Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(cinde @ 2012 12 15, 14:15)
OMG mano vanda kisa ziedstiebi  thumbup.gif  mano pirmoji vanda ir dar ziema, nu as euforijoje  lotuliukas.gif ir apskritai daugelis pradeda rodyti ziedstiebius, pumpurus, tos kur kiso ziedstiebi, tai po dar viena auginasi, kazkas keisto, juk taip tamsu lauke  g.gif

thumbup.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 12 15, 21:39)
ilgai laukta geltoniukė raibuolė pražydo ir iš karto du žiedus iškėlė - pirmasis visu gražumu žydi, o antrasis jau tupj tuoj turėtų išsiskleisti thumbup.gif

thumbup.gif kokia spalva graži wub.gif ir naujokės mielos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 12 15, 22:39)
ilgai laukta geltoniukė raibuolė pražydo ir iš karto du žiedus iškėlė

čia ta kur antru pirkimu ėmėm?
p.s. mano irgi tokia žydi biggrin.gif tik žiedas vienas...,fotkių kol kas negaliu sukelti,bet va bent taip pasigirsiu
ale man ji daugiau salotinė nei geltona,na ne visai gryna ta geltona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(misis J* @ 2012 12 16, 00:26)
čia ta kur antru pirkimu ėmėm?
p.s. mano irgi tokia žydi  biggrin.gif  tik žiedas vienas...,fotkių kol kas negaliu sukelti,bet va bent taip pasigirsiu
ale man ji daugiau salotinė nei geltona,na ne visai gryna ta geltona?  g.gif

Man atrodo, kad taip g.gif Per kelis mėnesius pirkau penkias NOID'ines raibuoles, tai jau ir susimaišiau kuri yra kuri - kiekvienas žiedas yra siurprizas thumbup.gif

O spalva jos identiška kaip nuotraukoj - nė kiek spalvos neiškraipytos. Mano akimis žiūrint ji geltona su vos vos žalsvu atspalviu mirksiukas.gif

Lauksim ir tamstytės nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 12 15, 21:39)

ilgai laukta geltoniukė raibuolė pražydo ir iš karto du žiedus iškėlė - pirmasis visu gražumu žydi, o antrasis jau tupj tuoj turėtų išsiskleisti thumbup.gif

graži raibuolė wub.gif
aš laukiu kada delenatti prasiskleis , toks pūkutis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 16 gruodžio 2012 - 10:55
Dziugina toliau wub.gif

[attachmentid=225929]
Atsakyti
o cia ziedu dydziu palyginimui (gal kam bus idomu ax.gif, (apacioj pora mini marko ziedeliu ))
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punta: 16 gruodžio 2012 - 14:02
Nu be galo grazus pas visas ziedeliai wub.gif wub.gif wub.gif
maniskes nezydi, bet leidzia ziedstiebius, viena raibuole NOID regis irgi kazka galvoja, kadangi dar nei vienos raibuoles nesu prazydinusi, tai nelabai ir suprantu, na bet laikas greitu laiku parodys smile.gif
Katlejos vokus suformave, tik kazi ar prazys kada, tamsu kaip... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 12 16, 01:37)
Lauksim ir tamstytės nuotraukų mirksiukas.gif

dar negaliu,kompą sutvarkyt reikia ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 12 16, 14:35)
Dziugina toliau  wub.gif

gražutis wub.gif ,maniškis ilgai nežydės,persodint teko,liko tik pusė krūmo,tikiuosi prigis

QUOTE(punta @ 2012 12 16, 16:02)
o cia  ziedu dydziu palyginimui

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 12 16, 15:13)
Katlejos vokus suformave, tik kazi ar prazys kada, tamsu kaip... verysad.gif

Pas mane vokas jau prasiskyre. Bet tokia tamsuma, kazin kas cia bus su tais ziedais unsure.gif
Atsakyti
Pasirodau ir saviškes, visų žiedeliai naminiai..

user posted image
user posted image
user posted image

Phalaenopsis Elegant Wibi
user posted image

Mano mylimukė citrinukė - labai graži man ta peloric žiedo forma wub.gif
user posted image
Atsakyti
Tina, Uranija, punta - suuuper gėliukai wub.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 12 07, 17:07)
O i tema kisu ir as dvi zydincias siuo metu  4u.gif

user posted image

Iškilo man klausimukas ar šis phalaenopsis dabar žydi naminiais žiedais?

Tokį klausimuką "išprovokavo" šiandien Druskininkuose matyti phalaenopsiai. Tik įėjus į parduotuvę net akyse nušvito pamačius ryškius kaip saulė žiedus ir iš kart priėjau pasicekavint. Žiedai buvo gražučiai, tolygiai ryškūs, bet suaubejojau, nes niekad nesu mačiusi tokia skaisčiai geltona spalva natūraliai žydinčių phal., o dažytieji iki šiol būdavo plėmais baltai geltonai "išterlioti".

Atidžiai prieš šviesą patyrinėjau ir ne veltui - prie pat prisikišus vis gi matosi nenusidažę patys žiedų pakraščiukai, ant kotų aiškios adatų žymės ir šiek tiek ištekėję dažų doh.gif Vat ir žlugo viltis, kad radau tokį ryškų natūralų gėliuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 12 15, 20:39)
dėkui  wub.gif

Gražuuu. 4u.gif

QUOTE(punta @ 2012 12 16, 14:02)
o cia  ziedu dydziu palyginimui (gal kam bus idomu ax.gif, (apacioj pora mini marko ziedeliu ))

Oho,dydis.Čia naminis žiedukas raibuolės?

QUOTE(Uranija5 @ 2012 12 16, 17:32)
Pasirodau ir saviškes, visų žiedeliai naminiai..

Super žiedai wub.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 12 16, 20:09)

Iškilo man klausimukas ar šis phalaenopsis dabar žydi naminiais žiedais?

Nežinau,ar čia naminiai žiedai,bet turiu panašų ,labai ryškiai geltoną ir tikrai nedažytą.Gaila,bet dabar nežydi,nes vietoj pumpurų sugalvojo užsiaugint keikį.
Atsakyti