon mažiausios dozės per savaitę trys užaugdavo. Bet rezultato nebuvo.

QUOTE(*River* @ 2012 11 23, 21:55)

Bet is kur Treisui zinoti, kaip ten auga mano foliai ir gleivine, jei mate mane tik viena karta, o kita syki kai susitiksim, jau startuosim su IVF  mirksiukas.gif

Jei vyro sperma yra tinkama IUI ir kiaušintakiai pratekami aš tai pabandyčiau IUI. Vien tam , kad galėtum susidaryti bendrą vaizdą apie augimą folikulų. Ir tik tada IVF. Bet čia kiekvieno teisį rinktis.

Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 24, 08:50)
Junkis. Nelabai supratau kodėl tik IVF pasiūlė. O IUI net nenorėjot pabandyti?

nes pasak gydytojo sake beprasmiska daryti iui, nes vyro turtas patenka kur reikia ir apvaisinimas vyko, o po tu uzakusiu kiausintakiu ir po LP sake geriau IVF, nes kai po puses metu po LP dare UG, sake kad kiausides puikios ir ovuliacija vyksta, bet vel kazkas su kiausintakiais itartina, tai sake nerizikuot su IUI ir bandyt naturaliai ir taupyt pinigelius IVF (jei nieko nepavyks natur). na dar pirmadieni zadu visko issiklausinet, vistiek dar tik apsitarimas bus kas ir kaip ir kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2012 11 24, 09:34)
nes pasak gydytojo sake beprasmiska daryti iui, nes vyro turtas patenka kur reikia ir apvaisinimas vyko, o po tu uzakusiu kiausintakiu ir po LP sake geriau IVF, nes kai po puses metu po LP dare UG, sake kad kiausides puikios ir ovuliacija vyksta, bet vel kazkas su kiausintakiais itartina, tai sake nerizikuot su IUI ir bandyt naturaliai ir taupyt pinigelius IVF (jei nieko nepavyks natur).  na dar pirmadieni zadu visko issiklausinet, vistiek dar tik apsitarimas bus kas ir kaip ir kada  g.gif

na gydytoja matyt siulo tai kas atrodo geriausia... nes pas mus iprasta kisti tai ko visai nereikia...na kaip ir iui... jei vienas kiausintakis uzsikises matyt taupo pinigus nes jei foliai auga butent toj puesej tai kaip ir iui nedaro... bet zinoma nuejus pas gine viska issiaiskink 4u.gif
Atsakyti