Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Priglaudziau mazyles, vidurine is maximos (akcija 10 Lt su centais), kitos dvi is ermitazo
user posted image
Si beveik be saknu, kaip ji dar zydi g.gif
user posted image
O si grazuole mano nustebino.. pasirodo ji is saknu auginasi 4 mazyles, tik panasu kad vieno neteks, nes vidurini lapa pasalinau, jis buvo sudziuves, greiciausiai buvo patekes lasas i viduri..
user posted image
user posted image
Pati maziausia, labai miela wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinde: 12 gruodžio 2012 - 14:36
Labas 4u.gif įkeliu savo gražuolytę Rhynchostylis gigantea, tikiuosi draugaus ji su manim biggrin.gif
user posted image
ir žiedukai iš arčiau
user posted image
Atsakyti
smile.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Nu kas per grozis ta Rhynchostylis gigantea wub.gif o kuom ji kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 12, 15:13)
Nu kas per grozis ta Rhynchostylis gigantea  wub.gif o kuom ji kvepia?

Nemoku nupasakot blush2.gif , kvapas kažką primena, kažkuom saldžiu, na nžnau.... Bet tą kvapą aš galiu užuosti net per ekraną žiūrėdama į įkeltą foto biggrin.gif
Atsakyti
Patiktu man sis augaliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 12, 16:13)
Nu kas per grozis ta Rhynchostylis gigantea  wub.gif o kuom ji kvepia?

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 12 12, 16:08)
Labas  4u.gif įkeliu savo gražuolytę Rhynchostylis gigantea, tikiuosi draugaus ji su manim  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif įdomu kaip seksis augint, jei gerai augs namų sąlygom, tai gal pagaliau ir aš ryšiuos įsigyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 12 12, 15:08)
Labas  4u.gif įkeliu savo gražuolytę Rhynchostylis gigantea, tikiuosi draugaus ji su manim  biggrin.gif

Fantastiska wub.gif wub.gif
Atsakyti
cinde, Lašiaaalis, eliss, wub.gif wub.gif wub.gif Pirkiniai puikūs, o naminiai žiedeliai nuostabūs wub.gif

Kiek žinau Rhynchostylis gigantea auginimo sąlygos panašios į vandos, tai būtų smagu, jei naujoji šeimininkė pasidalintų kaip jai sekasi šią orchidėja auginti ir, labai linkiu, pražydinti naminiais žiedais thumbup.gif

Ir aš pasiėmiau tikiuosi paskutinius šiais metais pirkinukus, t.y. Psychopsis Mariposa alba ir Encyclia vittelina.

Vittelina su vokelio pažadu ir tikiuosi tas pažadas kažkada kažkuo gražiu virs biggrin.gif Beje buvo ne vienas augaliukas ir visi labai gražiai nuaugę, visi su vokelių užuomazgom. Kas šauniausia, kad tai tikrai kompaktiškaus augaliukas, o ir žiedai ryškūs, ilgai žydi - vat ir neatsilaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 12 12, 16:08)

QUOTE(eliss @ 2012 12 12, 16:11)
smile.gif  wub.gif

Labai labai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 12 13, 18:00)
Ir aš pasiėmiau tikiuosi paskutinius šiais metais pirkinukus, t.y. Psychopsis Mariposa alba ir Encyclia vittelina.

Puikus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Noriu ir aš pasidžiaugti pirkinuku:) Labai patiko žiedukų forma, o ir kaina 17 Lt nesikandžiojo:) Pirmą kartą tokį phalaenopsį mačiau.
user posted image
user posted image
Atsakyti