Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

Mamos ir tecio gimtadieniai yra gruodzio pradzioje :-) tai per gimtadienius jiems visada dovanojam emocijas biggrin.gif o siemet ji svajoja apie puodus keptuves ir lyginimo lentas doh.gif o dovanos is SPA ir masazu klases nezavi jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 09 01, 18:37)
Mamos ir tecio gimtadieniai yra gruodzio pradzioje :-) tai per gimtadienius jiems visada dovanojam emocijas  biggrin.gif  o siemet ji svajoja apie puodus keptuves ir lyginimo lentas  doh.gif  o dovanos is SPA ir masazu klases nezavi jos  doh.gif

Kad jau svajoja apie puodus ir keptuves, tada nebesiginčyju, nes, per šventes, reikia tenking žmonių norus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 01, 18:40)
Kad jau svajoja apie puodus ir keptuves, tada nebesiginčyju, nes, per šventes, reikia tenking žmonių norus biggrin.gif

Tai vat smile.gif mano mama praktiskas zmogus iki kaulu smegenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 09 01, 19:43)
Tai vat smile.gif mano mama praktiskas zmogus iki kaulu smegenu  lotuliukas.gif

Kadangi kalėdos visiems, tai jūs irgi pasvajokit apie ką nors tokio ypatingesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 01, 20:18)
Kokybiška lyginimo lenta - dalykas labai geras, bet tik ne Kalėdoms sad.gif Baikit juokus, padovanokit mamai ką nors jos pačios malonumui, o ne namų ruošos darbams, kažkaip labai jau nešventiška dovana. Nebent mamaitė pati užsiprašė lentos, tada jau visai kitas reikalas.

Pinterest'e pasiautėkit, ten pasirinksit ir idėjų atvirutėms, ir technikos paaiškinimų smile.gif O, jeigu turit kažkokių techninių klausimų, drąsiai rašykit, bandysiu paaiškint smile.gif

Pinterest'as juk yra, gerai, kad priminėt, tai pamiršus apie jį buvau smile.gif. Gerai, jei kils kokių klausimų žinosiu kur kreiptis smile.gif
Atsakyti
ir as jau jungiuosi prie manijakiu ax.gif prasidejo ruduo, o as jau laukiu kaledu, paskui lauksiu vasaros biggrin.gif

QUOTE(ataka26 @ 2013 09 01, 17:58)
gal kas jau konkreciau kamyra apmastes apie dovaneles? Mamai ruosiuosi pirkti lyginimo lenta, bet vat reikia akciju Viledos palaukti  g.gif

siemet kaip ir daugeli metu planuoju tevam, uosviam ir vyrui (gausis mums biggrin.gif) dovanoti foto kalendoriu, tikiuosi siemet tikrai padovanosiu, nes jau n metu ruosiuos doh.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Dereša oficialiai atidarom laiko skaiciavima thumbup.gif

apie kalendorius ir as siemet susimasciau g.gif
Atsakyti
Aš irgi kalėdų maniakė biggrin.gif dukra jau užsiprašė Kalėdom dviračio g.gif nu bet gal sakiau vasaros palauksiu, bus jos gimtadienis, nes šiaip kur žiemą tą dviratį kišt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2013 09 01, 19:40)

Dar šiemet sumąsčiau giminėms švenčių proga atvirukus siųsti, pradėjau nuo Velykų, bet sugalvojau vėlai, tai buvo pirkinės atvirutės.

as tai buvau sumasciusi musu seimos foto kaip atvirute kaledine siusti....kitoje puseje su palinkejimu, o foto kaledine padaryti pvz as su snieguoles suknele, vyras senis saltis, vaikai su briedzio ragais ar kazka panasaus..... biggrin.gif

113 dienu liko thumbup.gif nei daug, nei mazai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

siandiena pirma diena i mokykla , maniskis treciokas, tai kai ryte rengesi plestinai plese sagas maikutes, nebandydamas ju atsekti graziai, as jam ir sakau, senis saltis viska mato, padovanos tau nauja uniforma kaledom, tai vaikas kad supyko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes jau daug metu daugeliui dovanojom kalendorius, tai siemet jau kaza keisim g.gif tiksliau jau zinau ka dovanosiu, bet negaliu sakyt garsiai, nes gali perskaityti zmones kurie tai gaus biggrin.gif
o del vaiku dovanu kazkaip nt pats vyras vakar sako o kazin ka siemet atnes santa clousas blink.gif as net akis ispuciau, siaip jis mane vis sodina ant zemes o siemet pats pirmas zuvede kalba biggrin.gif
o del dviraciu, manau tai daugiau vasaros dovana, nes jeigu bussniego tai vargsas vaiaks net isbandyti negales iki kol nutirps sniegas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2013 09 02, 13:23)
mes jau daug metu daugeliui dovanojom kalendorius, tai siemet jau kaza keisim  g.gif  tiksliau jau zinau ka dovanosiu, bet negaliu sakyt garsiai, nes gali perskaityti zmones kurie tai gaus  biggrin.gif
o del vaiku dovanu kazkaip nt pats vyras vakar sako o kazin ka siemet atnes santa clousas  blink.gif  as net akis ispuciau, siaip jis mane vis sodina ant zemes o siemet pats pirmas zuvede kalba  biggrin.gif
o del dviraciu, manau tai daugiau vasaros dovana, nes jeigu bussniego tai vargsas vaiaks net isbandyti negales iki kol nutirps sniegas  smile.gif

Ar priimamajame dar yra laisvu vietu? Nes atsirado dar viena karstliges auka! thumbup.gif
Jau turiu dovanas tevams - taip jau gavosi, kad nukoviau dovana mamai pigiau grybo per ispardavima, zinau, kad to ji labai norejo, o teciui susimesim dovanu cekiui, gales irankiu ar varztu prisipirkt, ten jam relaksacija didziausia. thumbup.gif newyear.gif
Jau ir pernai taip dariau, dovanas is anksto susipirkau ir radau, ko ieskojau ir dar labaaaiii daug sutaupiau. biggrin.gif
Per tv pamaciau pirma reklama su kalediniais motyvais, man dar per anksti visa atributika g.gif
Atsakyti
as pradesiu gaudyti kalendoriams akcijas smile.gif kaip visada tradiciskai nupirksiu visiems Kaledines tapkes biggrin.gif tete visada tapkemis dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti