Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

QUOTE(marimacho @ 2013 03 02, 09:50)
gal galit ka parekomenduot? is kokios kompanijos?  g.gif

Maniskis krema paprastai skutimuisi naudoja, tai is putu nelabai ka parekomenduosiu - lyg EO firmos turejes, o kitu nepamenu. O ir kremams nera isrankus - paskutinieji ka atsimenu, tai Weleda (dabar naudoja) ir Giovanni (sita pries Weleda turejo, sake patiko, o ir ilgai naudojo).
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 03 01, 07:44)
Gal kuri bandete pudra?  g.gif
user posted image

Aš esu bandžiusi, prieš porą metų siunčiausi iš Anglijos. Sudėtis fantastiška, bet man išryškindavo pasausėjimu labai stipriai. Buvau ir draugei davus, jai tas pats. Todėl manau, kad labiausiai tiktų riebiaodėms. Užbaigimas matinis, ant veido išsilaiko gerai. Pirkau White peach, tai atspalvis šviesus, ant veido dar pašviesėja.
Atsakyti
Brūkštelsiu atsiliepimą iš savo siuntinuko ax.gif

Veido prausiklis/putos:
QUOTE(marimacho @ 2013 03 01, 22:02)
merginos, o pasakykit noreciau isbandyt veidui prausti putas. ar su jomis gerai nusivalo makiazas, akiu tusas ir pan. ar negrauzia akiu?
ir dar, jeigu cia putos, ar galetu MB su jomis skustis barzda?  ax.gif noris, kad ir jis tu chemikalu visokiu nenaudotu.

Labai patiko, lengvos, atgaivina. Iš makiažo man lieka plauti tik tušą, tai be jokių problemų nusivalo biggrin.gif Akių tikrai negraužia (rinkausi levandų medaus kvapo).

Dėl skutimosi putų super bio organinių nepatarsiu, bet MB nupirkau Clinique M Shave Aloe Gel, jo oda jautri ir šios puikiai tinka, nedirgina kaip kokios Nivea ir pan.

Jazminų ir žaliosios arbatos veido kremas: Nesužavėjo, atrodo riebus, bet du kartus turėjau pasitept kad dingtų tempimo pojūtis. Liksiu prie savo ankstesnio.

Morkų šveitiklis veidui: Labai happy.gif Švelnus, maloniai kvepia. Oda po jo minkšta pasidaro.

Riešutinės kavos kūno šveitiklis: Iš viso siuntinio labiausiai nudžiugino, jį norisi valgyti wub.gif Kvepia kava su šokoladu wub.gif Būtinai dar užsisakysiu ką nors šio kvapo bigsmile.gif

Lūpų blizgesys su teptuku: Blizgis kaip blizgis smile.gif Sakyčiau visai permatomas (Sheer Strawberry). Tikėjausi sodraus vaisinio kvapo, bet jei jis ir kvepia, tai lūpų blizgiu biggrin.gif Nemanau kad kartosiu.

Kofeino paakių kremas: Kvapas happy.gif Agurkinio tai fe, daugiau skirtumų kol kas neįžiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Unikko @ 2013 03 12, 23:14)
Jazminų ir žaliosios arbatos veido kremas: Nesužavėjo, atrodo riebus, bet du kartus turėjau pasitept kad dingtų tempimo pojūtis. Liksiu prie savo ankstesnio.

o koki ankstesni turejai?
as isbandziau dar tik si jazminu ir zaliosios arbatos krema, siaip jis man irgi siek tiek riebokas atrodo, bet rezultatas, kaip atrodo mano veidas, tai net nezinau, ar cia jau dziaugtis, kad pagaliau atradau tinkama kosmetika ar ka. nes siaip turiu problemu su spuogais, pas mane tokie vidiniai guzai iskyla doh.gif ypac pries mmm... tai kadangi neseniai naudoju ir mmm dar nesulaukiau, tai bijau dziaugtis, kai sulauksiu mmm, galesiu labiau isitikint g.gif bet bent pakolkas tai spuogeliu ziauriai mazai ir jie tokie mazyciai, kad man jau skaitos, kad ju ner lotuliukas.gif

ai dar gaila, kad sampuno jie neturi, nes pas mane labai jatri galvos oda, nuo visu sampunu niezti galva doh.gif jau tiek visokiausiu isbandziau.
maciau, kad jie turi sampunu, bet LT nepardavineja, idomu kaip reiktu atsidaryt pvz JAV puslapi, kad galetu uzsisakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 13 kovo 2013 - 11:41
Pradėjau gundytis labiau dekoratyvine 100pure kosmetika ax.gif Iki šiol naudojau labiau kūno priemones ir veido kremus.
Dabar užsisakiau lūpdažį ir blizgesį. Rinkausi gal savaitę kokią biggrin.gif Kai išbandysiu parašysiu kaip kas 4u.gif

QUOTE(Unikko @ 2013 03 13, 01:14)

Kofeino paakių kremas: Kvapas happy.gif Agurkinio tai fe, daugiau skirtumų kol kas neįžiūriu smile.gif

Unikko, Iš aprašymo kaip jaučiasi tau kremas, man rodos tau maitinančio labiau reik, jei vistiek oda tempia. Ypač jei po morkų šveitiklio gerai. Gal balzamą ar serumą nakčiai panaudot g.gif
Beje, jei tau patiko kavos paakiu kremas turėtų patikti ir kavos veido smile.gif

O dėl kai kurių 100pure kvapų tai idomiai man. Kada pirmą kartą pirkausi agurkinį kremą, man jo kvapas irgi nepatiko, bet kadangi jau nusipirkus buvau ir gaila buvo išmest, tai vis panaudodavau. Keista, bet po kokios savaitės dviejų pradėjo tas kvapas man patikti biggrin.gif Tas pats ir su pomidoriniu buvo biggrin.gif Nors yra kvapų kurie man schmoll.gif toks kaip Pure.

Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2013 03 13, 13:40)
ai dar gaila, kad sampuno jie neturi, nes pas mane labai jatri galvos oda, nuo visu sampunu niezti galva  doh.gif  jau tiek visokiausiu isbandziau.
maciau, kad jie turi sampunu, bet LT nepardavineja, idomu kaip reiktu atsidaryt pvz JAV puslapi, kad galetu uzsisakyti  g.gif

marimacho, zinok sampūnai naujiena yra, jie ką tik atsirado, tai gal LT dar nespėjo atsivešti. Tu jiems parašyk, paklausk kada žada turėt, jie dažniausiai greitai atrašo. mirksiukas.gif
Mane taip pat šampūnai domina, aš gal irgi parašysiu paklausiu.. Kažkaip šiuo metu neturiu tinkamo šampūno .. gal šie tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 13 kovo 2013 - 14:46
QUOTE(marimacho @ 2013 03 13, 11:40)
o koki ankstesni turejai?
as isbandziau dar tik si jazminu ir zaliosios arbatos krema, siaip jis man irgi siek tiek riebokas atrodo, bet rezultatas, kaip atrodo mano veidas, tai net nezinau, ar cia jau dziaugtis, kad pagaliau atradau tinkama kosmetika ar ka. nes siaip turiu problemu su spuogais, pas mane tokie vidiniai guzai iskyla  doh.gif  ypac pries mmm... tai kadangi neseniai naudoju ir mmm dar nesulaukiau, tai bijau dziaugtis, kai sulauksiu mmm, galesiu labiau isitikint  g.gif  bet bent pakolkas tai spuogeliu ziauriai mazai ir jie tokie mazyciai, kad man jau skaitos, kad ju ner  lotuliukas.gif

ai dar gaila, kad sampuno jie neturi, nes pas mane labai jatri galvos oda, nuo visu sampunu niezti galva  doh.gif  jau tiek visokiausiu isbandziau.
maciau, kad jie turi sampunu, bet LT nepardavineja, idomu kaip reiktu atsidaryt pvz JAV puslapi, kad galetu uzsisakyti  g.gif

Turėjau Moisture Surge Intense, irgi iš Clinique. Tas visai nebuvo riebus, panašesnis į gelį, ir sudrėkindavo iš karto.
Aš spuogelių neturiu, nes mano oda sausa plius dar labai plona, pasitepus jazminų/žaliosios arbatos iš pradžių net tokį nežymų dilgčiojimą jaučiu. Smagu, kad tau tinka 4u.gif O jeigu kartais ne, tai juk yra visa PURITY linija problematiškai odai.

Kitų pure100 kremų aš irgi nebandžius, pagal odos tipą lieka dar Granatų ir Argano su SPF, bet nežinau ar bandysiu, gal vasarą...

Man su šampūnais ta pati bėda, knieti jų kokosinį išbandyti ax.gif Tik kam iš JAV, juk yra 100percentpure.eu.
Papildyta:
QUOTE(Z-baby @ 2013 03 13, 14:43)
Unikko, Iš aprašymo kaip jaučiasi tau kremas, man rodos tau maitinančio labiau reik, jei vistiek oda tempia. Ypač jei po morkų šveitiklio gerai. Gal balzamą ar serumą nakčiai panaudot  g.gif 
Beje, jei tau patiko kavos paakiu kremas turėtų patikti ir kavos veido smile.gif

O dėl kai kurių 100pure kvapų tai idomiai man. Kada pirmą kartą pirkausi agurkinį kremą, man jo kvapas irgi nepatiko, bet kadangi jau nusipirkus buvau ir gaila buvo išmest, tai vis panaudodavau. Keista, bet po kokios savaitės dviejų pradėjo tas kvapas man patikti biggrin.gif Tas pats ir su pomidoriniu buvo biggrin.gif Nors yra kvapų kurie man  schmoll.gif toks kaip Pure.

Aš maniau kad jis, kaip ir paakių, labiau nuo raukšlių ir senėjimo? g.gif Bijau, kad jei dabar pradėsiu naudotis, vėliau jau niekas nepadės blush2.gif biggrin.gif Nors ką aš žinau, gal per geros nuomonės apie save kad dar nereik biggrin.gif Man 25 m. Vien dėl kvapo galima wub.gif

Man kokosinio kūno kremo iš mėginėlių tai blink.gif , jau savo agurką geriau pernešu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2013 03 13, 14:43)
marimacho, zinok sampūnai naujiena yra, jie ką tik atsirado, tai gal LT dar nespėjo atsivešti. Tu jiems parašyk, paklausk kada žada turėt, jie dažniausiai greitai atrašo. mirksiukas.gif
Mane taip pat šampūnai domina, aš gal irgi parašysiu paklausiu.. Kažkaip  šiuo metu neturiu tinkamo šampūno .. gal šie tiktų  g.gif

reiks gal tikrai uzklaust g.gif

QUOTE(Unikko @ 2013 03 13, 15:04)
Man su šampūnais ta pati bėda, knieti jų kokosinį išbandyti  ax.gif Tik kam iš JAV, juk yra 100percentpure.eu.

nu, nezinau, kaip tau atsidaro sita nuoroda, bet kai as ant jos paspaudziu, arba suvedu sita adresa, mane visada nukreipia i LT puslapi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Unikko @ 2013 03 13, 15:04)
Turėjau Moisture Surge Intense, irgi iš Clinique. Tas visai nebuvo riebus, panašesnis į gelį, ir sudrėkindavo iš karto.
Aš spuogelių neturiu, nes mano oda sausa plius dar labai plona, pasitepus jazminų/žaliosios arbatos iš pradžių net tokį nežymų dilgčiojimą jaučiu. Smagu, kad tau tinka  4u.gif O jeigu kartais ne, tai juk yra visa PURITY linija problematiškai odai.

Kitų pure100 kremų aš irgi nebandžius, pagal odos tipą lieka dar Granatų ir Argano su SPF, bet nežinau ar bandysiu, gal vasarą...

Man su šampūnais ta pati bėda, knieti jų kokosinį išbandyti  ax.gif Tik kam iš JAV, juk yra 100percentpure.eu.
Papildyta:

Aš maniau kad jis, kaip ir paakių, labiau nuo raukšlių ir senėjimo? g.gif Bijau, kad jei dabar pradėsiu naudotis, vėliau jau niekas nepadės  blush2.gif biggrin.gif Nors ką aš žinau, gal per geros nuomonės apie save kad dar nereik biggrin.gif Man 25 m. Vien dėl kvapo galima  wub.gif
Man kokosinio kūno kremo iš mėginėlių tai  blink.gif , jau savo agurką geriau pernešu  thumbup.gif

Ekologiska kosmetika veikia ktaip nei chemine. Manau kaip tik verta stengtis kad tu rauksliu neatsirastu, o po to jau ne laikas.
Atsakyti
QUOTE(Unikko @ 2013 03 13, 16:04)
Aš maniau kad jis, kaip ir paakių, labiau nuo raukšlių ir senėjimo? g.gif Bijau, kad jei dabar pradėsiu naudotis, vėliau jau niekas nepadės  blush2.gif biggrin.gif

Jau rasius sita ne karta keliose tmeose, tai bijau, kad prades nares bart uz kartojima, bet... ax.gif

Sudetyje tikrai nieko tokio ypatingo nera, kad butu stipriai veikianti priemone ir nuo rauksliu. Isvis kazkokie super duper ingridientai gal gali kovot su raukslemis, bet ten jau rimtos priemones, o visi kiti paprasti dalykai kaip tik prevencijai daugiau skiriama. Be to, rauksles, senejimas susije su odos sausejimu, o butent su amzium tas ir vyksta, tai esminis dalykas sausai ir senstanciai odai yra drekinimas (labai daznai 'mature' odos kremai buna tinkami ir sausai odai, t.y. gamintojas norodo 'dry and mature skin').
Atsakyti
Ok, dėkui 4u.gif Tikiuosi tiks, nes jazminų kad ir rašo normal to dry, tai nea schmoll.gif
Atsakyti
nu va gavau vakar siuntinaiti smile.gif
prausikis veido citrininis - labai patiko, gaivus, ir tusa nuplove gerai, ir nieko negrauze, jega. jau simta metu prausiklio neturejau, darydavausi is gasulo molio su aliejuku, ale pabodo ziauriai gamintis, ir akiu moliu netrinsi gi, tai labai dziaugiuos siuo naujuoju prausikliu.
kavos paakiu kremuka dovanu gavau, patiko, siaip nenaudoju ju bet jau laikas oi laikas smile.gif vyras sake kad kvepia sokoladiniais vafliais bigsmile.gif
kuno sviestas greipfruktu irgi fainas, tepasi geriau nei koks grynas sviestmedzio aliejus, toks minkstesnis, kvapas nelabai intensyvus.
ranku kremas kokosinis- kvepia stipriai bet ne iprastiniais kokosais, biski kazkaip kitaip... na bet visai skaniai smile.gif
dar skaistalus turiu, ale nepabandziau, reikia sepetuka isigyt. dezute labai grazi smile.gif
jau truputi gailiuos kad kremo veidui kokio neissirinkau smile.gif
PS Ka tik ilindau i lietuviska ju psl, anonsuoja sampunus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 15 kovo 2013 - 09:26
Dar domintu : 1.atsiliepimai apie tusa, ar netepa paakiu, kaip dauguma naturaliu?
2.Skaistinantis /agurku sulciu / jazminu ir zaliosios arbatos prausiklai veidui ,ar nesausina odos?kuris geriausias?
3.Kaip drekinantis tonikas veidui ?
4.jazminu ir zaliosios arbatos drekinamasis ir super fruits atstatantis kremai ?
5.Paakiu kremas su rivestroliu/ su kofeinu , buvo temoje atsiliepimu apie pastaraji,bet domintu ir kitu isbandziusiuju 4u.gif
6.Super fruits serumas.
Mano oda misri, dehidratuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 16 kovo 2013 - 14:19