Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

MdO OUD
o man labai pasisekė smile.gif
kopijuoju iš "šiandien kvepiu"2013-08-31

QUOTE(by ki @ 2013 08 31, 20:42)
user posted image

šiandien gavau žolės ir įvairių žolių pašildytų aliejuje, veliau medaus su bičių pikiu (iki pat galo), sakų, ir jau dabar tas akordas, kuris skamba ir jos ambroje - ambra+vanile+muskas ir visa tai fantastiškai užsipudrina.
konsultantės CdC mane pauosčius pirmą neatpažino kvapo, sakė, jog kažkas ne iš jų, paskui užpavydėjo jog jis taip ant manęs skleidžiasi. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2013 06 19, 01:57)
user posted image

Yves Saint Laurent Oriental Collection

Not impressed. Net nezinau, nuo kurio pradeti.
Supreme Bouquet - saldzios geles, gal kazkuo primine Montale Oriental Flowers (turbut nenuplaunamu nenusivelkamu sleifu), taciau net nesugebejau isskirti nieko konkretaus, nes teko atsokti pagarbiu atstumu nuo tokio intensyvumo.
Majestic Rose - roze ir oudas, safranas, sandalmedis ir sokoladas (gal taip paciule man zaidzia). nebegaliu net pagalvoti apie dar karta parasomus zodzius "roze" ir "oudas" kartu. ne-be-ga-liu.
Noble Leather - hmmmm... idomiau uz kitus, o gal tik del mano negalejimo praeiti pro oda. TF Tuscan Leather kazkur jau raso protestus intelektines nuosavybes gynejams, taciau kopija nebloga, kiek tirstesne, saldesne, svaigesne, prideta gurmanisku natu - vaniles, dziovintu vaisiu, kvapas graziai mainosi ir kinta (pirmieji du man pasirode kiek monotoniski).
Ant odos laikosi per ilgai  biggrin.gif

Metas i parfatostogas - niekas ispudzio nebedaro.

Visai noreciau Noble Leather pabandyti rolleyes.gif Idomu, ar jie panasus i MdO Cuir?
Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2013 07 06, 11:17)
Vakar testavau Hermes Eau de Mandarine Ambree. Nuo pat pirmųjų kvapo akordų stipriai užkvipo mandarinais - saldžiais, sultingais. Tokios realistiškos mandarino natos parfumerijoje dar neteko uostyti. Vėliau mandarininiame fone išlenda švelnus, lengvas prieskoniškumas (lyg būtų kažkas panašaus į cinamoną) ir gana tyli, salsva ambra. Kvapas jaukus, labai mielas ir komfortiškas, jaučiasi Elleniškas braižas. Graži kompozicija, mandarino ir ambros bendrystė, gal net norėčiau buteliuko smile.gif

drinks_cheers.gif
Man patiko, kad jauciasi kartumas. Taip ir norisi arciau su jais susipazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 09 14, 20:09)
MdO OUD

Man irgi pasisekė, vienas gražiausių mano gyvenimo oudų (jei ne pats), be mėšlo, be pagrabo... oj kaip pasiilgau!

QUOTE(Bobbin @ 2013 09 16, 09:20)
Visai noreciau Noble Leather pabandyti rolleyes.gif  Idomu, ar jie panasus i MdO Cuir?

Nepanašūs. Monos oda smilkstanti, tamsi, surambėjusi, animalistinė, sūriai karti. Noble Leather, kaip Tuscan Leather, - naujo automobilio odos kvapas, su gėlėmis, prieskoniais, minkštos, net sviestinės odos kvapas. Noble Leather dar gal kokiu konjaku ar brendžiu dvilkteli, jau rašiau apie gurmaniškas natas. Monos odoj net užuominos į jas nėra.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 07 06, 12:17)
Vakar testavau Hermes Eau de Mandarine Ambree. Nuo pat pirmųjų kvapo akordų stipriai užkvipo mandarinais - saldžiais, sultingais. Tokios realistiškos mandarino natos parfumerijoje dar neteko uostyti. Vėliau mandarininiame fone išlenda švelnus, lengvas prieskoniškumas (lyg būtų kažkas panašaus į cinamoną) ir gana tyli, salsva ambra. Kvapas jaukus, labai mielas ir komfortiškas, jaučiasi Elleniškas braižas. Graži kompozicija, mandarino ir ambros bendrystė, gal net norėčiau buteliuko smile.gif

Noreciau ir as siuos pauostyti smile.gif
Atsakyti
user posted image
leonard de leonard

išskirtinis pudrinis švelnumas, samanų atspalviai, įspūdis, lyg mansardoje prie miško,- kur nulijo ir išdygo grybų,- pravėrė langą. kambary dar ir vaza su gėlėm, jauku, gera, šilta ir šviesų nuo saulės spindulių. štai pasipudrinau, pasidažiau lupas ir pagalvojau, kam? jog arbatos su citrina atnešė smile.gif

rytinio polėkio atsikratyti nebėra. pykčio ant sulūžusio purškiklio - na, vos-vos. grožis-grožis-grožis visur - vakar įpyliau šiek-tiek į atomiką, kad galėčiau naudotis, ir jis be gailesčio lašėjo ant naminių kelnių, kilimo miegamajame...
bet už tai koks šiandien džiaugsmas - išskirtinis pudrinis švelnumas.

einu atgal išpardaviklon. nebeparduodu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 22 rugsėjo 2013 - 19:48
Išbandžiau Katy Perry Killer Queen, bet nieko daug nepasakysiu, nes kvepia kaip Viktor & Rolf Flowerbomb.
Atsakyti
Mano nuomonė apie Giorgio Armani Si

user posted image

http://lithuaniabeau...-armani-si.html
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 24, 15:40)
Išbandžiau Katy Perry Killer Queen, bet nieko daug nepasakysiu, nes kvepia kaip Viktor & Rolf Flowerbomb.

Kur bandėte, jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Treise @ 2013 09 25, 10:12)
Kur bandėte, jei ne paslaptis? 4u.gif

Europos Douglas'e
Atsakyti
Raportas apie TF Black Violet bigsmile.gif
user posted image
Na visų pirma pirkau neuosčiusi (ant nematuškių).. o aprašymai Fragranticoje subjetyvus dalykas todėl nepauostęs nežinosi kaip sakoma smile.gif
Kvapų aprašinėti nemoku, todėl dažniausia jie praeina atranką pagal šiuos kriterijus: 1. pats kvapas patinka arba nepatinka (ar nesukelia pasišlykštėjimo) 2. ar ilgai laikosi 3. šleifas
Taigi tik papurškus buvau maloniai nustebinta, nes kvapas neaštrus, inteligentiškas ir manau puikiai tiksiantis rudens sezonui. Po kurio laiko kvapas suminkštėja, švelniai atsiskleidžia našlaitės (jei teisingai vertimą radau violetų nuostabiųjų g.gif ) ir medienos natos.. Laikėsi 5val. toje pačioje tonacijoje..vėliau po truputį pradėjo blukti, bet kvapas išliko toks pats minkštas ir solidus.

Tiek iš mano subjektyvių pojūčių ir suvokimų..

P.S. vis galvoje sukosi mintis, kad kažką labai primena, bet tiksliai negaliu atgaminti..
Iš dalies panašūs į: http://www.fragranti...emme-10495.html tik TF Black Violet ne tokie rėkiantys, subtilesni.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 10 02, 21:49)
Raportas apie TF Black Violet  bigsmile.gif
Kvapų aprašinėti nemoku, todėl dažniausia jie praeina atranką pagal šiuos kriterijus: 1. pats kvapas patinka arba nepatinka (ar nesukelia pasišlykštėjimo) 2. ar ilgai laikosi 3. šleifas
Taigi tik papurškus buvau maloniai nustebinta, nes kvapas neaštrus, inteligentiškas ir manau puikiai tiksiantis rudens sezonui. Po kurio laiko kvapas suminkštėja, švelniai atsiskleidžia našlaitės (jei teisingai vertimą radau violetų nuostabiųjų  g.gif ) ir medienos natos.. Laikėsi 5val. toje pačioje tonacijoje..vėliau po truputį pradėjo blukti, bet kvapas išliko toks pats minkštas ir solidus.

Viskas tikrai taip, tik man juose truksta Nr. 3 - sleifo nuo ju nejauciu, kaip ir aplinkiniai, o gaila))) Siaip, kvepalas tikrai superinis!
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 10 04, 13:38)
Viskas tikrai taip, tik man juose truksta Nr. 3 - sleifo nuo ju nejauciu, kaip ir aplinkiniai, o gaila))) Siaip, kvepalas tikrai superinis!

o man jautesi..pagaudavau sleifuka toki fainuoli wub.gif As plaukus megeja pasipurkst tai gal del to man taip jaucias smile.gif
Atsakyti