Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

Ar bronzanto tikrai niekas nebandė? 4u.gif
Atsakyti
o gal kuri makiazo grunta bandet ? ax.gif
ir labai domina natūralus drėkinamasis kremas suteikiantis atspalvį SPF20 tik bijau kaip visada su spalva nepataikyti doh.gif
Atsakyti
Kurios naudojat kofeino paakiu krema, sakykit, ar paakiai tampa nors kiek sviesesni kaip raso? 4u.gif Nes su savo irgi galiu eiti karstu reklamuot lotuliukas.gif doh.gif
Kol kas pasirinkau agurkini, kartu su vyru naudojam ir abiem tinka. Bet knieti isbandyti ir kavos pupeliu, juolab kad skaniai kvepia, nes man tas agurkas per stiprus... ax.gif

Su uzsakymu gavau kuno kremo meginuku, kokosinio dar nebandziau, bet vynuogiu labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Unikko @ 2013 02 21, 18:17)
Kurios naudojat kofeino paakiu krema, sakykit, ar paakiai tampa nors kiek sviesesni kaip raso? 4u.gif Nes su savo irgi galiu eiti karstu reklamuot  lotuliukas.gif  doh.gif
Kol kas pasirinkau agurkini, kartu su vyru naudojam ir abiem tinka. Bet knieti isbandyti ir kavos pupeliu, juolab kad skaniai kvepia, nes man tas agurkas per stiprus...  ax.gif

Man kavos paakiu kremas pats pirmas kuri bandziau ir jis liko mano megstamiausiu smile.gif jis man labai tinka - pirminems raukslelems jis tikrai gerai veikia, paakiai kaip po kavos atsigauna smile.gif na nezinau gal cia isitikinimas, bet man veikia smile.gif
Nors cia gal reikia bandyt, nes kiekvienam gali veikti kitaip, nes juodi paakiai gali buti nuo daug ko, del neisimiegojimo, streso ir kokiu nors vidiniu lygu .. g.gif

Tiesa, gavau 100% Pure naujienlaiski vakar ar uzvakar, kad dabar dovanoja si mini kavos kremuka kai perki uz kazkokia suma, galit pabandyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(overlook @ 2013 02 21, 14:25)
Ar bronzanto tikrai niekas nebandė?  4u.gif

As turiu bronzanta. Neseniai isigijau.
Toks atrode tamsus pradzioj, bet jis kaip egipto zeme, reik moketi juo dazytis..
Biski uztruko kol isejo teisinga kieki uzsitept, bet dabar gerai smile.gif svarbu per daug ant sepetelio neimt..lengvai tept..
Reikes labiau pasidomet paieskot internete daugiau informacijos, pamokeliu kaip modeliuot veida su bronzantu, nes efektas tikrai jauciasi kada ant skruostu tepi, taip vizualiai pasiaurina bigsmile.gif Taip ir kitas vietas galima koreguot, labai sudomino,
gal kuri is jusu zino kokiu nuorodu ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 28 vasario 2013 - 23:04
Labai rimtai galvoju apie ta bronzata . O jusu oda sviesi ar tamsesne? Pats bronzatas kietas kaip EZ tarkim, ar minkstas ir daug prilimpa is karto prie sepetuko? Koks atspalvis saltas ar bronzinis siltas? Ar suteikia svytejimo, paskaistina veida ar visiskai matinis?
Atsakyti
Gal kuri bandete pudra? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2013 02 28, 22:58)
Man kavos paakiu kremas pats pirmas kuri bandziau ir jis liko mano megstamiausiu smile.gif  jis man labai tinka - pirminems raukslelems jis tikrai gerai veikia, paakiai kaip po kavos atsigauna smile.gif  na nezinau gal cia isitikinimas, bet man veikia smile.gif 
Nors cia gal reikia bandyt, nes kiekvienam gali veikti kitaip, nes juodi paakiai gali buti nuo daug ko, del neisimiegojimo, streso ir kokiu nors vidiniu lygu ..  g.gif

Tiesa, gavau 100% Pure naujienlaiski vakar ar uzvakar, kad dabar dovanoja si mini kavos kremuka kai perki uz kazkokia suma, galit pabandyt  4u.gif

Dekui 4u.gif Gavau ir as naujienlaiski, jau laukiu uzsakymo bigsmile.gif Smagu, kad i uzsieni siuncia - zymiai pigiau nei is UK gaunasi. Tik gaila, kad is LT sampunu negalima uzsisakyti user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 01, 02:03)
Labai rimtai galvoju apie ta bronzata . O jusu oda sviesi ar tamsesne? Pats bronzatas kietas kaip EZ tarkim, ar minkstas ir daug prilimpa is karto prie sepetuko? Koks atspalvis saltas ar bronzinis siltas? Ar suteikia svytejimo, paskaistina veida ar visiskai matinis?

Na atsinesiau bronzanta bandysiu atsakyt i klausimus smile.gif

Mano oda sviesi.
Bronzantas kietas, daug neprilimpa prie sepetelio.
Atspalvis siltas manau, bet ne geltonas, toks kakavos. Grazi spalva.
Bronzantas matinis su vos vos, beneik nepastebimu blizguciu. Bronzanto darba atlieka gerai smile.gif Idegio efekta suteikia, pagyvina veida.
Skaistinimui manau labiau skaistalai tiktu, as turiu Preaty Naked spalva, ji tokia tarp rudos ir rausvos, naturalaus svytejimo suteikia, kaip sakot paskaistina veida wub.gif
Tai kasdienai as labiau tuos skaistalus naudoju, o vakarui ar kur ryskesnis makiazas, tada bronzanta.
Vasarai manau pereisiu labiau prie bronzanto, kai ismoksiu labiau juo dazytis ax.gif
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 03 01, 09:44)
Gal kuri bandete pudra?  g.gif

Pudros dar nebandziau, irgi labai noriu pabandyti. Seniai jau laukiu jos, seniai nera pardavime niekur. Klausiau, sake kad uz menesio turetu but, tai laukiu toliau smile.gif Jei ka bandet, labai butu idomu atsiliepimu isgirsti, ar ji matine? kaip laikosi? kaip ar atitinka spalvos?

Bet as turiu atspalvi suteikianti krema, senokai jau pirkau, gan taupiai naudojasi. Kada pirkausi tik viena spalva buvo 'Peasch Bisque' rodos, tad surizikavau, ir rodos visai pataikiau. Raso kad reikia tonu tamsesne rinktis, tai tiesa, jei norit kad suteiktu truputi atspalvio, rinkites tamsesni, nes tas kremas toks persvieciamas, jis nemaskuoja kaip pudra, o lengvu tonu patamsina veida, tarsi ideges vos.
Bet cia tik kremui su atspalviu manau reikia tonu tamsesni rinktis, o pudrai tai pagal savo spalva... g.gif
Man kremas su atspalviu patinka. Todėl ir pudra labai noreciau isbandyti. Nes dabar daug chemines naudoju, butu gerai pereit ant naturalios jei tiktu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 01 kovo 2013 - 16:22
Kad dabar lyg yra pudra pardavime tik kitokiam ipakavime ir raso kad tonalinis kremas, bet kaip suprantu ten pudra
Atsakyti
merginos, o pasakykit noreciau isbandyt veidui prausti putas. ar su jomis gerai nusivalo makiazas, akiu tusas ir pan. ar negrauzia akiu?
ir dar, jeigu cia putos, ar galetu MB su jomis skustis barzda? ax.gif noris, kad ir jis tu chemikalu visokiu nenaudotu.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2013 03 01, 23:02)
merginos, o pasakykit noreciau isbandyt veidui prausti putas. ar su jomis gerai nusivalo makiazas, akiu tusas ir pan. ar negrauzia akiu?
ir dar, jeigu cia putos, ar galetu MB su jomis skustis barzda?  ax.gif noris, kad ir jis tu chemikalu visokiu nenaudotu.

Del pirmos dalies neatsakysiu, nes nebandzius, nors gal ir nuo konkreciu putu priklauso - pvz metu tai tikrai akim nenaudosit....

O del vyro, tai netiks sitos putos - jos tokios kudos, netvirtos, visiskai ne tam skirtos. schmoll.gif Juk galit specialiai skutimuisi skirtu produktu vyrui nupirkt is naturaliu/organisku priemoniu (ne sios firmos).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 01, 23:13)
Del pirmos dalies neatsakysiu, nes nebandzius, nors gal ir nuo konkreciu putu priklauso - pvz metu tai tikrai akim nenaudosit....

O del vyro, tai netiks sitos putos - jos tokios kudos, netvirtos, visiskai ne tam skirtos.  schmoll.gif Juk galit specialiai skutimuisi skirtu produktu vyrui nupirkt is naturaliu/organisku priemoniu (ne sios firmos).

gal galit ka parekomenduot? is kokios kompanijos? g.gif
Atsakyti