Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Nova @ 2013 11 04, 11:25)
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu

Atrodo labia gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikos darbstuolytes, gal zinote sokoladinio pyrago su graikiskais riesutais recepta, kad riesutai butu ant teslos isdelioti. savaitgali ragavom skonis nuostabus - pyragas purus ir kai atsikandi kur pats riesutas jauciasi kaip karamele lyg butu
Atsakyti
Tinginys su Oreo sausainiais

user posted image

Nedideliam kiekiui reikės:
200 g Oreo sausainių
200 g sutirštinto pieno
50 g sviesto
50 g baltojo šokolado
Oreo sausainius sulaužyti vidutinio dydžio gabalėliais. Dubenyje ištirpinti sviestą. Jam ištirpus supilti sutirštintą pieną, sudėti šokoladą ir viską kaitinti iki vientisos masės. Ištirpusią masę užpilti ant sausainių ir viską gerai išmaišyti, dėti į sviestiniu popieriumi ar maisto plėvele išklotą indą ar tiesiog dėti į maišelį ir suformuoti norimą formą. Leisti sustingti šaldytuve ar šaldiklyje.
Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2013 11 07, 12:46)

įdomus variantas, atvirkštinis tinginys bigsmile.gif , kaip skonis?
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2013 11 07, 14:02)
įdomus variantas, atvirkštinis tinginys bigsmile.gif , kaip skonis?

Mums labai patiko,toks saldus,sotus,neįprastas,tai manau tikrai kartosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2013 11 07, 13:18)
Mums labai patiko,toks saldus,sotus,neįprastas,tai manau tikrai kartosim bigsmile.gif

aga, aš pagalvojau, kad gali būt labai saldu, gal jei bandyčiau daryt manau balto šokolad išvis nedėčiau, palikčiau kaip įprastam tinginiui tik sviestą ir kondensuotą pieną g.gif
Atsakyti
O kur Oreo sausainių rasti?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 07, 13:32)

assorti
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2013 11 07, 14:22)
aga, aš pagalvojau, kad gali būt labai saldu, gal jei bandyčiau daryt manau balto šokolad išvis nedėčiau, palikčiau kaip įprastam tinginiui tik sviestą ir kondensuotą pieną g.gif

Žinoma,kad šokolado galite nedėti,bet mums saldžiavalgiams jis lb tiko biggrin.gif ax.gif

QUOTE(gaily @ 2013 11 07, 14:32)

Aš pirkau Saldūs Majai parduotuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2013 11 07, 13:46)

sakyčiau brangokas tinginys rolleyes.gif
aš panašiai darau su selga šokoladiniais sausainiais+kondensuotas p.+sviestas+ stambios razinos
labaaaii....skanu.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 07, 14:56)
sakyčiau brangokas tinginys  rolleyes.gif 
aš panašiai darau su selga šokoladiniais sausainiais+kondensuotas p.+sviestas+ stambios razinos

Žinoma,kad sausainius galima pirkti kokius tik geidžia širdis ir priedus dėti,kokius tik norite 4u.gif o mums Oreo sausainiai nepalyginamai skanesni už Selgos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 07 lapkričio 2013 - 14:07
Oreo sausainiu yra ir MAXIMOJ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti