RŪKYTOS LAŠIŠOS SUKTINUKAI,
ĮDARYTI KREVETĖMIS
Šis paprastas, bet skanus užkandis patiks svečiams, be to nepareikalaus didelių pastangų iš virėjo.
4 PORCIJOS
225 g šaldytų arba šviežiai išlukštentų, virtų krevečių
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas plaktos grietinėlės
2 šaukštai pomidorų piurė
Išspaustos citrinos sulčių
8 griežinėliai rūkytos lašišos, apie 30 g kiekvienas griežinėlis
Papuošimui citrinos, agurkų, pomidorų griežinėlių
1.Jei naudojate šaldytas krevetes, atšildykite ir nusausinkite jas.
2.Dubenyje sumaišykite majonezą, grietinėlę, pomidorų piurė bei citrinos sultis, sudėkite krevetes.
3.Gautą masę padalinkite į 8 lygias dalis ir sudėkite ant rūkytos lašišos griežinėlių, susukite griežinėlius į kūgio formą.
4.Papuoškite citrinos, agurko, pomidoro griežinėliais. Patiekite su duona ir sviestu.
LAIKAS: Paruošimas trunka 15 minučių.
PATIEKIMO BŪDAI: Šiuos suktinukus galite patiekti kaip užkandį, o taip pat su duona bei salotomis per priešpiečius ar vakarienę.