QUOTE(rzrzr @ 2013 06 19, 01:57)
Yves Saint Laurent Oriental Collection
Not impressed. Net nezinau, nuo kurio pradeti.
Supreme Bouquet - saldzios geles, gal kazkuo primine Montale Oriental Flowers (turbut nenuplaunamu nenusivelkamu sleifu), taciau net nesugebejau isskirti nieko konkretaus, nes teko atsokti pagarbiu atstumu nuo tokio intensyvumo.
Majestic Rose - roze ir oudas, safranas, sandalmedis ir sokoladas (gal taip paciule man zaidzia). nebegaliu net pagalvoti apie dar karta parasomus zodzius "roze" ir "oudas" kartu. ne-be-ga-liu.
Noble Leather - hmmmm... idomiau uz kitus, o gal tik del mano negalejimo praeiti pro oda. TF Tuscan Leather kazkur jau raso protestus intelektines nuosavybes gynejams, taciau kopija nebloga, kiek tirstesne, saldesne, svaigesne, prideta gurmanisku natu - vaniles, dziovintu vaisiu, kvapas graziai mainosi ir kinta (pirmieji du man pasirode kiek monotoniski).
Ant odos laikosi per ilgai
Metas i parfatostogas - niekas ispudzio nebedaro.
Visai noreciau Noble Leather pabandyti

Idomu, ar jie panasus i MdO Cuir?
Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2013 07 06, 11:17)
Vakar testavau
Hermes Eau de Mandarine Ambree. Nuo pat pirmųjų kvapo akordų stipriai užkvipo mandarinais - saldžiais, sultingais. Tokios realistiškos mandarino natos parfumerijoje dar neteko uostyti. Vėliau mandarininiame fone išlenda švelnus, lengvas prieskoniškumas (lyg būtų kažkas panašaus į cinamoną) ir gana tyli, salsva ambra. Kvapas jaukus, labai mielas ir komfortiškas, jaučiasi Elleniškas braižas. Graži kompozicija, mandarino ir ambros bendrystė, gal net norėčiau buteliuko
Man patiko, kad jauciasi kartumas. Taip ir norisi arciau su jais susipazinti