Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

QUOTE(Justesea @ 2013 01 23, 12:09)
Taip kalbat lyg ligoninėj tų nelaimių nebūna... O ką tokiu atveju teisti? Ką teisti už suardytą mamos ir vaiko pirminį ryšį? Už žindymo problemas? Už nereikalingų intervencijų sukeltas gimdymo komplikacijas?

Kaip suprast, suardytą ryšį? g.gif Žindymo problemas? g.gif Gimdymo komplikacijas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 23, 10:35)

O šiaip tai turbūt nė nereikia sakyti, kad būna ir netikėtų komplikacijų. Neseniai žiūrėjau dokumentinį filmą apie afrikos gimdyves, ir koks ten kūdikių ir pačių mamų mirštatumas per gimdymą... Taip pat gerai atsimenu vieną istoriją, kažkur gal prieš pusmetį atsitikusią, lygtais ta pati UK. Menininkė nusprendė savo galerijoje gimdyti, aišku su visa med. priežiūra. Ėmė ir numirė.... Leliukas tai gi liko be mamos! Kaip manot, ar jos sūnus/dukra, po keliolikos metų stovėdamas/stovėdama prie motinos kapo dėkos jai už tą nuostabią mintį gimdyti jos pasirinktoje vietoje? g.gif

Afrikoje didelis kudikiu mirstamumas yra del antisanitariniu salygu tose paciose ligoninese ir neparuosto personalo (ten daktarai net nezino, kad galima moteri po plysimu susiuti, ka jau bekalbeti apie kitus procesus) tai sakau, nes zinau tai ne is filmo, o apie tai snekejau su savo akusere, kuri dalyvavo mano antrame gimdyme (namuose), ji kasmet savanoriauja Afrikos ligoninese ir bando kazkiek prisideti prie kudikiu mirstamumo sumazinimo Afrikoje .
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 01 23, 12:20)
Pažįstu tokių moterų daug ir pati viena iš jų esu bet ar tai ką nors keičia?Jūsų baimės akys tokios didelės kad bet kokiu atveju gimdymas namuose jums atrodys siaubingas,neatsakingas ir tt

Jūs pati gimdėte namuose? Jūsų pažystamos gimdė namuose? Aišku tik viena, gyvenate ne LT, taip?
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 23, 13:42)
Jūs pati gimdėte namuose? Jūsų pažystamos gimdė namuose? Aišku tik viena, gyvenate ne LT, taip?

Lt ir aš ,ir pažįstamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niekosau @ 2013 01 23, 12:40)
Afrikoje didelis kudikiu mirstamumas yra del antisanitariniu salygu tose paciose ligoninese ir neparuosto personalo (ten daktarai net nezino, kad galima moteri po plysimu susiuti, ka jau bekalbeti apie kitus procesus) tai sakau, nes zinau tai ne is filmo, o apie tai snekejau su savo akusere, kuri dalyvavo mano antrame gimdyme (namuose),  ji kasmet savanoriauja Afrikos ligoninese ir bando kazkiek prisideti prie kudikiu mirstamumo sumazinimo Afrikoje .

O kiek sterilu namie?
Papildyta:
QUOTE(klaara @ 2013 01 23, 12:44)
Lt ir aš ,ir pažįstamos mirksiukas.gif

Tai kaip jūs galėjote čia Lietuvoje gimdyti namie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 23, 13:45)
O kiek sterilu namie?
Papildyta:
Tai kaip jūs galėjote čia Lietuvoje gimdyti namie? bigsmile.gif

Nesupratau klausimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 23 sausio 2013 - 12:47
QUOTE(KameHame @ 2013 01 23, 13:39)
Kaip suprast, suardytą ryšį? g.gif Žindymo problemas? g.gif Gimdymo komplikacijas? g.gif

Tiesiogiai smile.gif Puiki proga pasidomėti, paieškokit informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 23, 12:44)
O kiek sterilu namie?

smile.gif Kudikis nestumo metu igauna imuniteta visiems mikroorganizmams kurie yra namuose, o ligonineje gali buti ir tokiu bacilu kuriu mama nestumo metu nera "nei macius nei girdejus"
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 01 23, 12:46)
Nesupratau klausimo g.gif

Nu aš jūsų klausiau ar jųs gyvenate Lietuvoje ir ar jūs bei jūsų draugės/pažįstamos gimdė namuose. Jūs parašėte, jog taip, LT, ir kad jūs, ir jos.
Tai kaip jūs galėjote gyvendama Lietuvoje gimdyti namie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolili @ 2013 01 23, 12:38)
Papildyta:
Aš tą statistiką paėmiau iš ginekologų straipsnių internete. Viena mama parašė, kad nepatikimas šaltinis, nes nemoka vokiečių kalbos ir neskaitė nuorodos Wikipedijoj, nes Wikipedijoj buvo nuoroda į gydytojų organizacijos šaltinį.  bigsmile.gif
Vėliau pateikiau angliškus tuos pačius tyrimus, iš visai kito puslapio.

Vis vien netinka.

O kodėl tendencingai? Nesu medikė. Tik mama. Kaip ir jūs.
Papildyta:

Gerai moku vokiškai. Paskaitinėjau. Taip ten tyrimas darytas medikų, kurie turi išankstinę nuostatą prieš gimdymus namuose smile.gif. Mokslas yra toks dalykas: dažnai, ko ieškai, tą randi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 23, 09:35)
1Beto, kažin kokią įtaką padaro sienų spalva jūsų kūdikiui? Jam tai žinokite jokio skirtumo, sava raudona namų siena ar balta ligoninės, virš galvos liustras ar dieninė lempa, aš manau leliukui yra svarbiausia mama, kuria jis turi jausti. Ir dėl "nejaukios" aplinkos rizikuoti savo vaikučio sveikata - nu egoistiška mergaitės, dar ir kaip egoistiška schmoll.gif

2Va tame ir esmė, kad paramedikai vos spėja suktis, ir greitają išleisti dienai ar parai yra misija neįmanoma unsure.gif Kol prie jūsų namų jis stovės, kažkur mirs tuo metu žmogus, nesulaukęs pagalbos. Dėl ko ir keliu klausimą, nes tikrai teks pirkti papildomai tam greitųjų su visa įranga.

1 vel mitas, kad namuose gimdoma del smilkalu, muzikos, kilimines dangos ar sienos spalvos doh.gif jei jus tikrai manote, kad tai yra tikrieji gimdyviu motyvai- tebunie, matyt, niekas jokiais argumentais ar asmeniniais patyrimais jusu nuomones nebepakeis smile.gif

2 velgi, savo pasisakyme jau sakiau, kad greitosios brigados salia gimdyves namu NESTOVI. nu NESTOVI, NESTOVI doh.gif

QUOTE(Lolili @ 2013 01 23, 11:03)

Ar nemačiau po langais, tai vadinasi nėra? g.gif

NERA nu tikrai NERA. kokiu jums irodymu reikia, kad patiketumet ? smile.gif NERA.
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 23, 13:53)
Nu aš jūsų klausiau ar jųs gyvenate Lietuvoje ir ar jūs bei jūsų draugės/pažįstamos gimdė namuose. Jūs parašėte, jog taip, LT, ir kad jūs, ir jos.
Tai kaip jūs galėjote gyvendama Lietuvoje gimdyti namie? g.gif

Vistiek nesupratau lotuliukas.gif O kodėl negalėčiau? rolleyes.gif
Atsakyti