Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

user posted image
Ineke Poet’s Jasmine

Vienas iš labiausiai mane sužavėjusių jazminaičio pateikimų. Kvapas gyvas, natūralus ir man kvepia gėlių parduotuve. Truputį žalias, lengvas ir smarkiai, bet švelniai gėliškas. Čia aš apie širdies natas. Pradžia pokeistė - muilo pliūpsnis, paskui lyg sovietinio limonado burbuliukai, greitai kinta į labai mielą vidurį. Vaikystės, švelnumo, lengvumo ir geros nuotaikos kvepalai, kaip tik penktadieniui smile.gif. Sunkiai suvaldomi (kur ėjau, ten palikau). Aš juos jau mėnuo ar pusantro kaip turiu, ir gerokai pasigailėjau, kad pirkau 15 ml, nes bent dabar atrodo, kad neužteks ir kad reikia(-jo) pasirūpinti atsargom, kol dar yra (limituotas leidimas). Man juose viskas gražu - idėja, pakuotė, buteliukas ir pats kūrinys. Ypač lauke ir ypač šleifas, kai jį vėjas kedena. Citrusai neryškūs, žolelės pikantiškai karčios - savo vietoje, su mūsų jazminais vadinamais krūmais mano nosiai nieko bendro, o štai su jazminaičių žydėjimu - labai arti tiesos. Aišku, reikia būti floral gerbėju, kad tiek gėlyčių suuostyt. Prie ko fruity - neįsivaizduoju... Bazė - mediena ir žolelės, nenusaldėja...
Atsakyti
Mergaiciai, gal kuri zinot kur Klaipedoj galima pauostyti Annick Goutal? Kristej, cremej, sarmoj ner g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 01 03, 09:53)
...Aš juos jau mėnuo ar pusantro kaip turiu, ir gerokai pasigailėjau, kad pirkau 15 ml, nes bent dabar atrodo, kad neužteks ir kad reikia(-jo) pasirūpinti atsargom, kol dar yra (limituotas leidimas)...

Tai kaip cia dabar bus, rusma? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 01 03, 12:29)
Tai kaip cia dabar bus, rusma?  rolleyes.gif

niekaip, skūpydlinsiu likusius 13-14 ml biggrin.gif

vos neapsiverkiau, kai pamačiau Cartier Panterą išpardavykloje. Ir ką - nu ir nieko smile.gif ... Kažkam pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2014 01 03, 10:38)
Mergaiciai, gal kuri zinot kur Klaipedoj galima pauostyti Annick Goutal? Kristej, cremej, sarmoj ner g.gif

Tai tik belieka feju prasyt po nedaug ml, kad ipiltu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turi ispudziu sioms gelems? rolleyes.gif
Comme des Garcons - 2Flower Power
user posted image
Atsakyti
Grizau pratestavusi uztiktus i kampa pastatytus vienoje nelabai madingoje parfum parduotuveje Ted Lapidus kvepalus.
Esu tyliam soke- nesitikejau tokio grozio.

Aisku, jie dar skleidziasi skledziasi, skleidziasi.... bet

Creation- ypac grazus, minkstutellis gelinis sipras. Kazkuo primena Pantera, bet siltesnis jaukesnis- nors puikiai jauciasi ir briedrages, ir narcizas, ir tuberoza- ji cia svelnute, su sandalmedziu, tieisog jaukumo isikunijimas. Ir serbentus uodziu prisirpusius, ir ferula, labai turtingas kvapas.... daugiasluoksnis, auksinis, siltas, skleidzaisi ir skleidzasi...
Arba cia is kazkur uzsilikusi sena versija, arba Lapidus spjove i IFRA apribojimus briedragems

Fantasme- kazkada mokejo daryti fruity kvepalus. Galiu sulyginti su senaisiais Accenti. Ir ananasas, ir tokie prinoke, kad krenta minkstimas nuo kauliuko persikai, ir persirpusios uogos, jau net truputi su rugstele... Kvapas labai siltas, linksmas, kazkuo primena limonada- savo smagumu. Nera jokio siuolaikiniams fruity budingo sampuniskumo. Primena Kashaya link bazes. Pernoke vaisiai auksiniu lapu patale

White Soul- pukuotas grazus svelnutis heliotropas su safranu. Vos juntama slyvos odele, abrikoso uodeles pukuotumas, vos vos geles. Svelnutis kaip svajone. Labai grazus sleifas. Kvapas- pats jaukumas

Mano tiesiog pritrenke ju kainos- 20- 30 eur ribose.

I ka man dabar daryti? nemegstu neplanuotai apsipirkineti, o cia kad bent galeciau viena kuri is ju issirinkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 03 sausio 2014 - 15:18
QUOTE(jura oshia @ 2014 01 03, 13:31)
Gal kas turi ispudziu sioms gelems? rolleyes.gif
Comme des Garcons - 2Flower Power
user posted image

turiu ir si ir orginaluji , man jie skirtingi(na nekardinaliai) , turi bendra sintetine rasalo nata ,kuri man puikiai juntama abiejuose kvepaluose,orginaliajam variante mediena,prieskoniai,smilkalai,kiek sausesnis kvapas, , o Flower Power jau yra gelyciu ( magnolia bazej gan ryski),yra ir uogos rugstele,kvapas toks sultingesnis(bet tikrai ne kompotelis),sakyciau brolis su sese (bet skirtingu charakteriu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 01 03, 15:42)
*Fantasme

**I ka man dabar daryti? nemegstu neplanuotai apsipirkineti, o cia kad bent galeciau viena kuri is ju issirinkti...

* Jau net seilės susikaupė beskaitant. Labai vaizdžiai rašot thumbup.gif

** Susiplanuot ir pirkt.
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2014 01 03, 16:45)
sakyciau brolis su sese (bet skirtingu charakteriu) biggrin.gif

Aciu 4u.gif Labai padejote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 01 03, 18:30)
* Jau net seilės susikaupė beskaitant. Labai vaizdžiai rašot  thumbup.gif

** Susiplanuot ir pirkt.

As itariu, kad uztikau senasias Fantasme ir Creation versijas, arba bent jau ne pirmo jaunumo.
6-7 val nuo pirmo apsipurskimo, o kvapai tik dabar apstojo skleistis.

Creation patapo nerealaus grozio geltonu narcizu samanu patale
Fantasme vaisiai igavo zavingos parugusios rugsteles, tokios su sarmu.
White Soul maziausiai kinta, jis is naujos operos, toks labiau laktoniskas, su safranu, heliotropu ir minkstuciais vaisiais, jei ten butu dar odos ideta, tai butu man ragas...

As juos pasistengsiu sekancia savaite po viena istestuoti- panesioti visa diena, isigilinti. Bet tikrai labai verti kvapai. Net nesitiki, kad tokie dar egzistuoja ne tik aukcionuose.

Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 01 03, 23:30)
White Soul maziausiai kinta, jis is naujos operos, toks labiau laktoniskas, su safranu, heliotropu ir minkstuciais vaisiais, jei ten butu dar odos ideta, tai butu man ragas...

White Soul yra LT Douglėse - na, minkštas, jaukus, moteriškas, bet tikrai - iš naujos operos (klausimas, ar ta nauja opera įdomi?) g.gif
Atsakyti