Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

QUOTE(rek @ 2013 03 18, 11:46)
na man kuo toliau tuo labaiu patinka citrininis prausiklis veido, netraukia odos net be kremo - nes kazkaip jo neturiu  blush2.gif nu tepuos kazkaip kazkokiais likuciais  4u.gif
gal kas patarsit ka pirkt veidui, na kaip cia paaiskint. dievulis grazios odos nedave - ir poros matosi, ir demeliu yra ir spuogas koks vis islenda, tai ir namuose noriu but pasitepus, savaitgaliais ta prasme. o juk norisi oda siaip pailsint - tai planuoju kazka naturalaus kad ir svelniai maskuojancio, spalva suteikianci igyto. ka patartumet is 100 pure produktu tokiam tikslui?

natūralus ir švelniai maskuojantis yra jų kremas su atspalviu, plius labai gerai drėkina odą ir dar nuo saulės apsaugo thumbup.gif , tik va, pas mus jo vis dar nėra schmoll.gif o gaila, laukiu, kada atsiras. vienintelis minusas, kad baigus naudoti, kai su dozatoriumi nebeišsispaudžia, būna dar nemažai produkto likę. aš tiesiog tada atsukau visą dozatoriaus kamštelį. turėjau spalvą golden peach, man ji buvo kiek per tamsi, labiau tiktų jau įdegusiai ar tamsesnei odai.
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2013 03 21, 15:45)
Sviestas minksteja ,skysteja nuo silumos. Pas jus gal gana vesu, todel jis sukietejes.
As rankose ji palaikau, tada jis nuo ju silumos minsteja, dar geriau teptis iskarto po karsto duso, tada ant isilusio kuno jis dar labiau suskisteja smile.gif
As taip pat kuno sviesta naudoju ir rankoms ir pedoms, man juo labiau patinka teptis nei ranku kremu, nes jis riebesnis.

Na nėra lyg pas mus labai vėsu, bet sviestui minkštėti tikrai nepakanka kambary temperatūros blush2.gif vakar pabandžiau iškart nusipilingavusi po pirties išsitepti, tai sušilo ir delnuose greičiau, ir ant šilto kūno išsisklaidė lengviau.. Kvapas -tikras gėris 4u.gif
Atsakyti
Gavau siandien obuolini kuno krema kvapas nuostabus !! wub.gif bet po geru 5 min kvapo nebelieka biggrin.gif bet labai gerai drekina , didele talpa. Supakuota kaip visada labai graziai , tikrai puikiai dirba 100%Pure ir taipogi ju kurjeriai , tik galetu taip anksti nevaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
nu bet kaip man patinka sios imones darbas, vakar apie 10 val ryte apmokejau savo saskaita, o jau 12 val parase, kad issiunte siuntinuka, siandien 9 ryte jau turejau savo prekes thumbup.gif
si karta uzsisakiau sveitikli kauke resveratrol, na, nerealiai patiko thumbup.gif oda tapo minksta minksta, o ir kvapas labai patiko thumbup.gif taip pat pirkau vaikui krema su braskem, tai kvapas labai patiko, pasitepiau rankas, tai irgi oda labai minksta tapo thumbup.gif
ir aisku gavau dovanu meginuku ir paakiu krema su kofeinu thumbup.gif na, del jo dar nezinau, reikia ilgiau pabandyti, is pirmo zvilksnio tai man gal biski riebokas g.gif nes net dabar dar paciupinejus riebus paakiai g.gif na, ilgiau panaudosiu paziuresiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2013 03 17, 02:28)
Ir mane sudomino si naturali kosmetika, girdejau kad labai giriamas ju kokosinis kuno kremas bei plauku sampunas su balzamu, butinai isbandysiu  bigsmile.gif

su uzsakymu gavau kokosini kuno krema tai man kvapas daugiau panasus i resutu kvapa o ne i kokosu g.gif Man gan stiprus kvapas ir ilgai laikosi
Atsakyti
dar isigijau kai ka is ju:
naktini balzama sviesisnanti. patinka, riebus toks, reik gerokai imasazuot kad isigertu, o po to liuks visai, idomu tik kaip tas sviesinantis efektas. cia laiko reikia.
dar seselius igijau, faini visai, bet tokie birus siek tiek, nubyrejo tepant truputeli.
ir vaikui paemiau, prausikli sampuna ir putas, tik nebandziau dar 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau pagaliau! šampūnai atsirado ir kreminė pudra thumbup.gif
jau laukiu nesulaukiu kad išbandyt cool.gif

Dar nerašiau jums atsiliepimo dėl lūpddažio ir blizgesio. Spalva ilgai rinkausi gal savaite kokia smile.gif bet pataikiau thumbup.gif
Pirkausi Daquiri lupdazi - ir Strawberry lupu blizgesi tai labai vienas prie kito tinka.
As pirma lupdaziu pasidazau ir ant virsaus blizgesiu kad blisgetu - zinokit super wub.gif
Lupdazio spalva tokia i saltuma, gana atitinka paveiksliuka, atrodo taip naturaliai ir drekina gerai labai abu tiek lupdazis tiek blizgesys. Lupdazis laikosi gerai. Blizgesys toks persvieciamas su tokiu atspalviu irgi i saltuma.
Iki siol maniau kad man lubdaziai netinka, bet sis atrodo labai naturaliai, vasariskai taip, likau labai patenkinta.
Jau gundausi kita pirktis ax.gif
lupdazis: www.100pure.lt/lupu-dazai/249-naturalus-lupu-dazai-daiquiri.html
blizgesys: www.100pure.lt/lupu-blizgesys/257-vaisinis-lupu-blizgesys-strawberry.html
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 10 gegužės 2013 - 18:33
Kai isbandysit sampuna ir balzama ir tonalini parasykit prasau 4u.gif As dar nauduoju tonika pavargusiai odai nu tikrai super thumbup.gif bet kas turi jautria oda gali jis netikti man taip rase 100 pure svelnesnis pasake yra tonikas su metom ir balta arbata smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaF: 10 gegužės 2013 - 18:47
Jau buvau susigundžiusi medaus ir kokosų plaukų priemonėmis, nes apie senąją versiją mėlynam buteliuke tiek gerų atsiliepimų, bet palyginus su Lietuvoje esančiu, sudėtys visiškai skiriasi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Niekaip neapsisprendziu kurios spalvos pudra pirkti.. ar peach bisque ar golden peach, gal kuri turejot golden peach spalvyte, sakykit ar labai tamsi ?
Atsakyti
Tai va, susiruosiau parsyti jums atsiliepima apie naujus pirkinius smile.gif

pirmiausia kremine pudra - labai labai thumbup.gif Nustebino, kad naturali gali but tokia pat gera kaip ir mano naudota iki šiol chemine tongue.gif Laikosi puikiai, maskuoja irgi gerai, ir svarbiausia kad ji matinė, kaip man ir patinka, po jos oda neblizga. Dar turi apsauga nuo saules spf20. Tai kad tikrai rekomenduoju.
Va del spalvos .. truputi buvo sunkoka apsispresti, tad pirkausi pirma White Peach, ji man buvo truputi per tamsi kolkas (vasaros gale manau man bus kaip tik smile.gif ) tai nusipirkau ir Creme (šviesiausia). Dabar naudoju abi spalvas sumaisius, kaip ir kazkas jau rase.
Man oda nera labai šviesi- as truputi jau idegusi esu, tai Creme man butu vien per sviesi visam veidui. Paakiam sviesinti Creme tai labai gerai tinka. Vien White Peach irgi tamsoka, tai geriausiai jas abi sumaisius gaunasi. cool.gif

Tada dar šampūnus pirkausi naujuosius 2 rūšių.
Tai galiu pasakyti, kad Jūros dumblių su mėtom suteikiantis purumo mano sausiems plaukams (kaip ir visi kiti kurie suteikia purumo) nelabai tiko.. Kaip ir neblogas, bet man per daug sausi laukai gaunasi.. turbut labai sauiems plaukams jis netinka. g.gif schmoll.gif Atidaviau sesei - jai sako tiko - pas ja plaukai ne tokie sausi kaip pas mane.
O va kitas Medaus ir Kokosų atstatantis man tiko. wub.gif Aisku, be kondicionieriaus as negaliu naudot jokio sampuno, plaukai kaip stagarai buna, o va su kondicionieriumi gerai, neapsunkina plauku, bet ir nesausina.
Papildyta:
QUOTE(egluciukas @ 2013 05 22, 13:26)
Sveikos  4u.gif  Niekaip neapsisprendziu kurios spalvos pudra pirkti.. ar peach bisque ar golden peach, gal kuri turejot golden peach spalvyte, sakykit ar labai tamsi ?

hmm.. manau abi jos ir peach bisque ir golden peach bus is tamsesniu g.gif nes as vien White peach planuoju labiau pasideginus naudoti unsure.gif
tad jei jusu oda tamsesne, bet nera labiau idegus siulyciau labiau rinktis tarp White peach , o peach bisque - jei idegusi labiau. g.gif

Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 05 17, 23:07)
Jau buvau susigundžiusi medaus ir kokosų plaukų priemonėmis, nes apie senąją versiją mėlynam buteliuke tiek gerų atsiliepimų, bet palyginus su Lietuvoje esančiu, sudėtys visiškai skiriasi unsure.gif

o kuom skiriasi? unsure.gif
Atsakyti