Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

QUOTE(ambicija @ 2013 05 18, 01:07)
Jau buvau susigundžiusi medaus ir kokosų plaukų priemonėmis, nes apie senąją versiją mėlynam buteliuke tiek gerų atsiliepimų, bet palyginus su Lietuvoje esančiu, sudėtys visiškai skiriasi unsure.gif

Tos senos versijos 100% Pure jau nebagamina sampunu, dabar visur naujieji sampunai pardavinejami.. nebent senu dar kur nors yra luzsilike.. g.gif
As nesu bandziusi senos versijos sampunu, bet nemanau kad turetu labai skirtis.. dabar ir rusiu daugiau 4 anksciau tik 1 buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 22 gegužės 2013 - 13:18
QUOTE(marimacho @ 2013 05 22, 14:01)
o kuom skiriasi?  unsure.gif

Kiti ingredientai, daugiau putoklio ir t.t. smile.gif
Atsakyti
O jeigu pvz UK pirkti sampunus ir kita 100 pure kosmetikas tai skyrsis sudetis g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai reikėtų atsiliepimų apie skaistalus, gal kas
patartumėt, ar spalvos realybėje atitinka parduotuvėlės nuotraukose matomą? blush2.gif

Pati laukiu antakių šešėlių Taupe ir lūpų bligėsio Shimmery Popsicle
Kai tik gausiu, būtinai aprašysiu čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 05 28, 18:23)
O jeigu pvz UK pirkti sampunus ir kita 100 pure kosmetikas tai skyrsis sudetis  g.gif  4u.gif

Oi tikrai ne, LT ir UK nesiskiria produktai smile.gif jus ne taip supratot, kalba ejo apie senesnes versijos ir naujus 100% Pure sampunus. Anksciau 100pure gamino zydroj pakuotej vienos rusies sampunus, o dabar paleido nauja linija keliu rusiu sampunu ir senu nebegamina. smile.gif UK irgi nebeturi senu sampunu pardavime, ir nauju neturi dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 30 gegužės 2013 - 15:48
QUOTE(Z-baby @ 2013 05 30, 17:46)
Oi tikrai ne, LT ir UK nesiskiria produktai smile.gif jus ne taip supratot, kalba ejo apie senesnes versijos ir naujus 100% Pure sampunus. Anksciau 100pure gamino zydroj pakuotej vienos rusies sampunus, o dabar paleido nauja linija keliu rusiu sampunu ir senu nebegamina.  smile.gif  UK irgi nebeturi senu sampunu pardavime, ir nauju neturi dar.

doh.gif ne taip supratau Aciu uz paaiskinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes siuo metu gyvenu Uk bet paziurejau kainos skyriasi cia brangiau kiek iseina g.gif krem pudra kainuoja apie 120 lt Lietuvoje pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 05 30, 20:32)
doh.gif ne taip supratau Aciu uz paaiskinima  4u.gif  4u.gif  4u.gif nes siuo metu gyvenu Uk bet paziurejau kainos skyriasi cia brangiau kiek iseina  g.gif krem pudra kainuoja apie 120 lt Lietuvoje pigiau  smile.gif

O kur radai kad uk pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 05 30, 23:51)
O kur radai kad uk pardavineja?

google ivedziau 100 pure uk man parode www.100percentpure.co.uk/‎ bet geriau paziurejus http://www.100percentpure.eu/ kainos eurais doh.gif Atsiprasau suklaidinau bet galima ir cia kazka nusipirkti gal kas tiks http://www.justbeaut...ial_treatments/ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal dar kas bande plauku priemones. Labai smalsu
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 06 02, 23:32)

Jau gal pora savaičių naudoju Varnalėšų ir Nimbamedžio šampūną su kondicionieriumi sveikesnei galvos odai. Aš juo labai patenkinta. wub.gif Turiu šviesintus sausus plaukus, todėl man gerai kad jaučiasi jog jis drėkina, nesausina, bet tuo pačiu ir neapsunkina plaukų, kas dažniausiai būna man nuo drėkinančių priemonių. Plaukai lieka purūs.
Kondicionierius kaip kaukė kokia veikia, labai geras. Kvapas arbatmedžio, išsiplovus galvą beveik jo nebesijaučia, greitai išsivedina, neikyrus.
Planavau dar kitus 100pure šampūnus bandyt, bet jau manau nebebandysiu nes radau tinkamą iš pirmo bandymo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipsenyte: 09 birželio 2013 - 16:50
QUOTE(Vicious_L @ 2013 06 03, 00:32)

Aš turėjau jūros dumblių ir mėtų šampūną, kurį vėliau atidaviau draugei. Nors jis turėjo būt purinantis, tačiau po pusdienio labai priplodavo plaukus prie galvos, palikdavo juos šiurkščius. Be to, panaudojusi trejetą kartų iš eilės pastebėjau, kad kažkiek pasausino plauką, kitus šampūnus naudojant taip nebūdavo. Žodžiu, nerekomenduočiau rolleyes.gif

Pats didžiausias mano favoritas iš 100% Pure yra mėtų ir baltosios arbatos veido prausiklis thumbup.gif Mano mišriai odai jis tinka idealiai - labai švariai nuprausia makiažo likučius, bet visiškai nesausina odos, po prausimosi nėra jokio tempimo jausmo. Ir labai skalsiai naudojasi.
Atsakyti
Neseniai gavau jų siuntinuką:
Mėtų ir baltosios arbatos rinkinys: šepetėlio man nereikėjo, nes turėjau kitą, bet naujasis daug švelnesnis ir malonesnis odai. Prausiklio kvapas man primena vidurių lašus lotuliukas.gif prausia labai švelniai. Tonikas visai gal ir nieko g.gif Kremas patiko, lengvas, greit įsigeria smile.gif
Kreminė pudra - maskuoja gerai, bet išryškina kiekvieną pasausėjimą todėl tik riebiai odai (mano oda mišri)
Dar dovanų gavau obuolių muilą - laabai skanus kvapas ir nesausina odos. Kūno kremo mėginukai su kokosais labai stiprus kvapas ir laikosi ilgai,o man kokosai nelabai tai nepatiko ir su vynuogėm visai patiko oda palieka švelni, kvapas malonus, ilgai išlieka.
Atsakyti