QUOTE(Dzeira @ 2013 03 16, 15:46)
Sveikos.Gal kuri išbandėte rankų kremus?Kuris verčiausias dėmesio?
Visą žiemą naudojau sviestinį migdolų medaus kremą. Savo funkciją drėkinti atliko labai puikiai. Jis gana riebus, tačiau puikiai susigeria. O ir kvapas fantastiškai malonus

Mane domina atsiliepimai apie putas voniai? Kas yra bande, gal galetumete pakomentuoti ar gerai putoja? Nes kiek esu pirkusi naturalias putas voniai, tai labai mazai putojo ir ypatingai greitai dingdavo.
QUOTE(marimacho @ 2013 03 02, 00:02)
merginos, o pasakykit noreciau isbandyt veidui prausti putas. ar su jomis gerai nusivalo makiazas, akiu tusas ir pan. ar negrauzia akiu?
ir dar, jeigu cia putos, ar galetu MB su jomis skustis barzda?
noris, kad ir jis tu chemikalu visokiu nenaudotu.
ir dar, jeigu cia putos, ar galetu MB su jomis skustis barzda?

Visi 100% pure prausikliai puikiai nuvalo makiažą ir tušą. Esu visus išbandžius.

Vandeniui atsparu tusa kai valau reikia ilgeliau truputuka palikyti putas uzsidejus ant blakstienu, bet irgi nuvalo. Mano megstamiausias prausiklis, gal Jazminų ir žaliosios arbatos.
Tik kaip shopingas minėjo, mėtinis man netiko akim valytis dėl mėtų, tad jį teko atiduoti vaikinui, jis kadangi akiu nedazo sunaudojo jam tiko

Papildyta:
QUOTE(invisible_shadow @ 2013 03 16, 14:01)
Labai lauksiu tolimesniu atsiliepimu, sudomino si kosmetika
ypatingai kremine pudra

aga visi laukiam kreminės pudros, greičiau jau ji pasirodytų

QUOTE(invisible_shadow @ 2013 03 16, 15:57)
Dar domintu : 1.atsiliepimai apie tusa, ar netepa paakiu, kaip dauguma naturaliu?
2.Skaistinantis /agurku sulciu / jazminu ir zaliosios arbatos prausiklai veidui ,ar nesausina odos?kuris geriausias?
3.Kaip drekinantis tonikas veidui ?
4.jazminu ir zaliosios arbatos drekinamasis ir super fruits atstatantis kremai ?
5.Paakiu kremas su rivestroliu/ su kofeinu , buvo temoje atsiliepimu apie pastaraji,bet domintu ir kitu isbandziusiuju
6.Super fruits serumas.
Mano oda misri, dehidratuota.
2.Skaistinantis /agurku sulciu / jazminu ir zaliosios arbatos prausiklai veidui ,ar nesausina odos?kuris geriausias?
3.Kaip drekinantis tonikas veidui ?
4.jazminu ir zaliosios arbatos drekinamasis ir super fruits atstatantis kremai ?
5.Paakiu kremas su rivestroliu/ su kofeinu , buvo temoje atsiliepimu apie pastaraji,bet domintu ir kitu isbandziusiuju

6.Super fruits serumas.
Mano oda misri, dehidratuota.
1. hmm, tusa naudoju jau antra.. rodos viskas normaliai su juo netepa. Laikosi gerai.
2. dėl prausiklių rašiau aukščiau, man jie odos nesausina. Aišku po as visada naudoju tonika ir krema, tad negaliu pasakyti koks jausmas po jo buna kada tik viena prausikli naudoji..

3. Tonikus irgi isbandžius visus (dalinames su vaikinu ir sese

Pacio toniko uztenka ilgam labai, man asmeniskai gal galetu buti ir mazesnis kiekis pigiau. Bet pats tonikas labai geras, padeda man susitvaryti su menesiniu spuogeliais, riebesnem veido zonom ir juodais taskais.
4. 6. Dėl veido kremų tai atsižvelk į tai kiek dehidratuota tavo oda. Jei stipriau, tada rinkis SuperFruits jis labiau drėkins nei Jazminu.
O Jei būna kad šerpetoja oda ir tempia - tai supefruits serumas arba drėkinantis balzamas labai padės. Man labai padėjo jie kada oda issausejusi buvo, dabar irgi panaudoju karts nuo karto.
5. Raudono vyno paakiu kremas, kaip suprantu yra labiau brandžiai odai. O kofeino paakių pastebėjau kad dažnai visiem tinka ir patinka

Ir mane sudomino si naturali kosmetika, girdejau kad labai giriamas ju kokosinis kuno kremas bei plauku sampunas su balzamu, butinai isbandysiu

Jums veikia nuolaidos kodas 100BODY kūno sviestams ir kremams? Kad ir kaip bandau vest,man nuolaidos neduoda

O kazin koks yra baltuju persiku kuno kremo kvapas??
QUOTE(Bubė* @ 2013 03 17, 11:10)
Jums veikia nuolaidos kodas 100BODY kūno sviestams ir kremams? Kad ir kaip bandau vest,man nuolaidos neduoda 

Man veikia kodas, katik uzsisakiau zaliuju obuoliu kuno krema.

Pabandyk dar karta, gal kokia laikina klaida buvo...

na man kuo toliau tuo labaiu patinka citrininis prausiklis veido, netraukia odos net be kremo - nes kazkaip jo neturiu
nu tepuos kazkaip kazkokiais likuciais
gal kas patarsit ka pirkt veidui, na kaip cia paaiskint. dievulis grazios odos nedave - ir poros matosi, ir demeliu yra ir spuogas koks vis islenda, tai ir namuose noriu but pasitepus, savaitgaliais ta prasme. o juk norisi oda siaip pailsint - tai planuoju kazka naturalaus kad ir svelniai maskuojancio, spalva suteikianci igyto. ka patartumet is 100 pure produktu tokiam tikslui?

gal kas patarsit ka pirkt veidui, na kaip cia paaiskint. dievulis grazios odos nedave - ir poros matosi, ir demeliu yra ir spuogas koks vis islenda, tai ir namuose noriu but pasitepus, savaitgaliais ta prasme. o juk norisi oda siaip pailsint - tai planuoju kazka naturalaus kad ir svelniai maskuojancio, spalva suteikianci igyto. ka patartumet is 100 pure produktu tokiam tikslui?
Vakar gavau sviestinį kūnui skirtą kremą (ėmiau vanilės) ir kremą rankoms 
kvapas labai mielas man, sviesto konsistencija labai kieta, tad neįsivaizduoju, kaip tik juo teptis po vonios kūną, tad aš delne sumaišiau su savo turimu aliejumi ir taip išsitepiau. Kaip jūs naudojat jį? Oda po nakties švelni švelni, tarsi pilingą būčiau pasidariusi. Mano oda labai labai sausa, vietomis išberta, tačiau sviestas nesualergizavo, na neįjautrino ir taip išbertų vietų, kuo labai džiaugiuosi
Kremas rankoms - greitai susigeria, bet vistik mano siaubingai sausoms ir išbertoms rankoms jis vis tik per silpnas, tai aš jį irgi sumaišiau su pirktu sviestu kūnui ir geresnį rezultatą gavau
Dovanų gavau kremuką paakiams, tą kavos, akių nejautrina, kol kas man patinka, tik kvapas jo ne iš mieliausiųjų, nors sausainius labai mėgstu
Dar gavau kūnui kremukų mėginėlių, bet nebandžiau, parašysiu išbandžiusi, ar sausaodėms tinkamas būtų
P.S. 100pure.lt duodu 10 balų už operatyvumą pristatant siuntą, už įpakavimą (dovanėlės labai dailiai supakuotos buvo, jaučiasi žmogiškas prisilietimas prie produktų); beliko stebėti, kaip ilgainiui mano oda toleruos juos, nes labai norisi pabėgti nuo dermatologinių kremų, skirtų atopiškai sausai odai, kurių sudėtyje mineralinis aliejus karaliauja..

kvapas labai mielas man, sviesto konsistencija labai kieta, tad neįsivaizduoju, kaip tik juo teptis po vonios kūną, tad aš delne sumaišiau su savo turimu aliejumi ir taip išsitepiau. Kaip jūs naudojat jį? Oda po nakties švelni švelni, tarsi pilingą būčiau pasidariusi. Mano oda labai labai sausa, vietomis išberta, tačiau sviestas nesualergizavo, na neįjautrino ir taip išbertų vietų, kuo labai džiaugiuosi

Kremas rankoms - greitai susigeria, bet vistik mano siaubingai sausoms ir išbertoms rankoms jis vis tik per silpnas, tai aš jį irgi sumaišiau su pirktu sviestu kūnui ir geresnį rezultatą gavau

Dovanų gavau kremuką paakiams, tą kavos, akių nejautrina, kol kas man patinka, tik kvapas jo ne iš mieliausiųjų, nors sausainius labai mėgstu

P.S. 100pure.lt duodu 10 balų už operatyvumą pristatant siuntą, už įpakavimą (dovanėlės labai dailiai supakuotos buvo, jaučiasi žmogiškas prisilietimas prie produktų); beliko stebėti, kaip ilgainiui mano oda toleruos juos, nes labai norisi pabėgti nuo dermatologinių kremų, skirtų atopiškai sausai odai, kurių sudėtyje mineralinis aliejus karaliauja..
QUOTE(Aggnesse @ 2013 03 21, 14:57)

Sviestas minksteja ,skysteja nuo silumos. Pas jus gal gana vesu, todel jis sukietejes.
As rankose ji palaikau, tada jis nuo ju silumos minsteja, dar geriau teptis iskarto po karsto duso, tada ant isilusio kuno jis dar labiau suskisteja

As taip pat kuno sviesta naudoju ir rankoms ir pedoms, man juo labiau patinka teptis nei ranku kremu, nes jis riebesnis.