Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Kad keičia man ad , bet vis dažniau atrodo , kad man hormonai viską daro, nes nu jokios jokios naudos iš ad nebent tai, kad nevalgant sugebėjau 4kg priaugti . Dabar vasario 7d pas psicho tai kalbėsiu, kad naudos nėra, žiūrėsiu ką ji sakys , nes nematau tikslo gert chemiją jei ji nepadeda.

O kraujo ir pas mane būna , bet ko norėt kai užkietėja viduriai .
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 01 31, 13:05)
beje as ir pati vakar is po tualeto isejau su krauju, nu ir kas, buna visko, uzkietejo viduriai ir praeis, numojau ranka smile.gif

negalima numoti........ schmoll.gif cia rimta, man seimos gyd paaiskino kad jei kraujo randi ismatose - viskas - kolonoskopija butinai darykites, nes gali buti kraujas del mazgu, polipu,uzdegimo zarnu, opu, lengviausia tiketis kad tik hemarojus. siaip buna iplesos kurias reik operuot. negalim kraujo ignoruoti, nors labai noreciau nusispjauti verysad.gif verysad.gif

p.s. dar ir zarna ryti parase, nes tipo gal kraujuoju is skrandzio o ne is zarnyno blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 01 31, 15:22)

O kraujo ir pas mane būna  , bet ko norėt kai užkietėja viduriai .

tai naturalu jei atsiranda sviezio kraujo, kai uzkieteje viduriai... 4u.gif iplysta ir tiek 4u.gif
na gal pas jus ir hormonai, va del sito tai isvis nieko nezinau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 01 31, 17:02)
negalima numoti........ schmoll.gif  cia rimta, man seimos gyd paaiskino kad jei kraujo randi ismatose - viskas - kolonoskopija butinai darykites, nes gali buti kraujas del mazgu, polipu,uzdegimo zarnu, opu, lengviausia tiketis kad tik hemarojus. siaip buna iplesos kurias reik operuot. negalim kraujo ignoruoti, nors labai noreciau nusispjauti verysad.gif  verysad.gif

p.s. dar ir zarna ryti parase, nes tipo gal kraujuoju is skrandzio o ne is zarnyno blink.gif  doh.gif

na laukim lucero, paziuresim kas cia tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 01 31, 12:47)
O man ad nepadeda  doh.gif . Kaip bloga buvo taip ir yra.
Tik parėjau iš klinikos. Nuleido kraują, nes norėjo patikrinti limfocitų skaičių tai jau artėjantis link normos ribų. Šlapime bakterijų rado tai teks pagerti urinal pora savaičių. Gavau siuntimą  pas ginekologę, nes pasiskundžiau, kad hormonai durniuoja. Eisiu paskaityt atsiliepimus ir užsiregistruosiu

Norejau jums pasiulyti issitirti lytinius hormonus. Mat buna kartais moterims, kad prasideda menopauze ir jaunoms doh.gif O simptomai irgi tada analogiski vegetodistonikems. Ypac reikia priezasties ieskoti, jei nepadeda kelinti AD.

QUOTE(jauniute @ 2013 01 31, 13:05)
tualeto isejau su krauju, nu ir kas, buna visko, uzkietejo viduriai ir praeis, numojau ranka smile.gif

Negerai numoti ranka 4u.gif 4u.gif0 Cia labai pavojingas simptomas.

QUOTE(Lucero @ 2013 01 31, 17:02)
negalima numoti........ schmoll.gif  cia rimta, man seimos gyd paaiskino kad jei kraujo randi ismatose - viskas - kolonoskopija butinai darykites, nes gali buti kraujas del mazgu, polipu,uzdegimo zarnu, opu, lengviausia tiketis kad tik hemarojus. siaip buna iplesos kurias reik operuot. negalim kraujo ignoruoti, nors labai noreciau nusispjauti verysad.gif  verysad.gif

p.s. dar ir zarna ryti parase, nes tipo gal kraujuoju is skrandzio o ne is zarnyno blink.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif Tiesa pasake jusu gydytoja. Mano uosviui irgi retsykiais budavo toks kraujavimas, nurasydavo uzkietejusiems viduriams, kol neprispaude jo ir nepadare kolonoskopijos. Ir ka-polipai storojoj zarnoj. doh.gif Ispjove-ir kraujavimas baigesi, net savaitei uzkietejus viduriams.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 31, 22:15)
. Mano uosviui irgi retsykiais budavo toks kraujavimas, nurasydavo uzkietejusiems viduriams, kol neprispaude jo ir nepadare kolonoskopijos. Ir ka-polipai storojoj zarnoj. doh.gif Ispjove-ir kraujavimas baigesi, net savaitei uzkietejus viduriams.

baisu doh.gif na, as tikiuosi nenumirti per kolonoskopija, o apie kokia operacija toookia tai baisu ir pagalvot (nualpo) doh.gif
Atsakyti
O as noreciau pasidziaugti, kad mano savijauta ir nuotaika zymiai pagerejo biggrin.gif
Gal del to, kad dienos pailgejo, gal miegot daugiau pradejau, bet jauciuosi tikrai gerai. Ir uzimas ausyje vos vos girdimas. O kai atsimenu sventini laikotarpi, kai norejosi tik guleti lovoj, verkti ir nieko nadaryti doh.gif
Dar manksta rytais pradejau daryti ax.gif Zodziu, pradejau dirbti su savimi biggrin.gif Ko visiems ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 01 31, 22:46)
baisu  doh.gif na, as tikiuosi nenumirti per kolonoskopija, o apie kokia operacija toookia tai baisu ir pagalvot (nualpo)  doh.gif

Nemirsit, nemirsit smile.gif O operacija tokia pat: kolonoskopijos metu viduj lazeriu graziai nupjauna. Ryte padaro, po pietu namo keliauja drinks_cheers.gif
QUOTE(Lysa @ 2013 02 01, 11:09)
O as noreciau pasidziaugti, kad mano savijauta ir nuotaika zymiai pagerejo  biggrin.gif
Gal del to, kad dienos pailgejo, gal miegot daugiau pradejau, bet jauciuosi tikrai gerai. Ir uzimas ausyje vos vos girdimas. O kai atsimenu sventini laikotarpi, kai norejosi tik guleti lovoj, verkti ir nieko nadaryti  doh.gif
Dar manksta rytais pradejau daryti  ax.gif Zodziu, pradejau dirbti su savimi  biggrin.gif Ko visiems ir linkiu  4u.gif

Smagu girdeti thumbup.gif Ausu uzimas buna ir del uzspaustu kaklo kraujagysliu, emet mankstintis, kraujagysles pleciasi, uzimas baigiasi drinks_cheers.gif
Uz tai ir rekomenduojama prie tokiu ligu: grynas oras ir malonus sportas drinks_cheers.gif
Atsakyti

Negerai numoti ranka 4u.gif  4u.gif0 Cia labai pavojingas simptomas.

svarbu, kad nera vidinio kraujavimo, suprantu kai senam amziui viska reik tirtis, o kai esi jaunas ir siaip viskas ok, o kraujas pasirodo tik tada kai galus atidavineji tualete tai naturalu, kad perplyst gali 4u.gif kalbejau ne su viena gydytoja,nenugasdino manes, as jau ir taip per daug ilgai knaisiojaus ir ligu ieskojau, todel uzteks man 4u.gif
Atsakyti
Kelinta diena tik pramerkiu akis ir skauda smilkinius iki uzmingant... Ir suduria kurnors pakausyje... O bliamba bliamba biggrin.gif
Kokia as buvau laiminga!!! Pusmetis vargu, buvau nualinta juodai, nepanasi i zmogu. Atsigavau, juoktis pradejau, pamirsau isvis, kad kas blgoai buna.
O stai ir vel... O ir AD geriu... Ir xanax jau ikalu, nes kitaip nieko nebutu.
Opa opa opapaaa smile.gif)
Atsakyti
man tai galva sukas, akys skauda, blogai siom dienom jauciuosi kazko, ta pilnatis doh.gif
Atsakyti
O aš jaučiu klinikoj pasigavau kokiį virusą, nes aplink visi čiaudėjo, kosėjo tai vakar vakare galva nuo skausmo į keturias dalis dalinosi , sloga jau jautėsi, o šiandien gerklė ... Citrinos su cukrum prisidariau tai geriu . Reikėjo man tų ligų ieškot tokiu metu kai toks sergamumas...

Papildyta:
Norejau jums pasiulyti issitirti lytinius hormonus. Mat buna kartais moterims, kad prasideda menopauze ir jaunoms doh.gif O simptomai irgi tada analogiski vegetodistonikems. Ypac reikia priezasties ieskoti, jei nepadeda kelinti AD.

Bandysiu žiūrėtis, nes turėjau paauglystėj policistines k. , o vartojant kotraceptikus visai suėjo sveikata , o dabar pykina, plaukai slenka, naktim prakaituoju, atsirado spuogiukų, krūtinę tempia , o ir joje fibroadenomų atsirado, o kur dar nuotaikų kaita... Nuraśydavau viską nervam, bet kai ad nepadeda tai manau reik ieškot kitur problemų. kaip ir viskas ištirta ir problemų rimtų nėra tai teliko hormonus žiūrėt.. Labai tikiuos, kad mano problemų priežastis bus surasta ir sugebėsiu išsikapstyti per kelis metus ...Taip gėda prieš vyrą , kad amžinai skundžiuosi , lankaus pas visus iš eilės gydytojus nuo dietologų iki psichoterapeutų . Tiek sukišta pinigų veltui...
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 01, 14:13)
O aš jaučiu klinikoj pasigavau kokiį virusą, nes aplink visi čiaudėjo, kosėjo tai vakar vakare  galva nuo skausmo į keturias dalis dalinosi , sloga jau jautėsi, o šiandien gerklė ... Citrinos su cukrum prisidariau tai geriu . Reikėjo man tų ligų ieškot tokiu metu kai toks sergamumas...

as ir vakar buvau .........
tai sakes miriau ten sededama is baimes.....
atejo zmones su tempa, trim astuoni
o koseja baisiai dauguma blink.gif blink.gif

oi, tai va , jau ir man gerkle persti.....

laikykimes
Atsakyti