Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(rusma @ 2013 12 18, 09:47)
Vis bandžiau nuspręsti jie šilti, ar šalti (ot mįslė  biggrin.gif ).

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 12 16, 12:27)
Kiti įdomūs buvo kakaviniai Bittersweet

user posted image

sausa kakava su muskusu, įdomūs, nežinau, ar nešiotini.

Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 04, 19:48)
Trumpa Tokyo Milk kelių kvapų apžvalga, remiantis mano nosies potyriais laugh.gif
4. Bittersweet – kakavinis pyragas.  Pradžioje kakava labai aiški, išgryninta ir ryški.  Vėliau truputį kvapas praskaidrėja, tampa gėliškas . Bazė – ramus saldus muskusas.  Kvapas visai ne bitter ir ne dark. Sakyčiau visai neatitinka buteliuko dizaino ir pavadinimo.

Kažkada teko testuoti wink.gif
Atsakyti

user posted image
tokie apie nieka, beje tikejausi kazko saldaus, sleifinio o man jie toks gaivokas kompotelis pasirode, toks is serijos "atrodo as jau juos kazkur uosciau". man jie is tos pat operos kaip pvz versace Bright Crystal
Atsakyti
user posted image

Tom Ford Atelier d’Orient Plum Japonais

Vakaras.
Su didžiuliu nekantrumu iškrapščiusi iš marškinėlių ką tik kurjerio įteiktą, nei dugno apšilti nespėjusį naujoką purkšteliu ant rankos. Akyse liūdesys. Mintyse - nu va, toks pravalas, fui fui fui tfu kokia gyvūniška murzina nešvari riebi ambra, nekenčiu tokios ambros, plaut, fui mad.gif Primena, įkyriai kažką primena, kol atgaminu, kad bus turbūt Shiseido Feminite du Bois, paskui, kad visgi labiau Amouage Memoir, kvapas palengvėja, pro storą ambros sluoksnį išlenda kažkas įdomesnio. Liko. Pagaliau pradeda atrodyt, kad ne taip čia jau ir blogai, gal net visai pusėtinai, gal net visai nieko, bet vis tiek nuslenku miegoti su planais, kad reikia atsikratyt...

Rytas.
Perskaitau visus atsiliepimus. Net ir tokius euforiškumus, kaip kad "tai geriausia, ką Fordas sukūrė". Suprantu, kad vertas antro šanso, net jeigu vakar atrodė kitaip. Na ką. Tai kur žaisliukas?
Stebuklų metas. Per naktį kažkoks nykštukas matyt tyliai tyliai perpylė buteliuko turinį. Pakvipo sakingu medžiu, eglės spygliais, šafranu ir cinamonu. Kvapas gilus, žaidžiantis, atrodė tai atšąla, tai sušyla. Vaizdiniai susirišo į naujametinių fejerverkų pliūpsnį, jau išsisklaidžiusių, kai danguje grakščiai sklando pavienės uodeguotos ugnelės. Kai užgniauži kvapą ir lauki, kada ta ugnelė pranyks. Minutėmis man jie stipriai primena CdG Kyoto. Šaltas ryškus smilkališkumas. Bet greitai vėl pakinta į smalingą medieną.
Slyvos. Prie ko čia tos slyvos. Bet visgi yra. Subtiliai paslėptas, bet vis tiek nepaneigiamas vaisiškumas. Žiedų temą taip pat radau. Viskas yra, kas turi būti, sakyčiau net ir daugiau, tik reikia ieškoti. Ore sklando tik naujametinė spyglių ir medienos dvasia, visa kita laikosi arčiau kūno.
Išėjau į lauką ir grožį iš karto pamečiau. Nukrito akimirksniu. Jokio šleifo, jokios pompastikos, prieodinis murzinas prielipa. Ir tas vos vos dvelkena. Matyt žemoj temperatūroj jie visai neskamba. Bent ant mano odos. Greičiausiai tame buvo ir "vakarinio" pasibjaurėjimo priežastis. Neleidau kvapui sušilti, o jis man atkeršijo.

Vakaras.
Bandau palyginti su Amouge Memoir. Lygiagrečiai. Tai gerą pusvalandį Memoir lengvesnis ir žalesnis, paskui apsivienodina. Tikrai panašūs, yra momentų, kai neatskirčiau. Bet TF labai kintantis, tai yra ir momentų, kai atrodo mažą ką bendro turi. Pagal paveiksliukus, turtingesnis turi būti Amouge, bet realiai mano nosiai atrodo kitaip. Pagal laikymąsi TF ryte radau, o Memoir jau buvo išgaravęs.

Tai va tokia istorija nuo neapykantos iki meilės smile.gif
Beje, jeigu šie kvepalai būtų poezija, man jie skambėtų J.Marcinkevičiaus žodžiais:
Rudeniu kankinasi gamta,
Ji nemoka abejingai mirti.
Džiaugsmas budi, jis čia pat, greta,
Tik sunku nuo skausmo jį atskirti.
Tik sunku atsisakyti to,
Ko galbūt iš viso neturėjai.
Pakartok, dar sykį pakartok.
Kaip mane mylėjai – nemylėjai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 21 gruodžio 2013 - 07:00
Rusma, bravo, kaip visada - PUIKU!
Atsakyti
Rusma 4u.gif
(o ar neradote kokių nors sąsajų su Rochas Femme?)
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(eglegle @ 2013 12 21, 11:54)
(o ar neradote kokių nors sąsajų su Rochas Femme?)

Jeigu atsiminčiau bent apie ką Rochas Femme blush2.gif
Lyg kažkada ir mėginta, bet nieko nepamenu.
Atsakyti
Rusma, kaip graziai apraset. Man TF ir Memoir taip pat labai panasus, kazdodel asociacijos abieju su geru, sodriu raudonu vynu, tokiu uz dantu kliuvanciu smile.gif. O su Rochas Femme atsisveikinau, kazkas man juose buvo sintetinio (nors atomiuka pasilikau, pasiuostymui).
Atsakyti
Jau planavau bandyti aprašyti Plum Japonais, bet matau, kad jau esu aplenkta be šansų prisivyti thumbup.gif

Labai gražus aprašymas, rusma. Pritariu dėl smilkališkumo ir dėl kažkur tūnančio slyvinio panašumo į Feminite de Bois. Tik to murzinumo neradau: arba neužuodžiu, arba jis man patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 12 21, 06:37)
Tom Ford Atelier d’Orient Plum Japonais

Beje, jeigu šie kvepalai būtų poezija, man jie skambėtų J.Marcinkevičiaus žodžiais:
Rudeniu kankinasi gamta,
Ji nemoka abejingai mirti.
Džiaugsmas budi, jis čia pat, greta,
Tik sunku nuo skausmo jį atskirti.
Tik sunku atsisakyti to,
Ko galbūt iš viso neturėjai.
Pakartok, dar sykį pakartok.
Kaip mane mylėjai – nemylėjai...

Rusma, kaip gražu! Pasiilgau jau šių aprašymų ir įspūdžių, o čia mat tai tau - prieš pat Kalėdas ir taip šiltai, emocingai, su kibirkštėle... Driving home for Christmas... ačiū!
Atsakyti
Ačiū, merginos. visoms už gražius, šiltus žodžius 4u.gif
QUOTE(rzrzr @ 2013 12 23, 13:36)
Pasiilgau jau šių aprašymų ir įspūdžių,

friends.gif ir aš pasiilgau, ir skaityt, ir uostyt ir net rašyt noras grįžęs.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 12 23, 15:33)
Ačiū, merginos. visoms už gražius, šiltus žodžius  4u.gif

friends.gif ir aš pasiilgau, ir skaityt, ir uostyt ir net rašyt noras grįžęs.

Valiooooooo! Pagaliau skaitysim vėl tavo mintis bigsmile.gif
Atsakyti