Tom Ford Atelier d'Orient Rive d'Ambre - tik neapsigaukite, nėra juose nei ambros, nei ambergris, gal kažkoks vos vos salsvas ambros dūmelis bazinėse natose dvilkteli.. Citrusai, citrusai ir dar kartą citrusai. Tokie saldūs, nuo kurių pirštai limpa. Mandarinai, laimas, mineolos, raudonieji apelsinai, citrinos, ir visi sunokę taip, kad net karstelėję. O gal tas kartumas nuo įsimaišiusių žolelių? Nežinau, tačiau tuo lipniu saldumu ir baigiasi. Labai pasistengus, jame randu sakų ar balzaminių natų, tačiau iki to laiko jau noriu viską nusiplaut, arba suvalgyt tikrą citriną - saldumui nuplauti.

Tom Ford Tobacco Oud - čia man įdomiau. Patiks Tobacco Vanille mėgėjams, patiks Oud Wood fanams, o labiausiai tiems, kam patinka jie abu. Labai neblogas tabako kvapas, gana linijinis, šiek tiek suminkštintas agarmedžio medienos (man ji bazėje pasikeičia į sandalmedį), tačiau sėkmingai išvengęs galimų medicininių oudo atspalvių. Ar labai įdomus? Nepasakyčiau. Tačiau turi visus šansus tapti bestselleriu, kokiu jau kažkada buvo Tobacco Vanille. Jie tikrai vieno lizdo paukščiai ir aš tikrai rinkčiausi oudinę versiją.