QUOTE(marimacho @ 2013 03 13, 11:40)
o koki ankstesni turejai?
as isbandziau dar tik si jazminu ir zaliosios arbatos krema, siaip jis man irgi siek tiek riebokas atrodo, bet rezultatas, kaip atrodo mano veidas, tai net nezinau, ar cia jau dziaugtis, kad pagaliau atradau tinkama kosmetika ar ka. nes siaip turiu problemu su spuogais, pas mane tokie vidiniai guzai iskyla

ypac pries mmm... tai kadangi neseniai naudoju ir mmm dar nesulaukiau, tai bijau dziaugtis, kai sulauksiu mmm, galesiu labiau isitikint

bet bent pakolkas tai spuogeliu ziauriai mazai ir jie tokie mazyciai, kad man jau skaitos, kad ju ner
ai dar gaila, kad sampuno jie neturi, nes pas mane labai jatri galvos oda, nuo visu sampunu niezti galva

jau tiek visokiausiu isbandziau.
maciau, kad jie turi sampunu, bet LT nepardavineja, idomu kaip reiktu atsidaryt pvz JAV puslapi, kad galetu uzsisakyti
Turėjau Moisture Surge Intense, irgi iš Clinique. Tas visai nebuvo riebus, panašesnis į gelį, ir sudrėkindavo iš karto.
Aš spuogelių neturiu, nes mano oda sausa plius dar labai plona, pasitepus jazminų/žaliosios arbatos iš pradžių net tokį nežymų dilgčiojimą jaučiu. Smagu, kad tau tinka

O jeigu kartais ne, tai juk yra visa PURITY linija problematiškai odai.
Kitų pure100 kremų aš irgi nebandžius, pagal odos tipą lieka dar Granatų ir Argano su SPF, bet nežinau ar bandysiu, gal vasarą...
Man su šampūnais ta pati bėda, knieti jų kokosinį išbandyti

Tik kam iš JAV, juk yra
100percentpure.eu.
Papildyta:
QUOTE(Z-baby @ 2013 03 13, 14:43)
Unikko, Iš aprašymo kaip jaučiasi tau kremas, man rodos tau maitinančio labiau reik, jei vistiek oda tempia. Ypač jei po morkų šveitiklio gerai. Gal balzamą ar serumą nakčiai panaudot
Beje, jei tau patiko kavos paakiu kremas turėtų patikti ir kavos veido
O dėl kai kurių 100pure kvapų tai idomiai man. Kada pirmą kartą pirkausi agurkinį kremą, man jo kvapas irgi nepatiko, bet kadangi jau nusipirkus buvau ir gaila buvo išmest, tai vis panaudodavau. Keista, bet po kokios savaitės dviejų pradėjo tas kvapas man patikti

Tas pats ir su pomidoriniu buvo

Nors yra kvapų kurie man

toks kaip Pure.
Aš maniau kad jis, kaip ir paakių, labiau nuo raukšlių ir senėjimo?

Bijau, kad jei dabar pradėsiu naudotis, vėliau jau niekas nepadės

Nors ką aš žinau, gal per geros nuomonės apie save kad dar nereik
Man 25 m. Vien dėl kvapo galima
Man kokosinio kūno kremo iš mėginėlių tai

, jau savo agurką geriau pernešu