Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

Iš atsiliepimų įsivaizdavau, kad Giorgio Armani Si bus visiška saldybė, bet pasirodo, kad ne. Vidurinėse-bazinėse natose man jie kiek primena PR Black XS, tik ne tokie saldūs. Rožė + juodųjų serbentų lapai + pačiulis + vanilė. Beje, labai panašią rožę jaučiu ir JHAG Lady Vengeance (turbūt dėl ambroxano), tik, aišku, kvapo charakteris kitas, ten ji tamsesnė ir nesaldi.

Buteliukas labai gražus, jame įsivaizduotum solidesnį aromatą, bet ir Si nėra visiškoms mergaičiukėms.
Atsakyti
Šiandien buvau labai nustebinta Juliette Has A Gun Oil Fiction. Įprastai su šiuo brandu man ne pakeliui, nes arba neįdomu, arba visai ne mano skonis. Oil Fiction sudomino nuo pirmųjų natų - karščiu alsuojanti ambra grojo drauge su gausybe prieskonių, ypač nosis išskyrė šafraną. Užuodžiau ir kažkokio gero, brandaus alkoholio gaidas, kurios tai išnykdavo, tai vėl atsirasdavo. Stipru, klampu, pulsuoja. Vis dėlto bazė nuliūdino - numuilėjo, išlindo stipri tuberoza, kuri gana įkyriai užgožė kitas natas. Įtariu, kvepalai laiko visą amžinybę, o ir šleifas jų milžiniškas - purškiau ant riešo, tai viskas aplink mane kvepia taip, kad galima pagalvoti, jog apsipyliau nuo galvos iki kojų biggrin.gif Na ne mano kvepalai, nors tikrai įdomūs ir manau ras savo gerbėjų.

Dar vienas visai įdomus pabandymas - Ginestet Botrytis, kurie savo charakteriu man baisiai panašūs į Frapin 1270 - irgi medus, irgi džiovinti vaisiai, tik Botrytis, priešingai nei Frapin 1270, neturi konjakiškų natų. Jaukus ir šiltas kvapas, idealus džiuginti per rudeniškas darganas. Gal truputėlį man medaus jame per daug, nors tas medus ir nėra pritvojančiai saldus. Vis dėlto jei reikėtų rinktis tarp Botrytis ir 1270, rinkčiausi pastaruosius - jie įdomesni, dinamiškesni.
Atsakyti
Yves Rosher Iris Noir
Tikras grožis. Vasarą porą kart bandžiau, bet tik siandien dėviu visą dieną ir megaujosi pamažu atsiskleidžiančiu aromatu. Labai aristokratiškas, šaltas ir skaidrus pradžioje jis tik labai susikaupusiam ir ieškančiam kvepia irisu. Ne pudrinis, greičiau dregnas, dar tiksliau-riebokas ir saldokas nepaisant nuolat jaučiamo šaltumo ir sustingimo.
Širdyje kvapas aprimsta ir pradeda "jaustis ir elgtis" laisvai. Atsiranda šilto tauraus saldumo alsavimas, kvapas užpildo erdvę ir gaubia. Po 10 val. Irisas šiltas ir atviras. Jo ansamblis su pačiule ir tonka idenifikuojamas tik fragrantikos pagalba- itin sunku atskirti, kas šį irišą padare tokiu juodai (visaspalviškai) turtingu ir paslaptingu, tamsiu ir nepanašiu nei į vieną girdėtą. Bazė tokia graži, jog verta atskiro aprašymo, bet geriau vieną kartą pajusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 12 spalio 2013 - 20:41
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Lys Carmin

Viena fragrantikietė rašė, kad tai TF Champaca Absolute klonas... Patikrinam smile.gif
Ech, tos žmonių nosys... Koks baisus melas doh.gif Kaip taip galima - išsvajota, tiesiog tobula mano nosiai Champaca sulyginta su tuo, kuo tikrai niekada jokia proga, jokia nuotaika, jokiu oru nesikvėpinčiau cool.gif Būna pasirodo... Kažkam priešingybės, kažkam - klonai...

Įkyrus lelijų saldumas (man patinka tik vandens lelijos, visos kitos jau seniai atsikratytos) ir sausas atgrasus bulkutinis cinamoniškumas. Sunkus, slegiantis, dusinantis, kuo toliau, tuo labiau sausėja, dulkėja, transformuojasi iš gėliškų į grynai cukraus pudrą. Nuo tokių kvepalų man atrodo, kad oda pradeda džiūti, norisi eiti ieškoti kremo, nors iš tiesų tai reikėtų ieškoti vandens, prausiklio ir vandens... Ne, ne man šitos gėlės... Gerai, kad, tai tik mažas mėginukas.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 08, 18:14)

Si D.Armani

Buteliukas labai gražus, jame įsivaizduotum solidesnį aromatą, bet ir Si nėra visiškoms mergaičiukėms.

Man buteliukas labai patiko, toks aristokratiskas ir lakoniskas.
Gaila,kad kvepalai visai nepradziugino. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobbin @ 2013 10 21, 18:14)
Man buteliukas labai patiko, toks aristokratiskas ir lakoniskas.
Gaila,kad kvepalai visai nepradziugino.  verysad.gif

drinks_cheers.gif mano nosiai - kvapas laabai sintetinis
Atsakyti
Šiandien uostinėjau Kreminės naujienas, iš kurių labiausiai įsiminė:

Mona di Orio Les Nombres d'Or Violette Fumee. Fantastiškas kvapas, nuginklavęs nuo pirmųjų natų. Pradžioje ryškūs žoliniai akordai, persipynę su našlaite, bet viskas greitai kinta, žoliškumą keičia dūminis fonas, tik našlaitė - kaip neabejotinas kvapo leitmotyvas - išlieka nuo pradžios iki pabaigos, tačiau ir ji kintanti. Man labai patiko širdies natos, kai minėtoji našlaitė, mediena ir dūmai vienas per kitą tarsi persiklojo, buvo susipynę į vienį ir kartu labai dinamiškai, chameleoniškai keisdavosi, vieną momentą dominavimą užleidę medienos ir našlaitės duetui, kitą - sodriems smilkalams ir našlaitei. Vis tik man savo charakteriu jie labai susišaukė su Guerlain Mėlynąja Valanda (konkrečiau su EDP) - abu jie labai nostalgiški kvapai, abu jie šiek tiek melancholiški ir truputį pudriški. Violette Fumee - grožis buteliuke. Turiu naują, rimtą norą.

Parfums de Marly Oajan. Kaip tik prieš porą dienų buvau pagalvojusi, kad labai norėčiau ką nors naujo atrast, kur dominuotų cinamonas. Atradau biggrin.gif Man juose cinamonas dominuoja nuo pradinių natų iki pat bazės, jis salsvas, šildantis, meduotas. Apskritai šitie kvepalai tokie balzamiški, neabejotinai prieskoniški ir jaukūs. Jie nėra labai pretenzingi, tačiau tikri verti dėmesio. Kažkaip įsivaizduoju, jog tinkamiausias metas jiems atsiskleisti - žiema, kai ypatingai norisi šildytis.
Atsakyti
user posted image

Faberlic Chocolate Story
perskaičius pavadinimą ant mėginuko, įsivaizdavau visai kitaip kvapą. galvojau, bus totaliai valgomas saldulis. o gavau baltą šokoladą su slyvom smile.gif kvapas saldokas, bet su rūgštele. visai savotiški kvepalai. Fragranticoj rašo, kad trumpai laikosi, pagal tai kaip greit dingsta nuo rankos, panašu, kad taip ir bus.

dar kažkokia alkoholinė načiukė lenda, šokoladas su įdaru, pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 lapkričio 2013 - 21:59
QUOTE(Biancca @ 2013 11 05, 20:52)
Parfums de Marly Oajan. Cinamonas dominuoja nuo pradinių natų iki pat bazės, jis salsvas, šildantis, meduotas. Jie nėra labai pretenzingi, tačiau tikri verti dėmesio.

drinks_cheers.gif

Man dar šitie visai nieko, tik parduotuvėj jau viskas susimaišę buvo:
http://www.fragranti...bdan-21550.html

O labiausiai nustebino šie:
http://www.fragranti...-Him-16290.html

Parduotuvėje irgi sudominę, vėliau iš atomiko pasirodė esantys mano natūrai visai nepakeliami , visko per daug - tuberozos, karamelės, gvazdikėlių... ir viskas karšta, net degina. Aklas pirkinys būtų katastrofa smile.gif
Atsakyti
user posted image

Bond No 9 Manhattan

natos tai tikras miksų miksas smile.gif ko tik ten nėra. vanilė neminimas, bet įvardinčiau būtent kaip vanilės-oud'o-muskuso miksą. paskutiniai du itin ryškūs. aš nedidelė jų mėgėja, bet kvepalai tikrai labai įdomūs. plius labai ryškūs, stiprūs. Bond'ų ne tiek daug uosčiau, bet šitie prie įsimintinesnių.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 07, 20:50)
natos tai tikras miksų miksas smile.gif ko tik ten nėra. vanilė neminimas, bet įvardinčiau būtent kaip vanilės-oud'o-muskuso miksą. paskutiniai du itin ryškūs. aš nedidelė jų mėgėja, bet kvepalai tikrai labai įdomūs. plius labai ryškūs, stiprūs. Bond'ų ne tiek daug uosčiau, bet šitie prie įsimintinesnių.

o kur gaut jų pauostymui? biggrin.gif nėr gi ant LT?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 07, 19:00)
o kur gaut jų pauostymui? biggrin.gif nėr gi ant LT?

galiu apipurkšt, jei iki manęs atvažiuosit biggrin.gif mėginukas pas mane, gavau mainais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 07 lapkričio 2013 - 19:05