Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(mumrikas @ 2013 01 18, 23:13)
Gražumu man jos gražios, tiesiog nuostabios, bet žiūriu į jų žiedus kaip į nuostabų meno kūrinį be noro turėt rolleyes.gif Svarbų svarbiausia, kad tas požiūris su laiku nepasikeistų unsure.gif

Mano panasus jausmai Paphiopediliumams smile.gif O zinok katleju as kazkada nemegau biggrin.gif

Tiesa siandien prisiminiau tave apziurinedama savo viena graziai auganti aerangi ir norejau paklaust ar jie taves nekabina? Auga tvarkingai, zydi ispudingai, primena phalaenopsius savo isvaizda, kol nezydi. mirksiukas.gif

Papildyta:
Man pasirode visai neinoringas Aerangis articulata. Brachycarpa kiek lepesnis. Bet jo labai grazus, galuose skelti lapai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 01 19, 01:38)
Mano panasus jausmai Paphiopediliumams  smile.gif O zinok katleju as kazkada nemegau  biggrin.gif

Tiesa siandien prisiminiau tave apziurinedama savo viena graziai auganti aerangi ir norejau paklaust ar jie taves nekabina? Auga tvarkingai, zydi ispudingai, primena phalaenopsius savo isvaizda, kol nezydi.  mirksiukas.gif

Man pasirode visai neinoringas Aerangis articulata. Brachycarpa kiek lepesnis. Bet jo labai grazus, galuose skelti lapai.

Ei, ei, negąsdink manęs taip blink.gif biggrin.gif Nieko gero iš tų katlėjų, tikrai nieko gero, tikrai........ (savitaiga juk galinga jėga ) lotuliukas.gif

Apie afrikiečius sparną jau seniai rėžiu, bet kol kas noriu pažiūrėt kaip seksis susidraugaut su "afrikiete" Angraecum didieri - jei gerai, tai gal eisiu pažindintis ir su aerangiais rolleyes.gif

O augini jį ant bloko ar žievėse?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 01 19, 02:56)
Nieko gero iš tų katlėjų, tikrai nieko gero, tikrai...

triniti.gif pomidorai2.gif laugh.gif
pakalbėsim tskant ...
Atsakyti
Kalbėt tai kalbėt cool.gif biggrin.gif

Merii, o kaip taviškis Angraecum Veitchii tilps į orchidariumą kai taps toks:

http://www.google.lt...29,r:0,s:0,i:79
Atsakyti
Kalbant apie afrikietes, tai as vis pavarvinu akis I Angraecum leonis , bet dar neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 01 19, 00:56)
O augini jį ant bloko ar žievėse?

Aerangis articulata nuo pat pradziu auga zievese ir netgi labai sekmingai, o Brachycarpa pradzioj auginau ant blogo, nes toki gavau, o veliau perkeliau i substrata. Nu ne man kasdienis purskaliojimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 01 19, 14:10)
Aerangis articulata nuo pat pradziu auga zievese ir netgi labai sekmingai, o Brachycarpa pradzioj auginau ant blogo, nes toki gavau, o veliau perkeliau i substrata. Nu ne man kasdienis purskaliojimas  schmoll.gif

Tada džiugios naujienos, nes blokai visiškai ne man schmoll.gif Kai paskaitau LOD forume, kad kai kuriuos gėliukus forumiečiai ir tris kartus per dieną purškia taip ir įsivaizduoju kaip skrendu atostogaut orchidėjų pilną lagaminą prisidėjusi lotuliukas.gif

Brolio, uošvių ar draugų paprašau palaistyti gėliukus kai atostogaujam, bet jau subtilumų su purškaliojimais nedrįsčiau prašyt - įtariu iš vis atsisakytų tos priežiūros bijodami mano orchidėjas numarint lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu su žiniom iš akropolio : maksimoj radau knygą apie orchidėjas rusų kalba - aprašyta rūšys,foto visokiausių daug (200 jei nemaišau),kaina 12 lt
ermitaže katlėjų gražių radau- viena margažiedė,kitos alyvinės (pigutėse nieko gero)
neparsinešiau nieko,nes per šalta autobusu vežiot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(misis J* @ 2013 01 20, 01:41)
neparsinešiau nieko,nes per šalta autobusu vežiot  verysad.gif

Bet tai kokia neišradinga - o kaip aš iš tavęs su gėlioku po paltu važiavau - bent trumpam galima pasidžiaugt Pamelos Anderson (.)(.) biggrin.gif Tik aišku tektų pirkt dvi gėles dėl simetrijos - vis gi žmonės mato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 01 20, 13:51)
Bet tai kokia neišradinga

mano striukė neapskaičiuota tokiem gabaritam,be to sustojime stovėt reikia,tada šaltu autobusu galas kelio,po to pėškom dar geras galas eit,nerizikuoju,gaila mėtyt ,jau ir taip tik pusė liko doh.gif
atšils gal po kauną pamaklinėsiu g.gif ,nėra ekstra būtinybės kol gyvenu kaip čigonė biggrin.gif o ir padėjimo matei tik kiek,tamsu ganėtinai ,ai,į taviškas paspoksosiu ir bus gerai ax.gif biggrin.gif
p.s. ,o ta mažė nenupeipo? mamka tai žydi,tiesia savo ilgą kaklą kaip žirafa,tuoj prie grindų šepečio koto rišiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misis J* @ 2013 01 20, 15:24)
p.s. ,o ta mažė nenupeipo? mamka tai žydi,tiesia savo ilgą kaklą kaip žirafa,tuoj prie grindų šepečio koto rišiu  doh.gif  biggrin.gif

žinok gyva thumbup.gif Persodinau aš ją, kurį laiką tykiai patupėjo, o dabar mažiuką lapuką augina thumbup.gif

Man ta tavo raibuolė viena iš gražiausių matytų wub.gif Ir pats augalas pasakiškas, lapai didžiuliai, ir žiedai ne tik kad nuostabūs, bet ir revolveriniai thumbup.gif

Prašom dėl čia jos foto ir pasimaivyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 20 sausio 2013 - 14:41
QUOTE(mumrikas @ 2013 01 20, 16:39)

tada liuks,lauksiu anūkų biggrin.gif ,motulė (ar tėvelis g.gif ) naujų auginių nerodo g.gif
va tos abi iš senukų jau vaikuojasi thumbup.gif
Atsakyti