Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(eglegle @ 2013 11 07, 00:18)
O labiausiai nustebino šie:
http://www.fragranti...-Him-16290.html

Parduotuvėje irgi sudominę, vėliau iš atomiko pasirodė esantys mano natūrai visai nepakeliami , visko per daug - tuberozos, karamelės, gvazdikėlių... ir viskas karšta, net degina. Aklas pirkinys būtų katastrofa  smile.gif

Jau kaip ačiū už šitą komentarą 4u.gif biggrin.gif
Mintį, kad man reikia kažkurių iš Majda Bekkali audžiau gerą mėnesį ir jau ant dienų būčiau pirkus, aišku aklai. Tai va katastrofa neįvyko. Net nesapnavau, kad CdC jie yra. Vieninteliai patikę iš pirmų natų kaip tik ir buvo šie, visus likusius iš karto atmečiau.

Kvepia kalėdiniu pyragu ir mano nosiai išskirtinai moteriškai, niekaip neįsivaizduoju taip kvepiančio vyro. Trypiau trypiau ir tik šis komentaras sulaikė nuo antros katastrofos parduotuvėje (būčiau ko gero nusipirkus, bet pristabdžiau arklius). Bloteris po valandos praskydo į klaikiai skystą kiaurai besismelkiantį tuberosinį marmalą, kurio aš taip pat tikrai tikrai nepakelčiau.

Už tai likimas buvo žiaurus. Supratau, kad man visgi labai reikia Lancome La Vie est belle. Dar kartą pauosčiau ir nebatsispyriau... Bala nematė tų nišų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 11 08, 13:55)
Už tai likimas buvo žiaurus.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 11 08, 15:55)
Kvepia kalėdiniu pyragu ir mano nosiai išskirtinai moteriškai, niekaip neįsivaizduoju taip kvepiančio vyro. Trypiau trypiau ir tik šis komentaras sulaikė nuo antros katastrofos parduotuvėje (būčiau ko gero nusipirkus, bet pristabdžiau arklius). Bloteris po valandos praskydo į klaikiai skystą kiaurai besismelkiantį tuberosinį marmalą, kurio aš taip pat tikrai tikrai nepakelčiau.

drinks_cheers.gif sveikinu su sėkmingu ne-pirkiniu (tikrai labai apgaulingas reikalas šitie kvepalai) smile.gif
Atsakyti
user posted image

Cafe Cafe

Opium'as biggrin.gif tik greičiau išgaruojantis, mažiau kompleksiškas, mažiau įdomus ir, aišku, pigesnis smile.gif kavos nerasta. kaip pasakytų L. Turinas - Cafe does Opium. Get Opium. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 lapkričio 2013 - 22:33
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 08, 23:33)
Cafe Cafe

Opium'as  biggrin.gif tik greičiau išgaruojantis, mažiau kompleksiškas, mažiau įdomus ir, aišku, pigesnis smile.gif kavos nerasta. kaip pasakytų L. Turinas - Cafe does Opium. Get Opium.  biggrin.gif

biggrin.gif Būten drinks_cheers.gif Opiumo užsimaniau, bet to juodo - d'Ete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 09 lapkričio 2013 - 08:52
QUOTE(Rutule @ 2013 11 09, 08:51)
biggrin.gif Būten  drinks_cheers.gif Opiumo užsimaniau, bet to juodo - d'Ete.

kažkada turėjau juodąjį. toks vos lengvesnis negu paprastas, kiek pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 09, 15:41)
kažkada turėjau juodąjį. toks vos lengvesnis negu paprastas, kiek pamenu  g.gif

Taip, vos lengvesnis. Ir labai gerai tiktų tokiu oru ir dar truputį vėsesniu. Ech...
Kodėl aš jį išgarbinau iš namų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 09, 14:51)
Taip, vos lengvesnis. Ir labai gerai tiktų tokiu oru ir dar truputį vėsesniu. Ech...
Kodėl aš jį išgarbinau iš namų  doh.gif

dabar galvoju, gal ten tu ir buvai jį iš manęs perėmusi. aš jau nebepamenu, kiek visokių kvepalienų-retenienų pro mane perėjo user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 09, 16:31)
dabar galvoju, gal ten tu ir buvai jį iš manęs perėmusi. aš jau nebepamenu, kiek visokių kvepalienų-retenienų pro mane perėjo user posted image

ax.gif O jie reteniena?
Radau kur kem baksų jie. gal jau reik ir imt.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 10, 09:37)
Aš  ax.gif O jie reteniena?

na, ne iš dažnienų sakyčiau biggrin.gif nors ir nėra itin brangūs.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 10, 12:22)
na, ne iš dažnienų sakyčiau  biggrin.gif nors ir nėra itin brangūs.

Nebrangu sakyč tokia kaina kaip už bambalį. Mane tik glumina bambalys biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Comptoir Sud Pacifique Vanille Mokha

kavos rūšyse aš ne specas, man kvepia saldžia lengva kava su daug vanilės. panašiausia gal į kapučino smile.gif kvapas nėra labai įmantrus, bet tikrai mielas ir gan įdomus, šildantis. tiktų šaltai žvarbiai dienai. gurmaniškų kvepalų mėgėjoms siūlyčiau išbandyti 4u.gif
Atsakyti