Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

ta pati kryptys - amouage opus II, by kilian prelude to love

nuostabūs, šilti, santūrus, skaidrūs ir turtingi aromatai. susikaupimas ir ramybė, beribė vidinė potencija bei energija ir kartu atsipalaidavimas.
skirtingos variacijos levandos su rože tema, faktūroje tai fone, tai į atskirą liniją susiformuoja pipirų (rausvų ar/ir juodųjų) aitrumas, kardamono ypatingas paerzinantis uoslę grožis, kitos natos.

Atsakyti
Vakar testavau Hermes Eau de Mandarine Ambree. Nuo pat pirmųjų kvapo akordų stipriai užkvipo mandarinais - saldžiais, sultingais. Tokios realistiškos mandarino natos parfumerijoje dar neteko uostyti. Vėliau mandarininiame fone išlenda švelnus, lengvas prieskoniškumas (lyg būtų kažkas panašaus į cinamoną) ir gana tyli, salsva ambra. Kvapas jaukus, labai mielas ir komfortiškas, jaučiasi Elleniškas braižas. Graži kompozicija, mandarino ir ambros bendrystė, gal net norėčiau buteliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 07 06, 10:17)
Vakar testavau Hermes Eau de Mandarine Ambree. Nuo pat pirmųjų kvapo akordų stipriai užkvipo mandarinais - saldžiais, sultingais. Tokios realistiškos mandarino natos parfumerijoje dar neteko uostyti. Vėliau mandarininiame fone išlenda švelnus, lengvas prieskoniškumas (lyg būtų kažkas panašaus į cinamoną) ir gana tyli, salsva ambra. Kvapas jaukus, labai mielas ir komfortiškas, jaučiasi Elleniškas braižas. Graži kompozicija, mandarino ir ambros bendrystė, gal net norėčiau buteliuko smile.gif

As irgi testavau ir ispudziai tokie patys (isskyrus nora pilno buteliuko). Labai nesiojamas kvapas! Traukciau ji rytais ir vakarais, karsciu alsuojanti vidurdieni man jo bazines natos kiek per saldzios, o gal net kiek priplekusios pasirode. Gal del to daug labiau Eau de Narcisse Bleu patiko - variacija narcizo tema, nuo lapu ir ziedeliu iki pat sakneliu. Kvapas zalias, citrusuotas ir lengvai pudrinis - kaip tik mano lentynelen gultu! (manau, kad visoms irisiuku gerbejoms irgi turetu prie sirdies prilipt)
Atsakyti
Habanita L'Esprit.
Netgi ne blondinė smile.gif, o romantiška svajoklė nuotaka: nesaldžiai pateiktas saldžių gėlių miksas, bazėje - truputis benzoino dervos, pačiulės ir daug "švaraus" muskuso (kuriam maniškis etalonas - S.Lutens "Claire de Musc").
Žodžiu, visai kiti kvepalai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 07 liepos 2013 - 18:29
O gal kas gali parašyti savo atsiliepimus apie Givenchy Very ir Absolutely Irresistible? blush2.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Naujienos:

Calvin Klein Downtown rozinis kompotas apie nieka, kazkokiu kosmetiniu produktu truputi pakvepejo, ir nunyko greitai. Niekas apie nieka.
Mane truputi pradeda jaudinti ta parfumerine tendencija daryti ne tik prastus kvepalus, bet dar ir tokius, kurie faktiskai nesilaiko

Guerlain AA Nerolia Bianca nesu Alegoriju gerbeja toli grazu, o Wassier darbai man ir isvis nepatinka- jie visi turi kazka tirsto pudinginio, valgomo, kazkoki paslepta nesuvirskinama salduma, bet sitas grazus!!! Skambus!!! Ir kartus, ir saldus- tikras grazus neroli su jazminais! Ir i baze labai graziai pereina, ir to Wassier budingo klampumo nera. Labai patiko, ir bent trupucio noreciau ax.gif

Agent Provocateour Maitresse agentu nelabai esu uosciusi ar neprisimenu. Man nelabai patinka ju stilius, tai is atminties kazkaip iskart iskabliuoja. Man truksta juose ypatingumo, jie kazkuo panasus i amerikonkas- isbaltintais dantim, padidintais papais, aptempta suknele, subanguota sukuosena, visos iki skausmo panasios (atleiskit, Agentu gerbejos). Maitresse bandziau del aldehidu. Realiai tai man naslaite+ aldehidai+ siek tiek rozes. Butent tokiu aldehidu nemegstu- jie dusina, tirstina, tempia prie zemes. O man patinka tokie, kokie i Yvresse sudeti- kaip sampano burbuliukai. Taigi kvapas gerai sumaisytas, bet man asmeniskai primena per daug pridulkejusia zamsa. Toks labai "uzdaras". Bet sukomponuotas neblogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 05 rugsėjo 2013 - 09:22
QUOTE(Biancca @ 2013 07 06, 11:17)

Net seiles renkasi burnoje:) Ar galetumete palyginti su Elixir des Marveilles? Ten apelsinai ir mediena, tik is tu apelsinu daugiau zieves negu sulciu, jie tokie visai ne gazuoti, o sodrus. Jusiskiu dar neteko uostyti, bet nekantru pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 09 05, 17:36)
Net seiles renkasi burnoje:) Ar galetumete palyginti su Elixir des Marveilles? Ten apelsinai ir mediena, tik is tu apelsinu daugiau zieves negu sulciu, jie tokie visai ne gazuoti, o sodrus. Jusiskiu dar neteko uostyti, bet nekantru pabandyti.

Eau de Mandarine Ambree ir Elixir des Marveilles man skiriasi absoliučiai, skiriasi jų charakteriai ir temperamentai. Jei Stebuklų Eliksyras įsuka į savo šėlsmingą, stiprų svaigulį, kviečia džiaugtis gyvenimu, tai Eau de Mandarine Ambree kviečia ramiai ir jaukiai praleisti kur nors vakarą. Jie švelnūs, nėra tokie ryškūs ir pastebimi kaip Eliksyras. Tačiau tie ambriniai, sultingi mandarinai vis tiek žavi ir pabandyti Eau de Mandarine Ambree yra visai verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 05, 08:19)
O aš nė kiek nepavydžiu. Pas mane stadija "rasti vienus kvepalus" yra tolygi stadijai "man kvepalai nebeįdomūs". Esu ją išgyvenusi, turėjau vieną buteliuką "pačiausių", kai pasibaigdavo, kitus tokius pačius nusipirkdavau. Dabar gi turiu malonų pomėgį - ieškoti, bandyti, atrasti, nusivilti, apsidžiaugti, palyginti, medžioti, paturėti, atsikratyti ir seniai nustojau save kaltinti dėl ko nors, kas kitam galbūt atrodo netelpa į rėmus. Galbūt šiek tiek pavydžiu toms, kurios sugeba apseiti pigiau ir mėgsta prekyvietes. Aš gi pavargstu, nieko neprisimenu, sumaišyti kvapai man tampa nebemalonūs, pojūčiai užgožti, laiko tiek, kad po vieną kvepalą važinėčiau uostyt neturiu ir norint kažką rimtai pabandyti belieka pirkti. Niekada nekėliau sau tikslo rasti kažką tokio, kas atimtų norą pažinti kitus kūrinius. Ir dar viena tokia įdomi tendencija - labiausiai patinkančiais kvepalais kvėpinuosi labai retai. Kodėl - pati nežinau (taupau, nes tai raritetai, bijau, kad persisotinsiu??? nežinau  blush2.gifbiggrin.gif. Taigi jeigu atsirastų kažkas toks vienintelis "mano" matyt stovėtų ir spintą puoštų  lotuliukas.gif

Sutinku su Jusu teorija,Rusma.
man dabar svarbus pats procesas, o jeigu rezultatas netinka, skubu duoti galimybe kitiems prijaukinti kvapa 4u.gif
Taip idomu pazinti,"matuoti" kvepalus, kaip batelius rolleyes.gif
Atsakyti
zinau kad sie kvepalai tokie labai jau vidutiniokai , bet kokia jusu nuomone apie juos? esu juos uoscius kazkada seniau parduotuveje ir jie man nepasirode ypatingi, o dabar man juos siulo pusvelciui atiduoti ir nezinau ar man ju reikia. kaip jie laikosi ir ar keiciasi ju charakteris einant valandoms?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 08 rugsėjo 2013 - 23:18
Mona di Orio Les Nombres d’Or Oud
Dešimties minučių intervale kvapas labai kinta. Nuo Monos Musc iki ''Neznakomka'' (kiek pastarąją atmintis leidžia prisiminti). O tame tarpe vaistinės žolės, rožių žiedų kompostas (galvoju, kad by-ki čia mėšliuką uodžia), sausas šienas, gėlių žiedų kompostas su ryškia lelija. ''Neznakomkos'' fazė gan ilga, pereinanti į ambrinį muskusą anyžiaus patale ir ''mėšlas''. Taip vadinamas ''mėšlo kvapas'' man labiau pagrabinių lelijų, kelių dienų senumo (pradėjusių gesti), mažoje šarvojimo salėje laikytų.
Pirma pažintis du purkštelėjimai ant riešo. Gilinsiuos toliau.
Atsakyti
Mona di Orio Les Nombres d’Or Oud

Ant mano odos vien mėšlas, seno žmogaus kvapas - kentėjau pusę valandos ir teko plauti... Niekaip nesitikėjau tokios pažinties.
Atsakyti