Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

rusma - labai idomu apie Python paskaikyti bigsmile.gif megstu sita kvapa, bet vos tik pauostau man pries akis striptizo sokeja iskyla laugh.gif jauciu rysku sokolada ir prieskonius tai pat, bet ir kazkokia keista nata kaip lupdazis kvepetu g.gif ax.gif jau kaip nemoku zodziu apidudint kvapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 01 11, 12:40)
bet ir kazkokia keista nata kaip lupdazis kvepetu g.gif ax.gif

drinks_cheers.gif yra tokia, bet labai švelni.
Atsakyti
Rifat Ozbek Ozbek(klaikiausias aklas pirkinys )
atgaivinai, Rusma ,mano sena kosmara,brrrrr buvau jau pamirsus
taigi,
pries pora meteliu nusipirkau 3 miniatiuras ,pradzia buvo gan neprasta(nebeprisimenu,kas man ten ir patiko),bet po poros doziu,kazkas, ten apsiverte,klaikios sintetines geles,viskas apipilta medum,kuris po truputi cukreja,tas klaikus saldumas dasigauna iki tavo smegeneliu, dantys atsimpa,burnoj bjaurus salsvas skonis ,ir as,kaip kokia mazociste vistiek dabaigiau ta miniatura(turbut buvo koks uztemimas),po to kokius metus buvo totalus atmetimas medui,jei matydavau,kad natose yra medus ,iskar nurasydavau ,net neuoscius,dabar jau viskas praeje,bet vistiek nemegsu ryskaus medaus kvapo kvepaluose wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2014 01 11, 13:36)

atgaivinai, Rusma ,mano sena kosmara,brrrrr buvau jau pamirsus

Siaubas. Man tai tavo aprašymas labai tiktų apibūdint Etat Libre d`Orange Noel au Balcon - žodis žodin biggrin.gif. Nupurškinėjau, labai bjauriai purškėsi, visa apsilaisčiau, prisilaičiau, tai dabar kai pamatau bet kokį buteliuką Etat Libre d`Orange nesąmoningai purto ir saldumas į panages lenda net neuosčius.

O vat Ozbek (purškiamas pas mane) jokių blogų asociacijų nesukėlė, tikiuosi tfu tfu neapsigalvos biggrin.gif.
Atsakyti
Jeigu man netyčia paklius dar bent vienas iš Balmain, testuosiu labai atsargiai ir tik su galimybe nusiplaut, jei ką. Nes tyčia tai jau tikrai nepaklius schmoll.gif
Balmain de Balmain (PP)
Tradicinis, pats pigiausias vyriškas odekalonas. Paskui jau pažįstamas, kaip ir iš Vent Vert grynai skalbimo miltelių dulkantis ir kvapą gniaužiantis "grožis". Kas ne mano, tai ne mano. Nuo tokių miltelinių, kaip ir nuo WC oro gaiviklių, man pradeda skaudėt galvą. Nusivylimas sad.gif. Širdies ir bazės natos lengvesnės, žalesnės, rūgštesnės, pakenčiamos, bet vis tiek man juos dėvėti būtų kančia...

Atsakyti
Princesse Marina De Bourbon Marina De Bourbon

user posted image

Ieškojausi kas vyresnis, t.y. kas iš ko galimai įkvėpimo sėmėsi - ar Angelas iš Princesės, ar Princesė iš Angelo, nes panašumas akivaizdus. Panašūs apskritai į Mugler kūrinius, ypač į Anglel limituotas-lengvesnes versijas. Labai biudžetiniai, interneto platybėse galima rasti už juokingą kainą. Ir tai turbūt didžiausias jų privalumas, nes unikalumo tai stinga...
Atsakyti
Nu va, Rusma mano mylimiausius BdB sutaršė, ir dar PP mega_shok.gif Toks mielas, nekaltas, politkorektiškas šipriukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2014 01 14, 15:29)
Nu va, Rusma mano mylimiausius BdB sutaršė, ir dar PP  mega_shok.gif  Toks mielas, nekaltas, politkorektiškas šipriukas  doh.gif

на вкус и цвет товарищей нет sad.gif

su šipriukais nesipykdavau. Bet šitas ne man schmoll.gif . Jau atidaviau draugei, kad pabandytų parduot gyvai - tikiu, kad kažkam jie patys mieliausi ir nekalčiausi. Jei neims - bus pretendentas į metų nusivylimų ir nuostolių titulus.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 01 14, 14:58)
на вкус и цвет товарищей нет sad.gif

su šipriukais nesipykdavau. Bet šitas ne man  schmoll.gif . Jau atidaviau draugei, kad pabandytų parduot gyvai - tikiu, kad kažkam jie patys mieliausi ir nekalčiausi. Jei neims - bus pretendentas į metų nusivylimų ir nuostolių titulus.

Jei niekas neims, mielai nupirksiu i nebus nuostolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 16, 22:23)
PG Felanilla
skaičiau skaičiau komentarus, ir vanilė, ir pūkuota vanilė, ir į Shalimar panašu, ir į FM Musc Ravageur, ir į Dzing. pasipurškiau ir tik vienas vaizdinys - riebus, šiek tiek senstelėjęs lūpdažis  blink.gif net vaizdinys iškilo, storu sluoksniu nuteptų lūpų, tokios baisios tamsiai rudai raudonos spalvos  biggrin.gif
kai kvapas išblėso, tai jau randu panašumo su FM Musc Ravageur, ir nemažai. bet iš kur tas lūpdažis nepojmu, gal čia šieno nata taip su manim žaidžia.
beje, išblėso kvapas labai greitai. šiokis tokis nusivylimas, reikia pasakyt  blush2.gif  verysad.gif

vos ne visą savaitę kankinau mėginuką, ir kuo toliau tuo labiau Felanilla mane užvežė biggrin.gif lūpdažis dingo karsta.gif išlindo visas grožis - vanilė, šafranas, neerzinanti ambra. dar truputis ir gal eisiu į parf. norų temą su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 18, 22:15)
vos ne visą savaitę kankinau mėginuką, ir kuo toliau tuo labiau..

Man vos ne visi PG kvapai per kančias į ..... meiles biggrin.gif Na, bent jau norus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 01 18, 20:47)
Man vos ne visi PG kvapai per kančias į ..... meiles biggrin.gif Na, bent jau norus smile.gif

jie tokie... įnoringi... turėjau kažkada Coze ir Aomassai. vis dar manau, kad nuostabūs abeji, bet nesutapo matyt mūsų charakteriai biggrin.gif
Atsakyti